U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21, U-19, U-17
Janezi vode (kao i uvijek, nasa sreca), znaci da moramo cuvati do 1 razlike protiv Engleza sad :/
Kakve smo mi nehore ljudi moji..
Od malih nogu veliki navijac Anzija, Malage i Man CIty-a
Joj kombinacija... znaci i ovako trenutno prolazimo???
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
- PrinceofVeresija
- Kontakt:
Momcici molim vas ko boga...odigrajte ovo poluvrijeme Spartanski i nemojte se ukenjat 
Amir mora ici iz turske u ligu petice sto prije, najkasnije sljedece godine
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Slovenija smdljiva povela znal iko kaka je sad situacija pobogu
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
prolazimo zbog bolje gol razlike. portugal ima poen i gol razliku 3-5, a mi poen i 0-1.Elddar je napisao/la:Joj kombinacija... znaci i ovako trenutno prolazimo???
ali mora ostati ovako.
Prolazimo, ako primimo drugi onda ne.Elddar je napisao/la:Joj kombinacija... znaci i ovako trenutno prolazimo???
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ako ostane poraz od jedan razlike u ovom mecu s Englezima mi idemo, bez obzira na Sloveniju.paulus je napisao/la:Slovenija smdljiva povela znal iko kaka je sad situacija pobogu
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
- PrinceofVeresija
- Kontakt:
Nadam se da ce i u Konyasporu eksplodirat jer jedino tako tj. supertalentovani igraci dobivaju transfer iz Turske...najbolji primjer je Enes Unal iz Citya i Caglar Soyuncu iz Freiburgairfo je napisao/la:Amir mora ici iz turske u ligu petice sto prije, najkasnije sljedece godine
Ljudi vi ne racunate portugak , mi radi nih ne smijemi primit drugi , a vala i E nglezi saj ba malo popustitedino-92 je napisao/la:slovenija povela 1-0, ne smijemo primiti drugi gol
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Tesko otici iz Turske lige, ne znam zasto je tamo uopste Amir otisao, jer ljudi tamo nemaju pojma kako razviti igraca (Amir igra LW u Konyasporu). Jedino da se pogura kroz reprezentaciju.PrinceofVeresija je napisao/la:Nadam se da ce i u Konyasporu eksplodirat jer jedino tako tj. supertalentovani igraci dobivaju transfer iz Turske...najbolji primjer je Enes Unal iz Citya i Caglar Soyuncu iz Freiburgairfo je napisao/la:Amir mora ici iz turske u ligu petice sto prije, najkasnije sljedece godine
-
stadiontusanj
- Kontakt:
Jos 20 minuta 
Mislim da ispadamo i ako Slovenija zabije još tri gola.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Da vidimo dal ce opet proradit luzerski mentalitet il cemo napokon nesto uradit AJDEEEEEEEEEEEEEEEEE
Kroz repku i ja mislim da je najbolje, da bi otiso iz turske moras biti neki vanserijski igracVucevich je napisao/la:Tesko otici iz Turske lige, ne znam zasto je tamo uopste Amir otisao, jer ljudi tamo nemaju pojma kako razviti igraca (Amir igra LW u Konyasporu). Jedino da se pogura kroz reprezentaciju.PrinceofVeresija je napisao/la:Nadam se da ce i u Konyasporu eksplodirat jer jedino tako tj. supertalentovani igraci dobivaju transfer iz Turske...najbolji primjer je Enes Unal iz Citya i Caglar Soyuncu iz Freiburgairfo je napisao/la:Amir mora ici iz turske u ligu petice sto prije, najkasnije sljedece godine
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Da zabimo jedan, sve bi bilo mnogo lakse. Aj jedan penal, sudijo!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ne prizivaj penal, svirat će ga Englezima.Vucevich je napisao/la:Da zabimo jedan, sve bi bilo mnogo lakse. Aj jedan penal, sudijo!
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.