Pored ovakvog stručnjaka na klupi i Messi nam nebi bio dovoljanmarconato je napisao/la:Mogli su, ali imace i sada dobru priliku, mozda i poslednji voz za nosioce ove generacije...

Pored ovakvog stručnjaka na klupi i Messi nam nebi bio dovoljanmarconato je napisao/la:Mogli su, ali imace i sada dobru priliku, mozda i poslednji voz za nosioce ove generacije...
Šta fali Anti? Sjedi ti pa se dokazujwhiteknight je napisao/la:Pored ovakvog stručnjaka na klupi i Messi nam nebi bio dovoljanmarconato je napisao/la:Mogli su, ali imace i sada dobru priliku, mozda i poslednji voz za nosioce ove generacije...
Sramota je, ali ne pretjeruj prijateljska je bilo a stojimo jako dobro u kvalifikacijama, ako dobijemo na Islandu 90 posto smo u Rusijibadblueboylivno je napisao/la:Jašta nego ću guštati u nezapamćenoj šamarčini, vjerojatno najvećoj sramoti u povijesti reprezentacije. Što nam ti ljudi priuštiše zadnjih godina, od Dinama do reprezentacije, naklon do poda.![]()
![]()
3-0 od estonskih konobara i ribara.
Nema od toga ništa kad vidiš tko vodi savez.Koliko god individualno dobri bili,ako nitko drugi,karma će odradit posao kao što je odradila u Francuskoj.A ovi što podržavaju ovakvo stanje će se morat zadovoljit samim prolaskom skupine ili plasmanom i gutat **** i pricat kako je to super rezultat iako i samo znaju da nije tako.marconato je napisao/la:Mogli su, ali imace i sada dobru priliku, mozda i poslednji voz za nosioce ove generacije...
Nema prijateljske, poraz 3-0 od amatera koji su u zadnjih 15 utakmica pobijedili samo triput - Andoru, Gibraltar, Sveti Kristofor i Nevis - je nezapamćena sramota. Yebao me dvomjesečni maltezer ako pamtim sramotniju predstavu i sramotniji rezultat hrvatske reprezentacije.andro234 je napisao/la:Sramota je, ali ne pretjeruj prijateljska je bilo
HNS cenzurirao izjavu Perišića za HRT"Ovo na čemu smo mi danas igrali i u kakvim smo uvjetima igrali stvarno nije za profesionalnog igrača. Nema smisla igrati ovakve utakmice. Ovom prilikom bi poručio i gospodinu Šukeru da bira bolje protivnike i bolje uvjete za igru jer ovako možemo samo izgubiti nekoga. Teren je bio užasan, kriminalan", rekao je Perišić.
Ovo je predobroAko se pak na službenim stranicama Saveza odlučite provjeriti što je kapetan Perišić izjavio nakon poraza dobit ćete citat (?!) koji se uvelike razlikuje od audio zapisa.
“Najteže je ovo što se dogodilo Pjaci, to nam je najveći poraz i teško nam je. Nažalost, ovi današnji uvjeti, odnosno teren, nisu za profesionalne igrače. Teren je bio užasan, makar to nije isprika za ovakav poraz. Mi smo imali svoje prilike, nismo ih iskoristili, a jako motivirani Estonci iskoristili su svoje” – stoji na stranicama HNS-a, koje su očito citirale nekog drugog Perišića, u nekom drugom svemiru…
A ne, mi koji jako dugo lupamo po istom smo trebali doći likovati zbog pobjede.KingJamesMVP je napisao/la:Iako je ovo danas bruka i sramota i vidim da je ekipa jedva dočekala da komentira, nije vas bilo nigdje u petak nakon Ukrajine
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.