FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Derdiyok
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Derdiyok » 30 mar 2017, 01:08

@tobe sta im ucini ono sa zagonetkom tbjrb [emoji38]

Poslano sa mog SM-T211 koristeći Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 30 mar 2017, 01:15

Bojim se da ti nece tako brzo odgovoriti...

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 30 mar 2017, 01:19

Totti iskreno da ti kazem vjerovao sam upravi s Kusturicom i Dinom . jednostavno izgledali su mi kao iskreni navijqci FKS koji su doveli stranog ulagaca ,titulu,kup ,kamp itd itd . Ali na kraju se ispostavilo da su mnogo toga petljali i lagali , jednostavno mazali su nam oci . tako da sad nevjerujem ni ovoj upravi mislim da i oni dosta stvari muljaju ,prikrivaju a to nikad nije dobro .

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 30 mar 2017, 03:24

Evo i ovaj tip sto je sad predsjednik nevidim da nesto radi, covjek predsjednik mjesec i po dva i nekoji dan kaze ja nemam pojma sta da radim cekam da vidim sta ce tan reci. Majstore to si trebo dogovorit prije nego si doso u klub. Ekipa igra lehavo i vidi se da nesto nije uredu.

SJECAM SE IZJAVE TANA NA DAN OSVAJANJA TITULE REKAO JE PRODACEMO PAR IGRACA DA SE VRATI JEDAN DIO ULOZENOG SREDSTVA. Ima i na YOUTUBU

Samo se nadam da se ta negativna energija nece prenijet na igrace sad u nedelju.

JerryLouis
Kontakt:

Post Postao/la JerryLouis » 30 mar 2017, 07:19

Bit' ces opet prvak cest - 1946.

ultrasegamega
Kontakt:

Post Postao/la ultrasegamega » 30 mar 2017, 08:45

Ne udjem po par dana na forum, a kad se vratim ovdje se vazda ista prica vrti. Niko ne prica o fudbalu, niko ne prica o utakmici, samo negativa, samo sranja i problemi. Kako vam se da vise jedno te isto vrtiti stalno. Haj budite tako istrajni u podrsci!!

Pumpajte atmosferu, dajte podrsku, zovite i animirajte raju, familiju, prijatelje, komsije, svi na Kosevo!!!
Yebo ga negativa vise, koji vam je qurac?!?!

Do zadnjeg dana zivota mog samo Saraj'vo!!!

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 30 mar 2017, 09:06

ultrasegamega je napisao/la:Ne udjem po par dana na forum, a kad se vratim ovdje se vazda ista prica vrti. Niko ne prica o fudbalu, niko ne prica o utakmici, samo negativa, samo sranja i problemi. Kako vam se da vise jedno te isto vrtiti stalno. Haj budite tako istrajni u podrsci!!

Pumpajte atmosferu, dajte podrsku, zovite i animirajte raju, familiju, prijatelje, komsije, svi na Kosevo!!!

Brate ja mislim da je problem sto se raja sve vise otuduje od kluba. Komunikacije na relaciji uprava-navijaci skoro da nema nikako,nikakvih aktivnosti koje bi mao animirale navijace. Istovremeno sve vise i vise negativnosti. I ono sto je najveci crnjak klub nam je u rukama stranca kojeg boli k.... za nama i koji u klub postavlja isto tako strance koji se pitaju (cho,valentin) ili nekakve ublehe koje zabijaju nos u svoje kancelarije i klimaju glavom na sve.
Vrlo je tesko u ovakvim okolnostima ostati pozitivan i misliti samo na fudbal i davanje podrske. Cala i njegov SŠ su jedino sto raju jos uvijek drzi optimisticnima i to su jedini istinski pitari trenutno u klubu.

ultrasegamega
Kontakt:

Post Postao/la ultrasegamega » 30 mar 2017, 09:13

zagorski je napisao/la:
ultrasegamega je napisao/la:Ne udjem po par dana na forum, a kad se vratim ovdje se vazda ista prica vrti. Niko ne prica o fudbalu, niko ne prica o utakmici, samo negativa, samo sranja i problemi. Kako vam se da vise jedno te isto vrtiti stalno. Haj budite tako istrajni u podrsci!!

