FK Drina Zvornik

drinin vuk
Kontakt:

Re: FK Drina Zvornik

Post Postao/la drinin vuk » 10 avg 2010, 17:06

Urban Batalion je napisao/la:Možda želiš provocirat? Vukovi su dobili ime po Vuku iz grba,a i jadni savez bi izbacio Drinu prije početka sezone,da nismo ime mjenjali.A što se tiče Olimpika,oni ni simpatizera na stadionu nemaju,koliko ja znam,a kamo li navijača.
Onda Vukovi se zovu navijači Zete,ako ćemo pravit poredjenja,a i nekada navijači Romanije nose ime Beli Vukovi.Tako da ne znam šta imaš protiv imena,Vuk je simbol grada,tako da praviti komparaciju je krajnje neukusno....
Da vam je ostalo ime GENOCID

podrinjci koji pretezno navijaju za Zelju i SA a neki i za Slobodu polomili bi vas u Zvorniku...

OBJEKTIVNO :mrgreen:[/quote]

Jbg sad mi zao predjasnjeg posta,ipak si šovinist,ja te ne mrzim,žalim te.[/quote]

Ma mozes radit sta hoces sli to je istina..

I sada jedino mozete mastati sta ce vam raditi srebrenicani u zvorniku

ne podrzavam nasilje ali to je istina pogotovo kada pocnete sa onim sranjima Noz zica Srebrenica
Doce vam sigurno HZ Lukavac ili TM Lukavac a to su momci iz Srebrenica :mrgreen:[/quote]
Jbg kad si šovinist,spominješ nešto što nema veze sa navijanjem,još da bi dolio ulje na vatru,to da smo pjevali i da pjevamo pjevali bi i protiv Borca,al nismo niti ćemo,a to pričanje ko će sve doć,su priče za malu djecu,nek dodju,al je pitanje kako će proći,to je pitanje svih pitanja,jadna ste vi grupa neka kad se uzdate u momke iz manjih mjesta,pričali ste i 2003 da ćete doći,pa došlo 7 momaka,pusti prazne priče,dobro vi došli,a sve ostalo samo dokazuje da ti mrziš klub čiji sam navijač ,a pričaš o nekom nacionalizmu,strašno....
& $ - & " - & - &
ФСРС

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 10 avg 2010, 17:08

Vala bas nikako je nismo napunili u zadnjih 20 godina daj drinin vuk ohladi malo majke ti ne shvatas kako glup ispadas

slika Idi drkaj malo

Urban Batalion
Kontakt:

Post Postao/la Urban Batalion » 10 avg 2010, 17:09

Jbg kad si šovinist,spominješ nešto što nema veze sa navijanjem,još da bi dolio ulje na vatru,to da smo pjevali i da pjevamo pjevali bi i protiv Borca,al nismo niti ćemo,a to pričanje ko će sve doć,su priče za malu djecu,nek dodju,al je pitanje kako će proći,to je pitanje svih pitanja,jadna ste vi grupa neka kad se uzdate u momke iz manjih mjesta,pričali ste i 2003 da ćete doći,pa došlo 7 momaka,pusti prazne priče,dobro vi došli,a sve ostalo samo dokazuje da ti mrziš klub čiji sam navijač ,a pričaš o nekom nacionalizmu,strašno....[/quote]

Ne smijete pjevati to i niko se ne uzda u momke iz manjih gradove ja ne pripadam ni u HZ ni u TM

to je istina
kada dodje grupa momaka u TZ na utakmicu sloboda -sarajevo sa transom HZ LUKAVAC a zna se da su dole izbjeglice
doce i u Zvornik

ovo nije 2003 nego 2010 tifo scena BH je napredovala :mrgreen:
Sloboda - Celik - Velez PRUGA SLAVNIH !!!

