FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

cala
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la cala » 10 avg 2010, 16:33

suntu jeu je napisao/la:Samo me zanima što im se Željo toliko svidio pa su odlučili da ponude ovakvo nešto ? Još jedna stvar, uprava ako odbije ovakvo nešto, odbit će zato što ne vidi svoj lični tal u svemu ovome.
normalno da ce odbit, jer ocito ti neznas ni sta je koncesija, stadion je skoro pa u njihovom vlasnistvu, jer gotovo svi prihodi od stadiona idu njima, znaci oni ce kontrolisat sve, ja mislim cak i cijene ulaznica, mi bi samo na njemu igrali,mi placamo a njima idu pare

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 10 avg 2010, 16:36

Željovac je napisao/la:
pile87 je napisao/la: mi da imamo 12 milona eurica koliko oni traze da sudjelujemo ne bi nam ta firma iz njemacke ni trebala, traze se novi modusi za rjesavanje ovoga...
Aaaaa to. Pa naće Žujo modus. Ništa je ako ne može namaknuti 23.000.000 KM. Biće za godinu 2 od Džeke, a za 21 će se snaći već nekako.
Ako vec zelis nekome da prigovoris onda kucas na pogresna vrata, nije Zujo taj koji je odbio niti bilo sta uostalom bi li ti stavio stadion pod hipoteku?
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

ChelseaFann11
Kontakt:

Post Postao/la ChelseaFann11 » 10 avg 2010, 16:38

pile87 je napisao/la:
Željovac je napisao/la:
pile87 je napisao/la: mi da imamo 12 milona eurica koliko oni traze da sudjelujemo ne bi nam ta firma iz njemacke ni trebala, traze se novi modusi za rjesavanje ovoga...
Aaaaa to. Pa naće Žujo modus. Ništa je ako ne može namaknuti 23.000.000 KM. Biće za godinu 2 od Džeke, a za 21 će se snaći već nekako.
Ako vec zelis nekome da prigovoris onda kucas na pogresna vrata, nije Zujo taj koji je odbio niti bilo sta uostalom bi li ti stavio stadion pod hipoteku?
jes dobit ces od dzeke toliko ako se proda za 100 miliona hahah
sve je pijano sve je gotovo NAS JE ZELJO PRVI PONOVO..

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 10 avg 2010, 16:43

Prigovaram samo onima koji pišu na ovu temu, kao da se nešto fakat postiglo. Članci koji svako malo izlaze u javnost su za mene lično uvreda, nakon Konzuma, Širbegovića i koga sve ne...
Sram i stid da bude bilo koga ko plasira te priče u javnost, a bez da je išta konkretno uradio. Ako potpišu kakav ugovor, onda neka objave. Ovo sve ostalo je smiješno i već viđeno milion puta! Rasplamsavaju nadu navijačima, bez da su išta opipljivo uradili. I opet kažem, nakon više takvih ubleha, ako stvarno imaju naum da nešto učine, neka imaju obraza, pa neka to rade u tišini. Sve ostalo ja tumačim kao hvalisanje i prikupljanje poena, bez ikakvog učinka!
Zadnja izmjena: Željovac, dana/u 10 avg 2010, 16:44, ukupno mijenjano 1 put.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Tihi
Kontakt:

Post Postao/la Tihi » 10 avg 2010, 16:43

Zeznuto je to za upravu oko odluke dal il ne, ako izgrade pa nas kasnije podju ucjenivat, pa klub podje finaciski slabit (a znamo cemu to vodi) bit ce kriva uprav, a ako odbiju opet kriva uprav. ja bih iskreno volio novu Grbavicu! :D

E 'ocel grmit veceras sa Jug-a..?
FOOTBALL WITHOUT ULTRAS IS NOTHING. Say no to modern football.

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 10 avg 2010, 16:46

Neka ga i 200 godina koriste, samo da se napravi stadion

Kako da ne, a od čega Klub da živi? Neka oni nama obezbjede da mi ne dižemo kredite kod banaka i određenu cifru, na godišnjem nivou, koja je dovoljna Klubu da preživi, pa ćemo onda pričati.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 10 avg 2010, 16:48

Željovac je napisao/la:Prigovaram samo onima koji pišu na ovu temu, kao da se nešto fakat postiglo. Članci koji svako malo izlaze u javnost su za mene lično uvreda, nakon Konzuma, Širbegovića i koga sve ne...
Sram i stid da bude bilo koga ko plasira te priče u javnost, a bez da je išta konkretno uradio. Ako potpišu kakav ugovor, onda neka objave. Ovo sve ostalo je smiješno i već viđeno milion puta! Rasplamsavaju nadu navijačima, bez da su išta opipljivo uradili. I opet kažem, nako više takvih ubleha, ako stvarno imaju naum da nešto učine, neka imaju obraza, pa neka to rade u tišini. Sve ostalo ja tumačim kao hvalisanje i prikupljanje poena, bez ikakvog učinka!
Pa rade u tisini prvi sastanak je odrzan u njemackoj, nije niko nista znao o tome nije se znalo ni za drugi sastanak uostalom sve je radjeno u nejboljoj namjeri s tim sto niko nije ovca pa ni njemci i oni traze svoj profit a da pri tom uloze sto manje uostalom Amar je je jedan od inicijatora ovoga svega ucestvovao je u svim pregovorima.

