. .kazu da radi za 800,00 KMtuzlak1987 je napisao/la:Sok heroj nacije postade

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
. .kazu da radi za 800,00 KMtuzlak1987 je napisao/la:Sok heroj nacije postade
Tezak zivotTuzlak04 je napisao/la:. .kazu da radi za 800,00 KMtuzlak1987 je napisao/la:Sok heroj nacije postade
nije ovo on prodao bio sam na ovoj utakmici u Visokom ...ovo smo mi kao klub mislim prodali jer smo u Tuzli dobili 3-0 i mislili smo da je gotovo dok su dva covjeka iz Visokog kojisu do nas tu bili tada bili bas uvjerljivi da ce Bsona proci dalje , a tad smo nas nekoliko im se smjali jer nam je bilo smjesno, jer i tad smo igrali ponajbolji fudbal u ligi ... medjutim otisli smo na ovu utakmicu bez 7-8 igraca kad kazem da je igrao Jasmin Hukic sin od rahmetli Mustafe sve vam je jasno ...treci gol smo primili onako pred kraj utakmice i onda ti peali kao sto vidis kako smo ih izvodili mislim da je tad i Mirza Mesic prfulo penal takodjertuzlak1987 je napisao/la:http://sportske. ba/ko-je-selektor-s-platom-800-maraka/
I kao takav nikad nije dobio godina obećani klupski stan. Pojedini treneri samoreklameri i ublehaši prodavali su maglu i utakmice i sve to masno naplatili. On, rudarsko dijete i vojnik kluba, jos uvijek čeka u redu. Da su mu ciglu po ciglu dosadašnje uprave gradile za ovih dvadeset godina mogli su osigurati mu stan. Ustvari, ispoštovati preuzetu obavezu.
![]()
![]()
Naprotiv. “Sok” kako ga po nadimku prijatelji znaju, najuspješniji je Slobodin trener.
![]()
Prodalo kupa![]()
Sutra ujutru kod Ismeta i Mese sergija za Soka, pomozimo Soku da skrpi kraj sa krajem![]()
gdje su te vijestiSariel je napisao/la:Ajde malo pozitivnih vijesti pred subotnju utakmicu...![]()
Da ne bude da vam drug nije reko...
Zena se pomirila sa cinjenicom da se u subotu vracas kasno kuciSariel je napisao/la:ču`će se
care moj ja sam se pomirio sa cinjenicom da se ona s tim nikad pomirit neceemirzlaTu je napisao/la:Zena se pomirila sa cinjenicom da se u subotu vracas kasno kuciSariel je napisao/la:ču`će se![]()
Sariel je napisao/la:care moj ja sam se pomirio sa cinjenicom da se ona s tim nikad pomirit neceemirzlaTu je napisao/la:Zena se pomirila sa cinjenicom da se u subotu vracas kasno kuciSariel je napisao/la:ču`će se![]()
![]()
![]()
mi pjevamooo i slavimooo i opet malo kolko te volimooooo![]()
tinaslafkr je napisao/la:Evo jedne dobre vijesti Ordagic spreman za zelju !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.