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 10 avg 2010, 17:12

Ja nisam očajnik da bi drkao,ja imam konkretnije radnje,za razliku od tebe koji preferiraš tu očajničku radnju.! :D :D

Samo sam konstatovao da je tužno poredit i na osnovu toga izvodit tvrdnje,kako vi eto imate velik stadion,kako su svi drugi seljaci i sirotinja,kako su svi drugi niži,jbg tužno,što je najgore,ne mislim na tebe lično,većina današnjih ljudi sve gleda samo na osnovu finansijske moći,jedina vrijednost je finansijska moć.....
& $ - & " - & - &
ФСРС

Urban Batalion
Kontakt:

Post Postao/la Urban Batalion » 10 avg 2010, 17:15

cccc sve djeca
Zadnja izmjena: Urban Batalion, dana/u 10 avg 2010, 17:18, ukupno mijenjano 4 puta.

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 10 avg 2010, 17:15

Urban Batalion je napisao/la:Jbg kad si šovinist,spominješ nešto što nema veze sa navijanjem,još da bi dolio ulje na vatru,to da smo pjevali i da pjevamo pjevali bi i protiv Borca,al nismo niti ćemo,a to pričanje ko će sve doć,su priče za malu djecu,nek dodju,al je pitanje kako će proći,to je pitanje svih pitanja,jadna ste vi grupa neka kad se uzdate u momke iz manjih mjesta,pričali ste i 2003 da ćete doći,pa došlo 7 momaka,pusti prazne priče,dobro vi došli,a sve ostalo samo dokazuje da ti mrziš klub čiji sam navijač ,a pričaš o nekom nacionalizmu,strašno....
Ne smijete pjevati to i niko se ne uzda u momke iz manjih gradove ja ne pripadam ni u HZ ni u TM

to je istina
kada dodje grupa momaka u TZ na utakmicu sloboda -sarajevo sa transom HZ LUKAVAC a zna se da su dole izbjeglice
doce i u Zvornik

ovo nije 2003 nego 2010 tifo scena BH je napredovala :mrgreen:[/quote]

Pa eto onda,bez obzira što si šovinist,otkud da pominješ tu pjesmu,pričaš o stvarima koje ne znaš.A u Zvornik svak može doći,al čisto sumnjam da će više od 150 doći,zapravo to je plafon svi mogu doć al će ući pomenuti broj.A to što se vraćaš na neku sažaljevajuću konotaciju,je krajnje nepotrebno,jer ovdje pričamo o fudbalu ne o nekim drugim stvarima,i ko da koga boli briga što su to izbjeglice ili što sam ja izbjeglica,ili što si ti izbjeglica,pusti se tih niskih konstatacija,one su nepotrebne....
& $ - & " - & - &
ФСРС

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 10 avg 2010, 17:19

Čovjek ni slike postavit ne zna.... :D :D :D :D :D :D :D :D
Još našao postavljat sliku koja će eto nešto reći o Vukovima....Da nije smješno bilo bi tužno.....
& $ - & " - & - &
ФСРС

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 10 avg 2010, 17:19

Sad kad sam pogledao ove video zapise od ovih "Vukova" nemogu da se nacudim ovim svim pricama od strane "Vuka" :lol:

Kao sto rekoh, malo edukacije nije na odmet. Prvo dobro prouci o svim jacim grupama pa pricaj koliko ce da dodje na gostovanje. Pogledaj malo gostovanja Hordi, manijaka itd tu u okolici Zvornika pa pisi... A ovo "nismo napunili Sjever 20 god" govori koliko si ustvari relevantan da komentarises...
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!

Urban Batalion
Kontakt:

Post Postao/la Urban Batalion » 10 avg 2010, 17:20

drinin vuk je napisao/la:
Urban Batalion je napisao/la:Jbg kad si šovinist,spominješ nešto što nema veze sa navijanjem,još da bi dolio ulje na vatru,to da smo pjevali i da pjevamo pjevali bi i protiv Borca,al nismo niti ćemo,a to pričanje ko će sve doć,su priče za malu djecu,nek dodju,al je pitanje kako će proći,to je pitanje svih pitanja,jadna ste vi grupa neka kad se uzdate u momke iz manjih mjesta,pričali ste i 2003 da ćete doći,pa došlo 7 momaka,pusti prazne priče,dobro vi došli,a sve ostalo samo dokazuje da ti mrziš klub čiji sam navijač ,a pričaš o nekom nacionalizmu,strašno....

