. .kazu da radi za 800,00 KMtuzlak1987 je napisao/la:Sok heroj nacije postade
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
- RollingPaper
- Kontakt:
Joj kad bi ih tresnuli na Grbavici hahah
- tuzlak1987
- Kontakt:
Tezak zivotTuzlak04 je napisao/la:. .kazu da radi za 800,00 KMtuzlak1987 je napisao/la:Sok heroj nacije postade
- tuzlak1987
- Kontakt:
http://sportske. ba/ko-je-selektor-s-platom-800-maraka/
I kao takav nikad nije dobio godina obećani klupski stan. Pojedini treneri samoreklameri i ublehaši prodavali su maglu i utakmice i sve to masno naplatili. On, rudarsko dijete i vojnik kluba, jos uvijek čeka u redu. Da su mu ciglu po ciglu dosadašnje uprave gradile za ovih dvadeset godina mogli su osigurati mu stan. Ustvari, ispoštovati preuzetu obavezu.
Naprotiv. “Sok” kako ga po nadimku prijatelji znaju, najuspješniji je Slobodin trener.
Prodalo kupa

Sutra ujutru kod Ismeta i Mese sergija za Soka, pomozimo Soku da skrpi kraj sa krajem

I kao takav nikad nije dobio godina obećani klupski stan. Pojedini treneri samoreklameri i ublehaši prodavali su maglu i utakmice i sve to masno naplatili. On, rudarsko dijete i vojnik kluba, jos uvijek čeka u redu. Da su mu ciglu po ciglu dosadašnje uprave gradile za ovih dvadeset godina mogli su osigurati mu stan. Ustvari, ispoštovati preuzetu obavezu.
Naprotiv. “Sok” kako ga po nadimku prijatelji znaju, najuspješniji je Slobodin trener.
Prodalo kupa
Sutra ujutru kod Ismeta i Mese sergija za Soka, pomozimo Soku da skrpi kraj sa krajem
- SaltCityAttack
- Kontakt:
nije ovo on prodao bio sam na ovoj utakmici u Visokom ...ovo smo mi kao klub mislim prodali jer smo u Tuzli dobili 3-0 i mislili smo da je gotovo dok su dva covjeka iz Visokog kojisu do nas tu bili tada bili bas uvjerljivi da ce Bsona proci dalje , a tad smo nas nekoliko im se smjali jer nam je bilo smjesno, jer i tad smo igrali ponajbolji fudbal u ligi ... medjutim otisli smo na ovu utakmicu bez 7-8 igraca kad kazem da je igrao Jasmin Hukic sin od rahmetli Mustafe sve vam je jasno ...treci gol smo primili onako pred kraj utakmice i onda ti peali kao sto vidis kako smo ih izvodili mislim da je tad i Mirza Mesic prfulo penal takodjertuzlak1987 je napisao/la:http://sportske. ba/ko-je-selektor-s-platom-800-maraka/
![]()
![]()
![]()
Prodalo kupa![]()
Sutra ujutru kod Ismeta i Mese sergija za Soka, pomozimo Soku da skrpi kraj sa krajem![]()
treba istaci da je ova Bosna na Kosevu uzela taj kup protiv Sarajeva a ja sam uvjeren da bi mi taj kup uzeli jer smo bili u najboljoj formi tad i sa onakvim igracima koji kazem nisu igrali u ovoj uzvratnoj utakmici iz kojekakvih razloga.. ali mozda i nebi ga uzeli s obzirom da smo ukleti sto se tice kupa, jer sam uvjeren bio da cemo uzeti i kup prosle sezone
ali kako smjesan i ofiran penal Soka , odnosno i ostalih koji su izvodili isti
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Ajde malo pozitivnih vijesti pred subotnju utakmicu...
Da ne bude da vam drug nije reko...
- RollingPaper
- Kontakt:
gdje su te vijestiSariel je napisao/la:Ajde malo pozitivnih vijesti pred subotnju utakmicu...![]()
ču`će se 
Zena se pomirila sa cinjenicom da se u subotu vracas kasno kuciSariel je napisao/la:ču`će se
Zlatan Nalić sin tuzlanski
Je li se to dovukao još jedan bager na istok? 
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
- RollingPaper
- Kontakt:
Stubovi trebaju da puknu 
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Jos 3 dana i samaranje

care moj ja sam se pomirio sa cinjenicom da se ona s tim nikad pomirit neceemirzlaTu je napisao/la:Zena se pomirila sa cinjenicom da se u subotu vracas kasno kuciSariel je napisao/la:ču`će se![]()
mi pjevamooo i slavimooo i opet malo kolko te volimooooo
Sariel je napisao/la:care moj ja sam se pomirio sa cinjenicom da se ona s tim nikad pomirit neceemirzlaTu je napisao/la:Zena se pomirila sa cinjenicom da se u subotu vracas kasno kuciSariel je napisao/la:ču`će se![]()
![]()
![]()
mi pjevamooo i slavimooo i opet malo kolko te volimooooo![]()
Zlatan Nalić sin tuzlanski
nekako nemam srca da saopĆim da je noćna

-
tinaslafkr
- Kontakt:
Zeljeznicar od 2011 godine nije pobjedio Slobodu na grbavici... idemo se posrat na otvaranju istocne tribine sugavice !!!
-
tinaslafkr
- Kontakt:
Evo jedne dobre vijesti Ordagic spreman za zelju !
tinaslafkr je napisao/la:Evo jedne dobre vijesti Ordagic spreman za zelju !
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Bice gutavo prizeljkujem nerijeseno,mada pobjeda u 90+ bila bi idealna
Samo da se nasi ne useru,jer ce atmosfera sigurno biti paklena,otvaranje tribine itd..
Samo da se nasi ne useru,jer ce atmosfera sigurno biti paklena,otvaranje tribine itd..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Zilkic povreda.....
Prihvataš drugačije ljude i boje, al' crna i crvena najbolje ti stoje.
FK Sloboda Tuzla since 1919
FK Sloboda Tuzla since 1919
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.