FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Klub mora reagovati na njegove stalne ulaske na stadion. Neko moze biti tri sata i hodati terenom i tribinama,a neko ne smije. To se ne moze desavati. Isto nema ulaska na teren da se slavi sa igracima nakon pobjede. Zna se kad se ulazi i kad se slavi. Uprava mora voditi racuna i o stalnom "pracenju" igraca. Razumijem da je prijatelj sa Bekricem i Nikolicem,ali nema smisla nakon nekog gostovanja stalno ici sa igracima u restorane gdje jedu te ih snima i to stavljati na grupe neke ili internet.
Hvala mu za karte i organizaciju,ali se red mora znati i postovati. Veliki minus uprava ima za takve stvari.
Hvala mu za karte i organizaciju,ali se red mora znati i postovati. Veliki minus uprava ima za takve stvari.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- Neandertalac
- Kontakt:
Je li zna neko, kada ta komisija izlazi na teren, ti što aminuju da se može pustiti u rad?
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Ocekujem 13,785 navijaca.
pa aminovano je cim je najavljeno otvaranje tribine u subotu i pustanje karata za istok u prodajuNeandertalac je napisao/la:Je li zna neko, kada ta komisija izlazi na teren, ti što aminuju da se može pustiti u rad?
- Neandertalac
- Kontakt:
Ozbiljno? Nisam ispratio da je negdje pisalo, zato i pitam.Quinlan je napisao/la:pa aminovano je cim je najavljeno otvaranje tribine u subotu i pustanje karata za istok u prodajuNeandertalac je napisao/la:Je li zna neko, kada ta komisija izlazi na teren, ti što aminuju da se može pustiti u rad?
Hajde super.
U subotu na istoku petnaestak milja, ostatak stadiona pet
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
pa bila je vijest ima par dana na zvanicnoj da je otvorenje tribine u subotu i onda jos neka da ce oko 11 hiljada karata se stampat, logicno mi je da su dobili dozvolu za koristenje jer se to odnosi na istokNeandertalac je napisao/la:Ozbiljno? Nisam ispratio da je negdje pisalo, zato i pitam.Quinlan je napisao/la:pa aminovano je cim je najavljeno otvaranje tribine u subotu i pustanje karata za istok u prodajuNeandertalac je napisao/la:Je li zna neko, kada ta komisija izlazi na teren, ti što aminuju da se može pustiti u rad?
Hajde super.
U subotu na istoku petnaestak milja, ostatak stadiona pet
mislim da ce biti krcato
Kakvo je stanje sa igracima ?
Volio bih da Stana pocne utakmicu umjesto Stojanovica,a ostalo da bude sve isto.
Volio bih da Stana pocne utakmicu umjesto Stojanovica,a ostalo da bude sve isto.
-
ludilomozga
- Kontakt:
Ja na "obicne tekme ulazim vise od sat ranije, a pogotovo sada. Vjerovatno oko 5:15 cu uci i uzivati, bar za to imam razloga... Samo jos sutrasnji dan da prodje i bit ce lakse.Neandertalac je napisao/la:Sat ranije minimalno. Bit če nezapamćena gužva pa čak predlažemo sat i po, bar ću ja tako. Naravno zagrijavanje prije tekmeludilomozga je napisao/la:Vidim niko ti nije odgovorio. Dodji 40tak min na stadion. U 18:30 pocinje ceremonija otvaranja tribine, znam da niko ne zeli to propustiti.LjoZee je napisao/la:Koliko ranije bi bilo najbolje da se dodje ? Inace dolazim 20-25 minuta ranije.
Grbavica zoveeeeeee
Svi na Grbavicu!!
Mi ćemo je otvoriti, dobili ili ne dobili saglasnost i odobrenje. To je malo škakljivo, jer ne može se upotrebna dozvola izdati za objekat koji nije završen, a istok nije završen, ima još mnogo posla oko njega. Za nas je ovom trenutku bitna statika i garancija da će objekat izdržati pritisak, to mi je nekako logično i valjda je to nešto za šta moramo dobiti saglasnost, inače smo počinili krivično djelo?Quinlan je napisao/la:pa bila je vijest ima par dana na zvanicnoj da je otvorenje tribine u subotu i onda jos neka da ce oko 11 hiljada karata se stampat, logicno mi je da su dobili dozvolu za koristenje jer se to odnosi na istok![]()
U svakom slučaju, mislim da se niko ne zamara sa tim previše.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Neandertalac
- Kontakt:
Znam da se pričalo kako "neko" mora odobriti da je tribina sigurna, kako to već hoda. Ako kažete bit če otvorena ok, ostalo me više manje ne zanima.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Zna li se ko ce prenosit zeljo - sloboda sad u subotu??
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
MojaTvKonzerva je napisao/la:Zna li se ko ce prenosit zeljo - sloboda sad u subotu??
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
moja tvKonzerva je napisao/la:Zna li se ko ce prenosit zeljo - sloboda sad u subotu??
edit: brzi bio virtual
To je skandal da najbolju utakmicu kola ne prenosi bhtvQuinlan je napisao/la:moja tvKonzerva je napisao/la:Zna li se ko ce prenosit zeljo - sloboda sad u subotu??
edit: brzi bio virtual
Iskreno se nadam da će biti stream za nas koji nažalost neće moći prisustvovati ovoj svečanosti.
Kaze vlado tesko da ce zilkic nastupit, sto znaci da igra sto posto
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Bas. Provalili su ga svi vise. On i njegove fore.[emoji23]
- MocMahale444
Poslije Cire trenera svih trenera dolazi Vladika Vladimir Vlado. Meni je bas ali ono bas zao sto nam nije on trener a ne Salko

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Jagodic jedna od najvecih ubleha PL.
- MocMahale444
Vlado je od sljedeće sezone naš novi trener, ne dolazi Kostić tek tako na kraju sezone kod nas. Sve je to zapravo dio maestralnog plana Sir Vladex Jagodsona, koji je znajući da preuzima trenersku funkciju kod nas od iduće sezone, dogovorio dolazak jednog od svojih najboljih igrača (Kostić) u naše redove. Sva ova medijska prepucavanja u slučaju Kostić su zapravo predstava za narodne mase, dok se u pozadini finalizira genijalni plan Jagodića. Hvala ti Vlado, povedi nas u nove pobjede!MocMahale444 je napisao/la:Ma jok, nije tacno