to je istina
doce i u Zvornik

Pa eto onda,bez obzira što si šovinist,otkud da pominješ tu pjesmu,pričaš o stvarima koje ne znaš.A u Zvornik svak može doći,al čisto sumnjam da će više od 150 doći,zapravo to je plafon svi mogu doć al će ući pomenuti broj.A to što se vraćaš na neku sažaljevajuću konotaciju,je krajnje nepotrebno,jer ovdje pričamo o fudbalu ne o nekim drugim stvarima,i ko da koga boli briga što su to izbjeglice ili što sam ja izbjeglica,ili što si ti izbjeglica,pusti se tih niskih konstatacija,one su nepotrebne....[/quote]

150 150 jesi navalio na tu brojku kad ih je iz Sarajeva u Banja Luka doslo 1000 doce i u Zvornik... jesi nedokazan

Urban Batalion
Kontakt:

Post Postao/la Urban Batalion » 10 avg 2010, 17:23

drinin vuk je napisao/la:Čovjek ni slike postavit ne zna.... :D :D :D :D :D :D :D :D
Još našao postavljat sliku koja će eto nešto reći o Vukovima....Da nije smješno bilo bi tužno.....
**** me net ukoliko nisi znao nekada dolazi do pada konekcije

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 10 avg 2010, 17:23

Urban Batalion je napisao/la:

to je istina
doce i u Zvornik

Pa eto onda,bez obzira što si šovinist,otkud da pominješ tu pjesmu,pričaš o stvarima koje ne znaš.A u Zvornik svak može doći,al čisto sumnjam da će više od 150 doći,zapravo to je plafon svi mogu doć al će ući pomenuti broj.A to što se vraćaš na neku sažaljevajuću konotaciju,je krajnje nepotrebno,jer ovdje pričamo o fudbalu ne o nekim drugim stvarima,i ko da koga boli briga što su to izbjeglice ili što sam ja izbjeglica,ili što si ti izbjeglica,pusti se tih niskih konstatacija,one su nepotrebne....

150 150 jesi navalio na tu brojku kad ih je iz Sarajeva u Banja Luka doslo 1000 doce i u Zvornik... jesi nedokazan[/quote]

150 PLAFON,AKO I TOLIKO BUDE DOŠLO!
Kapacitet je sada nešto preko 3000,tada možda bude i preko 4000,al to ništa ne mjenja.
Eto vi relevantni,nek sam ja tutuk,al dabogda bio tutuk cijeli život a ne tako relevantan!

TI SI DRINO MENI SVE TEBE VOLIM NAJVIŠE!
& $ - & " - & - &
ФСРС

Urban Batalion
Kontakt:

Post Postao/la Urban Batalion » 10 avg 2010, 17:28

Zasto ih ne bi doslo vise od 150 na vedi jedan dobar **** razlog

Fukara ce doc najmanje 500 i ja cu doci snjima pa da vidim te Vukove

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 10 avg 2010, 17:36

Urban Batalion je napisao/la:Zasto ih ne bi doslo vise od 150 na vedi jedan dobar **** razlog

Kapacitet stadiona je nešto malo preko 3000,za goste je predvidjen sektor zadnji na novoj tribini,tj nekih 150 stolica,uz to specijalci zauzmu nekih 100 kome se to isplati?!Kažem 150 će bit plafon,a i bez gostiju stadion bi bio pun to je sigurno,bez obzira u kakvoj situaciji Drina tada bila.A to pričati doće ovoliko,onoliko,doći može i pola Tuzle al na stadion će ući 150 ljudi i nijedan više,to isto kad bi navodim primjer Grobari rekli doće nas u BL 25000,a stadion prima 10000,uključi logiku,al prije svega interes FK Drina....Eto sad sam rekao,i obrazložio,to je tako,ja bi prvi volio da imamo stadion od 10000,nemamo,a i Fukara ni u Tuzli ne bude više od 500,osim možda ne dvije tri utakmice.....
& $ - & " - & - &
ФСРС

Urban Batalion
Kontakt:

