ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
Finale Kyrgios i Fognini 
Bilo bi najzasluznije. Fognini kako igra bilo bi extra da izbaci Keia koji se vucara ko kuja okolo a i gacevaditelja. Kyrgios ce babuku srediti ako bude babuka konto igrati ko sto je sinoc tj. samo kad krene gorit pod guzicom. Tako da to bi bilo finale koje bi spasilo tenis!Galion je napisao/la:Finale Kyrgios i Fognini
Probaj zamisliti Berdych - Nishikori finale! Mislim da bi oboje zachokirali ili napravili harakiri kolektivno pred mec da ne osvoje!
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
Pa 80% navijaca Federera su istih godina ovdje, tacnije bili smo celjad kad je dominacija pocela, tamo 2003., tako da smo sad ostarili ko i babukabvb je napisao/la:Pajdo, sta mislis o ovim Federerovim navijacima ovdje, koliki je prosjek godina, imaju li pola od tvojih?Effenberg je napisao/la:A na Berdycha ide. Ma to ce po 2 TB u vrh glave da bude i to je to. Ma Nik ce malog Rusa da izgaca ko grozdje kad se ugaca prije nego vino kad prave.
Evo ga Fedja opet tajbregdzija. Valjda zavrsi u 2. Ne mogu ovog misa Aguta.Ili barem kod mladjih 50% recimo?
Odnosno, koliko ga je od njih gledalo od ranije faze karijere, recimo malo prije prajma?
Ovi navijaci Rafe su sigurno djecurlija, kad je Rafa kreno 2007. oni su imali 7-8 godina
Evo dan odmora za babuku, doso mu ko kec na desetku, bas mu se nije igralo jucer.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
@Edo
Ma mi smo stariji i od babuke, jer babuka je sa 26 prestao stariti!
Ma mi smo stariji i od babuke, jer babuka je sa 26 prestao stariti!
Riza se danas pakuje i ide kuci u Tokio! Hajde veliki brate zabarski!
- AnkleBreaker
- Kontakt:
U ovom meču se vidi koliko je Fabio ustvari talentovan. Da je glava samo malo normalnije bez problema bi bio top10 igrač. Kako samo šamara forehand danas. 
Take me home, United road,to a place that I belong, to Old Trafford, to see United, take me home, United road.
Sir Alex Ferguson (1986-2013)
Sir Alex Ferguson (1986-2013)
Rafi je bolje da spakuje kofere večeras, da ispadne gospodski, nego da ga Fabio u polufinalu rastavlja na proste faktore, opet xD
Ja mislim da je Dolgopolov jedan od tenisera koji može daleko da poradi na sebi i općenito svom teniskom stilu
I Goffin bi mogao također ali evo zapeli su obojica, izgleda da nemaju ono što treba
I Goffin bi mogao također ali evo zapeli su obojica, izgleda da nemaju ono što treba
- SantiCazorla08
- Kontakt:
Fabio

Ubio cojk sushi u ovoj chokercini krezavoj, jos mu ja na tippingu dao set budaletina.
Effe kapa dole za 2:0 jedini si ubo
Effe kapa dole za 2:0 jedini si ubo
Bolje mu je da se otruje hranom, nego izac na ove projektileshminka je napisao/la:Rafi je bolje da spakuje kofere večeras, da ispadne gospodski, nego da ga Fabio u polufinalu rastavlja na proste faktore, opet xD
Roger Federer the greatest of all time!
Re: RE: Re: ATP Tour
Prvi put da se slozim s tobom.shminka je napisao/la:Rafi je bolje da spakuje kofere večeras, da ispadne gospodski, nego da ga Fabio u polufinalu rastavlja na proste faktore, opet xD
Re: RE: Re: ATP Tour
Ubo ga i 2.80 na live. Htio jos nakon 1.seta prokletnicki da ga i 2.set igram reko necu izazivat djavola. Opeko se tako na Simonu danas hehehh al namirio je brat zabarski sve.Edin TM87 je napisao/la:Ubio cojk sushi u ovoj chokercini krezavoj, jos mu ja na tippingu dao set budaletina.
Effe kapa dole za 2:0 jedini si ubo![]()
Bolje mu je da se otruje hranom, nego izac na ove projektileshminka je napisao/la:Rafi je bolje da spakuje kofere večeras, da ispadne gospodski, nego da ga Fabio u polufinalu rastavlja na proste faktore, opet xD
@Effe žabari su Francuzi, Fabio je digić 
Ma sve je to isto. Oni su zalizanke! 
Cijenim ja njih vise neg francuze pe.dere.
Cijenim ja njih vise neg francuze pe.dere.
Ko ce docekat Rafu jbt.

Da je 3. kolo shvatio bih, al u polufinalu ce Fabio ciknut pod pritiskomshminka je napisao/la:Rafi je bolje da spakuje kofere večeras, da ispadne gospodski, nego da ga Fabio u polufinalu rastavlja na proste faktore, opet xD
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Nema tog pritiska koji može izravnat razliku kvaliteta koja je debelo na Fabijevoj strani xD
Vjerujem, ustvari, da nas Rafa večeras napušta
Zadnja izmjena: shminka, dana/u 30 mar 2017, 00:39, ukupno mijenjano 1 put.
Atmosferski + hidrostatski.shminka je napisao/la:Nema tog pritiska koji može izravnat razliku kvaliteta koja je debelo na Fabijevoj strani xD
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
Evo ga, bodi, da lakše dočekaš podsjeti se majstora Kolye, kakav igrač
Ovo je neki novi Fabio koji ne chokira i bice Socku ovaj pardon Rafi yebeno s njim u polufinalu! 
Veze ti nemasshminka je napisao/la:Nema tog pritiska koji može izravnat razliku kvaliteta koja je debelo na Fabijevoj strani xD
Davidenko jel to onaj sto namjesta meceve
**** majku ove dvije jadnice ce kako je krenulo igrat do zore
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.