Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Joj kosookog retarda opet se povrijedio, ne moze lik sastavit 3 meca bez povrede, jos nece da preda nego ce patit i sebe i nas do kraja meca i na kraju izgubit 

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Re: RE: Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Ja evo molim Boga da preda.bodi123 je napisao/la:Joj kosookog retarda opet se povrijedio, ne moze lik sastavit 3 meca bez povrede, jos nece da preda nego ce patit i sebe i nas do kraja meca i na kraju izgubit [emoji38]
Nece predat sigurno, poslao i rekete na spanovanje, valjda uzme ovo nekako sad nakon sto je vratio brejk, djeluje da se dozvao malo, ali kakva patnja radi kvote 1,12 da poveca malo dobitak **** ti zeno majku
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Mogul Hrvati bar go zabiti jebla ih Estonija
Hebem im sve,skinem nas pm3 kvota 3.02 i oni me na jedan i po obarajubraco je napisao/la:Mogul Hrvati bar go zabiti jebla ih Estonija

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Nikad vise na Hrvate j3bo ih otac smotane
Zvukom lokomotive rođen je velikan, danas obnovljena pruga i ljepša nego ikad. Vagoni su puni, svima sjećanja u glavi, kako su Evropom harali sarajevski Plavi!
Ja imam Hrvate 2+ hahahaha
Hrvati b ekipa
Ekipa iz HNL-a bi trebala pobjediti Estoniju, a da ne govorim o ovih trenutnih 11, no ocito nista od toga. Ne treba se izvlaciti na nekakav sastav i slicno.orbi je napisao/la:Hrvati b ekipa
2 0 dabogda baraz igrali
Zvukom lokomotive rođen je velikan, danas obnovljena pruga i ljepša nego ikad. Vagoni su puni, svima sjećanja u glavi, kako su Evropom harali sarajevski Plavi!
jopaa7 je napisao/la:Ekipa iz HNL-a bi trebala pobjediti Estoniju, a da ne govorim o ovih trenutnih 11, no ocito nista od toga. Ne treba se izvlaciti na nekakav sastav i slicno.orbi je napisao/la:Hrvati b ekipa
MA da a ko je Estonija
Igraju Rog, Pjaca, Kramarić, Kovačić, Perišić, Vida, Čop i....... izgube 3:0 od Estonije 

Pa imam Belgiju 2 i gledaj kakav gol primiše jbt aaaa
Edit:

Mignolet yebem ti sve mrtvo i živo što imaš,keru jedan
Edit:

Mignolet yebem ti sve mrtvo i živo što imaš,keru jedan
A jbt, tri ubjedljivo najvece kvote bi prosle, Dobar listic. 

Kako ide procedura bonusa pri registraciji u williamsu ? licna karta i kazem user name sta kako ?
Druže moj džaba kada onakav gol primiše Belgijanci. Desetak sekundi prije gola promaše Rusi zicer i onda primiše onakav gol. Katastrofabvb je napisao/la:A jbt, tri ubjedljivo najvece kvote bi prosle, Dobar listic.

Imam danas poklon kvote zasad je 1,6 ali moze te čekati biće i 2 ko hoće nek se javi pp
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Valjda igra Ronaldo...

Hoce li nastupiti ovaj mrtvi Bjelica? Nadam se da nece ahahaha 

BBB 86'
http://www.flashscore.com/match/6XizGjFg/#match-summary
Nerealno, da li će ikad lakše 5+ uletiti sunce ti poljubim.

Nerealno, da li će ikad lakše 5+ uletiti sunce ti poljubim.

Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.