Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Kakvi smo mi pehovi i baksuzi to nisu istine, jbtMejdanTz je napisao/la:Zilkic povreda.....
izvor?SOLINA je napisao/la:Zilkic blazi potres mozga,bit ce spreman za selju.
Prijatelj blizak njemu.intercontinental je napisao/la:izvor?SOLINA je napisao/la:Zilkic blazi potres mozga,bit ce spreman za selju.
Ne diprintercontinental je napisao/la: i selima koje iskreno k.u.r.a.c. zaboli za Slobodom
Zna Vlado šta govori ne brinem se ja za njeg, samo želi skinuti teret sa svojih igrača da igraju rasterećenotransandino je napisao/la:jel ovaj debil od trenera normalan kaze ne zelim reci da dolazimo da im pokvarimo slavlje samo sto nije reko ebite nas
Gdje ste bili do 2014-2015 godine ????Benjo_AFC86 je napisao/la:Ne diprintercontinental je napisao/la: i selima koje iskreno k.u.r.a.c. zaboli za Slobodom![]()
Zilkić bi trebao biti spreman za Grbavicu. Manji potres mozga.
Sta ima carsijo moze li se se.r. u.ckat..... zbog takvih i.d.i.o ta koji imaju takvo razmisljanje mnogo djece/ljudi i ne navija za Slobodu te ne dolaze na utakmiceintercontinental je napisao/la:J.e.b.o. ih vise prijateljske utakmice u pola sezone po okolnim gradovima i selima koje iskreno k.u.r.a.c. zaboli za Slobodom
Mora bit gotova kad Tom-Cat radisolinas je napisao/la:Gledaj,"carsija"pametuje....i svaki potez brani...A gledaj cirkusa.
Ljudi napravise tribinu gledaj ti konstrukcije jarane i betona vec iznutra rade,kapije postavili uredjuju prilaz, stolice, iskopali ba sve za neka 4 mjeseca i tribina skoro 4.5 000 ljudi za 6 ce biti gotova mjeseci...pogledajte slike,masivna je to tribina ljudi...
Kod nas kopaju evo tri (zvanicno a nezvanicno od 2015 )....
Ma ne znam kolika da je bolan ni iskopalo se nije.
Joj sto nas levate dan te yebo zar smo tolike ovce....
Sta radi ba,pricam o Grbavici.emirzlaTu je napisao/la:Mora bit gotova kad Tom-Cat radisolinas je napisao/la:Gledaj,"carsija"pametuje....i svaki potez brani...A gledaj cirkusa.
Ljudi napravise tribinu gledaj ti konstrukcije jarane i betona vec iznutra rade,kapije postavili uredjuju prilaz, stolice, iskopali ba sve za neka 4 mjeseca i tribina skoro 4.5 000 ljudi za 6 ce biti gotova mjeseci...pogledajte slike,masivna je to tribina ljudi...
I ja pricam o Grbavicisolinas je napisao/la:Sta radi ba,pricam o Grbavici.emirzlaTu je napisao/la:Mora bit gotova kad Tom-Cat radisolinas je napisao/la:Gledaj,"carsija"pametuje....i svaki potez brani...A gledaj cirkusa.
Nije tačno, Butmir Gradnja je radila tribinu...emirzlaTu je napisao/la:I ja pricam o Grbavicisolinas je napisao/la:Sta radi ba,pricam o Grbavici.emirzlaTu je napisao/la:
Mora bit gotova kad Tom-Cat radi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.