Post Postao/la Urban Batalion » 10 avg 2010, 17:36

to je istina
doce i u Zvornik

Pa eto onda,bez obzira što si šovinist,otkud da pominješ tu pjesmu,pričaš o stvarima koje ne znaš.A u Zvornik svak može doći,al čisto sumnjam da će više od 150 doći,zapravo to je plafon svi mogu doć al će ući pomenuti broj.A to što se vraćaš na neku sažaljevajuću konotaciju,je krajnje nepotrebno,jer ovdje pričamo o fudbalu ne o nekim drugim stvarima,i ko da koga boli briga što su to izbjeglice ili što sam ja izbjeglica,ili što si ti izbjeglica,pusti se tih niskih konstatacija,one su nepotrebne....[/quote]

da ti samo kaze, da ce doc oni ljudi koje ste protjerali ... pa cete vidjet sta ce vam uradit

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 10 avg 2010, 17:38

Urban Batalion je napisao/la:

to je istina
doce i u Zvornik

da ti samo kaze, da ce doc oni ljudi koje ste protjerali ... pa cete vidjet sta ce vam uradit[/quote]
jbg svakako ce svi ovi postovi bit obrisani,tu su mod,a ja s bolesnim šovinistom ne želim se raspravljat.Nek dodju,a kako će da prodju,proće možda nekako,a možda i neće..... :D :D :D
& $ - & " - & - &
ФСРС

Urban Batalion
Kontakt:

Post Postao/la Urban Batalion » 10 avg 2010, 17:38

Urban Batalion je napisao/la:Zasto ih ne bi doslo vise od 150 na vedi jedan dobar **** razlog

Kapacitet stadiona je nešto malo preko 3000,za goste je predvidjen sektor zadnji na novoj tribini,tj nekih 150 stolica,uz to specijalci zauzmu nekih 100 kome se to isplati?!Kažem 150 će bit plafon,a i bez gostiju stadion bi bio pun to je sigurno,bez obzira u kakvoj situaciji Drina tada bila.A to pričati doće ovoliko,onoliko,doći može i pola Tuzle al na stadion će ući 150 ljudi i nijedan više,to isto kad bi navodim primjer Grobari rekli doće nas u BL 25000,a stadion prima 10000,uključi logiku,al prije svega interes FK Drina....Eto sad sam rekao,i obrazložio,to je tako,ja bi prvi volio da imamo stadion od 10000,nemamo,a i Fukara ni u Tuzli ne bude više od 500,osim možda ne dvije tri utakmice.....
zna bit i 800 ne trci pred rudu.....

ma kakve su budale stojace ispred ulaza vidjeces kada je HZ u Siroki doslo 500 a bilo najavljeno 100 a nije moglo ih stati..... 8-)

Urban Batalion
Kontakt:

Post Postao/la Urban Batalion » 10 avg 2010, 17:40

da ti samo kaze, da ce doc oni ljudi koje ste protjerali ... pa cete vidjet sta ce vam uradit[/quote]
jbg svakako ce svi ovi postovi bit obrisani,tu su mod,a ja s bolesnim šovinistom ne želim se raspravljat.Nek dodju,a kako će da prodju,proće možda nekako,a možda i neće..... :D :D :D[/quote]

Mamozes govoriti sta hoces ja samo pricam istinu

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 10 avg 2010, 17:42

ne nasmijavaj majketi :lol: :lol:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 10 avg 2010, 17:42

Urban Batalion je napisao/la:da ti samo kaze, da ce doc oni ljudi koje ste protjerali ... pa cete vidjet sta ce vam uradit
jbg svakako ce svi ovi postovi bit obrisani,tu su mod,a ja s bolesnim šovinistom ne želim se raspravljat.Nek dodju,a kako će da prodju,proće možda nekako,a možda i neće..... :D :D :D[/quote]

Mamozes govoriti sta hoces ja samo pricam istinu[/quote]

ISTINA JE CJELINA,NE DIO!
& $ - & " - & - &
ФСРС

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 11 avg 2010, 00:18

Cuo sam za Fukare,Manijake,RA,HZS,Robijase,Lesinare,Ultras Mostar,Red Dragons,al prvi put cujem za vukove neki novo peceni likovi bez tradicije zato ne uzimajte u usta ove navedene grupe jer samo mozete drkat po njima .
Samo jedan klub Velež Mostar

Odgovori

Natrag na “Prva liga RS”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.