FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
@tobe sta im ucini ono sa zagonetkom tbjrb [emoji38]
Poslano sa mog SM-T211 koristeći Tapatalk
Poslano sa mog SM-T211 koristeći Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- Evolution87
- Kontakt:
Bojim se da ti nece tako brzo odgovoriti...
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
-
- Kontakt:
Totti iskreno da ti kazem vjerovao sam upravi s Kusturicom i Dinom . jednostavno izgledali su mi kao iskreni navijqci FKS koji su doveli stranog ulagaca ,titulu,kup ,kamp itd itd . Ali na kraju se ispostavilo da su mnogo toga petljali i lagali , jednostavno mazali su nam oci . tako da sad nevjerujem ni ovoj upravi mislim da i oni dosta stvari muljaju ,prikrivaju a to nikad nije dobro .
Evo i ovaj tip sto je sad predsjednik nevidim da nesto radi, covjek predsjednik mjesec i po dva i nekoji dan kaze ja nemam pojma sta da radim cekam da vidim sta ce tan reci. Majstore to si trebo dogovorit prije nego si doso u klub. Ekipa igra lehavo i vidi se da nesto nije uredu.
SJECAM SE IZJAVE TANA NA DAN OSVAJANJA TITULE REKAO JE PRODACEMO PAR IGRACA DA SE VRATI JEDAN DIO ULOZENOG SREDSTVA. Ima i na YOUTUBU
Samo se nadam da se ta negativna energija nece prenijet na igrace sad u nedelju.
SJECAM SE IZJAVE TANA NA DAN OSVAJANJA TITULE REKAO JE PRODACEMO PAR IGRACA DA SE VRATI JEDAN DIO ULOZENOG SREDSTVA. Ima i na YOUTUBU
Samo se nadam da se ta negativna energija nece prenijet na igrace sad u nedelju.
-
- Kontakt:
Bit' ces opet prvak cest - 1946.
-
- Kontakt:
Ne udjem po par dana na forum, a kad se vratim ovdje se vazda ista prica vrti. Niko ne prica o fudbalu, niko ne prica o utakmici, samo negativa, samo sranja i problemi. Kako vam se da vise jedno te isto vrtiti stalno. Haj budite tako istrajni u podrsci!!
Pumpajte atmosferu, dajte podrsku, zovite i animirajte raju, familiju, prijatelje, komsije, svi na Kosevo!!!
Yebo ga negativa vise, koji vam je qurac?!?!
Do zadnjeg dana zivota mog samo Saraj'vo!!!
Pumpajte atmosferu, dajte podrsku, zovite i animirajte raju, familiju, prijatelje, komsije, svi na Kosevo!!!
Brate ja mislim da je problem sto se raja sve vise otuduje od kluba. Komunikacije na relaciji uprava-navijaci skoro da nema nikako,nikakvih aktivnosti koje bi mao animirale navijace. Istovremeno sve vise i vise negativnosti. I ono sto je najveci crnjak klub nam je u rukama stranca kojeg boli k.... za nama i koji u klub postavlja isto tako strance koji se pitaju (cho,valentin) ili nekakve ublehe koje zabijaju nos u svoje kancelarije i klimaju glavom na sve.ultrasegamega je napisao/la:Ne udjem po par dana na forum, a kad se vratim ovdje se vazda ista prica vrti. Niko ne prica o fudbalu, niko ne prica o utakmici, samo negativa, samo sranja i problemi. Kako vam se da vise jedno te isto vrtiti stalno. Haj budite tako istrajni u podrsci!!
Vrlo je tesko u ovakvim okolnostima ostati pozitivan i misliti samo na fudbal i davanje podrske. Cala i njegov SŠ su jedino sto raju jos uvijek drzi optimisticnima i to su jedini istinski pitari trenutno u klubu.
