Da vam je ostalo ime GENOCIDUrban Batalion je napisao/la:Možda želiš provocirat? Vukovi su dobili ime po Vuku iz grba,a i jadni savez bi izbacio Drinu prije početka sezone,da nismo ime mjenjali.A što se tiče Olimpika,oni ni simpatizera na stadionu nemaju,koliko ja znam,a kamo li navijača.
Onda Vukovi se zovu navijači Zete,ako ćemo pravit poredjenja,a i nekada navijači Romanije nose ime Beli Vukovi.Tako da ne znam šta imaš protiv imena,Vuk je simbol grada,tako da praviti komparaciju je krajnje neukusno....
podrinjci koji pretezno navijaju za Zelju i SA a neki i za Slobodu polomili bi vas u Zvorniku...
OBJEKTIVNO

Jbg sad mi zao predjasnjeg posta,ipak si šovinist,ja te ne mrzim,žalim te.[/quote]
Ma mozes radit sta hoces sli to je istina..
I sada jedino mozete mastati sta ce vam raditi srebrenicani u zvorniku
ne podrzavam nasilje ali to je istina pogotovo kada pocnete sa onim sranjima Noz zica Srebrenica
Doce vam sigurno HZ Lukavac ili TM Lukavac a to su momci iz Srebrenica

Jbg kad si šovinist,spominješ nešto što nema veze sa navijanjem,još da bi dolio ulje na vatru,to da smo pjevali i da pjevamo pjevali bi i protiv Borca,al nismo niti ćemo,a to pričanje ko će sve doć,su priče za malu djecu,nek dodju,al je pitanje kako će proći,to je pitanje svih pitanja,jadna ste vi grupa neka kad se uzdate u momke iz manjih mjesta,pričali ste i 2003 da ćete doći,pa došlo 7 momaka,pusti prazne priče,dobro vi došli,a sve ostalo samo dokazuje da ti mrziš klub čiji sam navijač ,a pričaš o nekom nacionalizmu,strašno....