http://prntscr.com/eplnnv i kod mene je to mogao bit dobar listic al me 6 **** koseva oboriarelinho je napisao/la:Pa imam Belgiju 2 i gledaj kakav gol primiše jbt aaaa
Edit:
Mignolet yebem ti sve mrtvo i živo što imaš,keru jedan

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
http://prntscr.com/eplnnv i kod mene je to mogao bit dobar listic al me 6 **** koseva oboriarelinho je napisao/la:Pa imam Belgiju 2 i gledaj kakav gol primiše jbt aaaa
Edit:
I kod tebe bezveze pad.admir12345 je napisao/la:http://prntscr.com/eplnnv i kod mene je to mogao bit dobar listic al me 6 **** koseva oboriarelinho je napisao/la:Pa imam Belgiju 2 i gledaj kakav gol primiše jbt aaaa
Edit:
Eh, ne vjerujem da si i ti mislio da može biti bolje u prvih 20-ak minuta.SlevinKelevra je napisao/la:Valjda igra Ronaldo...![]()
Brate, kad je yebena Estonija uvalila treci gol ja sam znao da ovo moze pasti jedino ako Portugal bude mijesao ekipu. Otac Ronaldo tu rijesava (za sada), Holandija je svakako rupetina a valjda ce Mbappe uvaliti spancima.LjumanM95 je napisao/la:
Eh, ne vjerujem da si i ti mislio da može biti bolje u prvih 20-ak minuta.
Rodak ako je bonus, kada dodes dadnes joj ime profila i username i dobijes 10km bonusa a ako pravis novi račun ona ti sve napravi i stigne ti 20km kasnijeadodbr je napisao/la:Ljudi jel zna neko ista oko wwina ? samo licna karta ne treba mail donosit i username i to ? za bonus
ma novi sam racun ovaj stari sam zatvorio , onda cu sutra novi otvorit sa licnom hvalarope777 je napisao/la:Rodak ako je bonus, kada dodes dadnes joj ime profila i username i dobijes 10km bonusa a ako pravis novi račun ona ti sve napravi i stigne ti 20km kasnijeadodbr je napisao/la:Ljudi jel zna neko ista oko wwina ? samo licna karta ne treba mail donosit i username i to ? za bonus
a kako ide isplata ?rope777 je napisao/la:Rodak ako je bonus, kada dodes dadnes joj ime profila i username i dobijes 10km bonusa a ako pravis novi račun ona ti sve napravi i stigne ti 20km kasnijeadodbr je napisao/la:Ljudi jel zna neko ista oko wwina ? samo licna karta ne treba mail donosit i username i to ? za bonus
Normalno kao i na wwin.comcrozzer je napisao/la:a kako ide isplata ?rope777 je napisao/la:Rodak ako je bonus, kada dodes dadnes joj ime profila i username i dobijes 10km bonusa a ako pravis novi račun ona ti sve napravi i stigne ti 20km kasnijeadodbr je napisao/la:Ljudi jel zna neko ista oko wwina ? samo licna karta ne treba mail donosit i username i to ? za bonus
Normalno kao i na wwin.com[/quote]crozzer je napisao/la:a kako ide isplata ?rope777 je napisao/la:Rodak ako je bonus, kada dodes dadnes joj ime profila i username i dobijes 10km bonusa a ako pravis novi račun ona ti sve napravi i stigne ti 20km kasnijeadodbr je napisao/la:Ljudi jel zna neko ista oko wwina ? samo licna karta ne treba mail donosit i username i to ? za bonus
Pajdo kud me ne upita. Gledao sam ih u kvalama sad protiv Moldavije. To je jad jadova bio. Nisu oni ni u blizu koliko su navikani, vidilo se na prvenstvu da su luzerskog mentaliteta. Jedva su hendikep napravili repki koja nije stigla vise od 1 kornera imati. Najbolje je over kornere ili hendi kornere igrati tako na te repke ko Austriju koje imaju posjed a meljaju i slabe su u zavrsnici. Slabo je danas dani golova na repkama, svi se cuvaju za klubove i reprezentativni je fudbal u qurcu skroz. Al ova Finska je smece od tima imas jos sansu da im nekako poklone 2 gola.arelinho je napisao/la:Ova Austrija je pogana reprezentacija. Oni ne mogu ni na prijateljskoj davati golove. Imam 2+ i jedino me rani gol u drugom poluvremenu može spasiti.
i ja ih imamarelinho je napisao/la:Ova Austrija je pogana reprezentacija. Oni ne mogu ni na prijateljskoj davati golove. Imam 2+ i jedino me rani gol u drugom poluvremenu može spasiti.
ajdeee Austrija jos jedangambler1899 je napisao/la:i ja ih imamarelinho je napisao/la:Ova Austrija je pogana reprezentacija. Oni ne mogu ni na prijateljskoj davati golove. Imam 2+ i jedino me rani gol u drugom poluvremenu može spasiti.i sheffield 2+
edit: evo sheffield dade drugi
Meni više ne trebaju 2+, ali hajde da dođe za tebe.gambler1899 je napisao/la:ajdeee Austrija jos jedangambler1899 je napisao/la:i ja ih imamarelinho je napisao/la:Ova Austrija je pogana reprezentacija. Oni ne mogu ni na prijateljskoj davati golove. Imam 2+ i jedino me rani gol u drugom poluvremenu može spasiti.i sheffield 2+
edit: evo sheffield dade drugi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.