-
- Kontakt:
Nisu nas zajebali stranci, nego nasi ljudi "koji vole klub vise od icega", nabijem ih na ****. Ali ovo nije trenutak da se prica o njima, ovo je trenutak da se da podrska ekipi u borbi na dva fronta. Treba animirati i aktivirati sve raspolozive snage. Ako je uprava nesposobna da izreklamira itakmicu dovoljno i animira navijace, moramo mi sami to da uradimo. Zbog nas, zbog Cale, zbog Zije, zbog Tose, zbog Dulje, zbog Sajkace, zbog Hebiba, zbog Ahmeta, zbog SARAJEVA!!! Svi na Kosevo u nedelju.zagorski je napisao/la:Brate ja mislim da je problem sto se raja sve vise otuduje od kluba. Komunikacije na relaciji uprava-navijaci skoro da nema nikako,nikakvih aktivnosti koje bi mao animirale navijace. Istovremeno sve vise i vise negativnosti. I ono sto je najveci crnjak klub nam je u rukama stranca kojeg boli k.... za nama i koji u klub postavlja isto tako strance koji se pitaju (cho,valentin) ili nekakve ublehe koje zabijaju nos u svoje kancelarije i klimaju glavom na sve.ultrasegamega je napisao/la:Ne udjem po par dana na forum, a kad se vratim ovdje se vazda ista prica vrti. Niko ne prica o fudbalu, niko ne prica o utakmici, samo negativa, samo sranja i problemi. Kako vam se da vise jedno te isto vrtiti stalno. Haj budite tako istrajni u podrsci!!
Vrlo je tesko u ovakvim okolnostima ostati pozitivan i misliti samo na fudbal i davanje podrske. Cala i njegov SŠ su jedino sto raju jos uvijek drzi optimisticnima i to su jedini istinski pitari trenutno u klubu.
Udjes na ovaj forum poslije pobjede, borba za titulu, nenadjebivi, izuzev pojedinaca. Udjes poslije poraza gasenje, Tan, Sabrina, nema plata, izuzev pojedinaca. Samo pojedinci imaju konstantu a to je 5, 6 likova na forumu. Neki negativnu, neki pozitivnu. Ostalo sve kako vjetar pushe. Bez stava i razmisljanja. Samo ponavljaj pricu za masom.
- franklampard8
- Kontakt:
Nije UG.Locust je napisao/la:Jok, dioničko društvo.DenchiNL je napisao/la:Akademija nije ugjurisicduska je napisao/la:Je l vi znate da smo mi udruženje građana i da smo kao takvi neprofitni i da se ne može davati i uzimati tek tako novac u i iz kluba ? Čitam ove nebuloze uzet će Tan pare od transfera , što ne uloži i tako dalje, to u praksi jako teško ide. Ima načina za upumpavanje dosta ali za povrat i to uzimanje jako malo.
Daj ba ne lupajte gluposti, naravno da je UG.
1946
- RollingPaper
- Kontakt:
Čitam i ne vjerujem. Nema vam logike ta priča da nemate para, omladincima plata nema itd. Pa vi ste pukli u Mellainu preko 15000€.
Evo Rustema u SCC-u sa ruznijom polovinom. 

♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
S Almirom ili Duljom?rasavoje je napisao/la:Evo Rustema u SCC-u sa ruznijom polovinom.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Tomislav Cuic nam sudi
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Uzimamo ovo 3:1.miky_hz je napisao/la:Tomislav Cuic nam sudi

Jel se zna išta za malog Nedima? Zašto je bio u Londonu?
-
- Kontakt:
Bio u West Ham-u.dadoprso je napisao/la:Jel se zna išta za malog Nedima? Zašto je bio u Londonu?
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Znači ništa od benfike?ultrasegamega je napisao/la:Bio u West Ham-u.dadoprso je napisao/la:Jel se zna išta za malog Nedima? Zašto je bio u Londonu?
-
- Kontakt:
Bolje da je odradio pripreme u Turskoj i bio clan reprezentacije u kvalifikacijama nego sto hoda po ovim probama .ultrasegamega je napisao/la:Bio u West Ham-u.dadoprso je napisao/la:Jel se zna išta za malog Nedima? Zašto je bio u Londonu?
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], bvsic, Djulboni, NeSamSafetee, Vanja8 i 20 gostiju.