Brate ja mislim da je problem sto se raja sve vise otuduje od kluba. Komunikacije na relaciji uprava-navijaci skoro da nema nikako,nikakvih aktivnosti koje bi mao animirale navijace. Istovremeno sve vise i vise negativnosti. I ono sto je najveci crnjak klub nam je u rukama stranca kojeg boli k.... za nama i koji u klub postavlja isto tako strance koji se pitaju (cho,valentin) ili nekakve ublehe koje zabijaju nos u svoje kancelarije i klimaju glavom na sve.
Vrlo je tesko u ovakvim okolnostima ostati pozitivan i misliti samo na fudbal i davanje podrske. Cala i njegov SŠ su jedino sto raju jos uvijek drzi optimisticnima i to su jedini istinski pitari trenutno u klubu.
Nisu nas zajebali stranci, nego nasi ljudi "koji vole klub vise od icega", nabijem ih na ****. Ali ovo nije trenutak da se prica o njima, ovo je trenutak da se da podrska ekipi u borbi na dva fronta. Treba animirati i aktivirati sve raspolozive snage. Ako je uprava nesposobna da izreklamira itakmicu dovoljno i animira navijace, moramo mi sami to da uradimo. Zbog nas, zbog Cale, zbog Zije, zbog Tose, zbog Dulje, zbog Sajkace, zbog Hebiba, zbog Ahmeta, zbog SARAJEVA!!! Svi na Kosevo u nedelju.

revolt
Kontakt:

Post Postao/la revolt » 30 mar 2017, 09:45

Udjes na ovaj forum poslije pobjede, borba za titulu, nenadjebivi, izuzev pojedinaca. Udjes poslije poraza gasenje, Tan, Sabrina, nema plata, izuzev pojedinaca. Samo pojedinci imaju konstantu a to je 5, 6 likova na forumu. Neki negativnu, neki pozitivnu. Ostalo sve kako vjetar pushe. Bez stava i razmisljanja. Samo ponavljaj pricu za masom.

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 30 mar 2017, 10:05

Locust je napisao/la:
DenchiNL je napisao/la:
jurisicduska je napisao/la:Je l vi znate da smo mi udruženje građana i da smo kao takvi neprofitni i da se ne može davati i uzimati tek tako novac u i iz kluba ? Čitam ove nebuloze uzet će Tan pare od transfera , što ne uloži i tako dalje, to u praksi jako teško ide. Ima načina za upumpavanje dosta ali za povrat i to uzimanje jako malo.
Akademija nije ug :kafa:
Jok, dioničko društvo.

Daj ba ne lupajte gluposti, naravno da je UG.
Nije UG.
1946

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 30 mar 2017, 10:44

Čitam i ne vjerujem. Nema vam logike ta priča da nemate para, omladincima plata nema itd. Pa vi ste pukli u Mellainu preko 15000€.

rasavoje
Kontakt:

Post Postao/la rasavoje » 30 mar 2017, 10:52

Evo Rustema u SCC-u sa ruznijom polovinom. :kafa:
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!

High

Post Postao/la High » 30 mar 2017, 10:59

rasavoje je napisao/la:Evo Rustema u SCC-u sa ruznijom polovinom. :kafa:
S Almirom ili Duljom?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 30 mar 2017, 11:01

Tomislav Cuic nam sudi
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 30 mar 2017, 11:02

miky_hz je napisao/la:Tomislav Cuic nam sudi
Uzimamo ovo 3:1. :kafa:

rasavoje
Kontakt:

Post Postao/la rasavoje » 30 mar 2017, 11:05

Almir ili Almira? :lol:
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!

dadoprso
Kontakt:

Post Postao/la dadoprso » 30 mar 2017, 11:08

Jel se zna išta za malog Nedima? Zašto je bio u Londonu?

ultrasegamega
Kontakt:

Post Postao/la ultrasegamega » 30 mar 2017, 11:25

dadoprso je napisao/la:Jel se zna išta za malog Nedima? Zašto je bio u Londonu?
Bio u West Ham-u.

dadoprso
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la dadoprso » 30 mar 2017, 11:35

ultrasegamega je napisao/la:
Bio u West Ham-u.
Znači ništa od benfike?

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 30 mar 2017, 11:40

ultrasegamega je napisao/la:
Bio u West Ham-u.
Bolje da je odradio pripreme u Turskoj i bio clan reprezentacije u kvalifikacijama nego sto hoda po ovim probama .

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Djulboni, NeSamSafetee i 20 gostiju.