kakav TDphily je napisao/la:
i Marcin Gortat je ostvario Tripl-dabl![]()

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
kakav TDphily je napisao/la:
i Marcin Gortat je ostvario Tripl-dabl![]()
Sad kad opet pocne igrati ozbiljnu kosarkuKingJamesMVP je napisao/la:Lance Stephenson u Indiani
Sjećam se kad su Spursi imali poražavajući omjer protiv najjačih, nisam siguran jel to bilo prošle ili pretprošle sezone, tada je to bio irelevantan podatakBrokula je napisao/la:Kad se sjetim prošle sezone i rekorda dubsa protiv top timova. Imali su mislim jedan poraz ili tako nešto
Sjećam se vremena kad ti nisi bio dosadan.Donnie Darko je napisao/la:Sjećam se kad su Spursi imali poražavajući omjer protiv najjačih, nisam siguran jel to bilo prošle ili pretprošle sezone, tada je to bio irelevantan podatakBrokula je napisao/la:Kad se sjetim prošle sezone i rekorda dubsa protiv top timova. Imali su mislim jedan poraz ili tako nešto
tada se to zvalo cuvanje karataDonnie Darko je napisao/la:Sjećam se kad su Spursi imali poražavajući omjer protiv najjačih, nisam siguran jel to bilo prošle ili pretprošle sezone, tada je to bio irelevantan podatakBrokula je napisao/la:Kad se sjetim prošle sezone i rekorda dubsa protiv top timova. Imali su mislim jedan poraz ili tako nešto
Tačno takoQuinlan je napisao/la:tada se to zvalo cuvanje karataDonnie Darko je napisao/la:Sjećam se kad su Spursi imali poražavajući omjer protiv najjačih, nisam siguran jel to bilo prošle ili pretprošle sezone, tada je to bio irelevantan podatakBrokula je napisao/la:Kad se sjetim prošle sezone i rekorda dubsa protiv top timova. Imali su mislim jedan poraz ili tako nešto
Pa očiglendo su ih tako dobro sakrili da ih ni sami više nisu mogli pronaći. Ove godine ne žele ponoviti istu greškuQuinlan je napisao/la:gdje cemo to zaboraviti![]()
ali slabo su ove dvije zadnje godine cuvali karte pa ni do finala konferencije ne dodjoseizgleda sad igraju otvorene ruke
To je bilo one godine kad su uzeli titulu ja mislim tako da je to u sustini totalno nebitan podatak.Donnie Darko je napisao/la:Sjećam se kad su Spursi imali poražavajući omjer protiv najjačih, nisam siguran jel to bilo prošle ili pretprošle sezone, tada je to bio irelevantan podatakBrokula je napisao/la:Kad se sjetim prošle sezone i rekorda dubsa protiv top timova. Imali su mislim jedan poraz ili tako nešto
Diaw je brzi od AndersonaTorres_9 je napisao/la:kakvu je tek sezonu odigrao kyle anderson,ispunio je ocekivanja "pop rek'o"
Sent from my iPhone using Tapatalk
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.