TheDinoRules
Kontakt:

Post Postao/la TheDinoRules » 10 avg 2010, 16:50

Kako ste glupi ne mogu da vjerujem. "Ma ne valja ovo, bla, bla" !
Kako ne shvatate !? Ovo što su nam ponudili je dobro (ne extra, ali je dobro). Normalno je da ta firma hoće da ima profita (i imat' će ga preko izdavanja posl. prostora, hotel, parking itd.) Neko je rek'o da će kontrolirati cijene ulaznica!? To je NEMOGUĆE! Sve što se tiče utakmica ide u Željinu "kasu"! Mi bi imali isti profit (ako ga sad uopšte imamo) kao sad. I sigurno da će više publike dolaziti jer:
1. Stadion je natkriven, ako padne kiša neće nikome smetati!
2. Stolice koje se postavljaju su znatno bolje i udobnije, nego ove sad. I mislite da će biti kao i sada prljave!? Teško, jer će se sve dići na jedan viši nivo.
3. Ko ne bi' došao u subotu, nedjelju sa svojim djetetom, djevojkom ili nekim da gleda utakmice!? Pa ljepota će upošte biti na tom stadionu, sjediti i naprosto uživati. A još igra Željo :!: :?:
4. Za derbi i navijanje neću da spominjem, samo što je mene strah jeste uništavanje stadiona od strane njanja, znamo koliki su primitivci ;) . Ali stadion je on Njemaca tako da će oni plaćati popravke.

A što se repke tiče, pare od izdavanja stadiona će ići toj firmi, ali šta je tu je. Zato je ovo DOBRA a ne EXTRA ponuda. Toliko od mene!
Zadnja izmjena: TheDinoRules, dana/u 10 avg 2010, 16:54, ukupno mijenjano 1 put.
U mom svijetu važe moja pravila

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 10 avg 2010, 16:52

@TheDinoRules - a šta misliš kome odu pare koje trenutno dobijamo od onih poslovnica svaki mjesec? Šta misliš, da Klub živi od karata i od udobnosti stolica?

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 10 avg 2010, 16:52

TheDinoRules je napisao/la:Kako ste glupi ne mogu da vjerujem. "Ma ne valja ovo, bla, bla" !
Kako ne shvatate !? Ovo što su nam ponudili je dobro (ne extra, ali je dobro). Normalno je da ta firma hoće da ima profita (i imat' će ga prekoizdavanja posl. prostora, hotel, parking itd.) Neko je rek'o da će kontrolirati cijene ulaznica!? To je NEMOGUĆE! Sve što se tiče utakmica ide u Željinu "kasu"! Mi bi imali isti profit (ako ga sad uopšte imamo) kao sad. I sigurno da će se više publike dolaziti jer:
1. Stadion je natkriven, ako padne kiša neće nikome smetati!
2. Stolice koje se postavljaju su znatno bolje i udobnije, nego ove sad. I mislite da će biti kao i sada prljave!? Teško, jer će se sve dići na jedan viši nivo.
3. Ko ne bi' došao u subotu, nedjelju sa svojim djetetom, djevojkom ili nekim da gleda utakmice!? Pa ljepota će upošte biti na tom stadionu, sjediti i naprosto uživati. A još igra Željo :!: :?:
4. Za derbi i navijanje neću da spominjem, samo što je mene strah jeste uništavanje stadiona od strane njanja, znamo koliki su primitivci ;) . Ali stadion je on Njemaca tako da će oni plaćati popravke.

A što se repke tiče, pare od izdavanja stadiona će ići toj firmi, ali šta je tu je. Zato je ovo DOBRA a ne EXTRA ponuda. Toliko od mene!
S tim sto mi nemamo 12 miliona eura da imamo ovi nam ne bi ni trebali!Ko stavi Grbavicu pod hipoteku haram mu bilo

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 10 avg 2010, 16:53

Sta oni sve dobijaju tom koncesijom?
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

eLeMeNtH-SoutH CreW
Kontakt:

Post Postao/la eLeMeNtH-SoutH CreW » 10 avg 2010, 16:54

Tihi je napisao/la:Zeznuto je to za upravu oko odluke dal il ne, ako izgrade pa nas kasnije podju ucjenivat, pa klub podje finaciski slabit (a znamo cemu to vodi) bit ce kriva uprav, a ako odbiju opet kriva uprav. ja bih iskreno volio novu Grbavicu! :D

i mene zanima..ako neko zna..nek citira hoce li biti Manijaci na Jugu..mada mi nismo robije..al' eto :D
Fenerbahçe SK...1907♥

I zato ja navijam za Želju, jer Željo jeste sve ono što oni nisu,i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili!

1921♥

TheDinoRules
Kontakt:

Post Postao/la TheDinoRules » 10 avg 2010, 16:55

elSaik je napisao/la:@TheDinoRules - a šta misliš kome odu pare koje trenutno dobijamo od onih poslovnica svaki mjesec? Šta misliš, da Klub živi od karata i od udobnosti stolica?
Ako ćemo realno, klub živi od članarina koje djeca koja treniraju redovno plaćaju ;) !

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 10 avg 2010, 16:55

Kapiten Želje ponovo u reprezentaciji
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/ka ... ezentaciji
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 10 avg 2010, 16:56

Na jedno 12 mjesta je na ovoj temi napisano da NEĆE biti Manijaka na Jugu, jer Manijaci NE prate reprezentaciju. Makar ne ogranizovano.

@Hairlija - to i jeste glavno pitanje. Prema onom prvom prijedlogu koji je odbijen, bi dobivali sve prihode od stadiona.

@TheDinoRules - jedino ako imamo nekoliko hiljada članova.

TheDinoRules
Kontakt:

Post Postao/la TheDinoRules » 10 avg 2010, 16:58

Hairlija je napisao/la:Sta oni sve dobijaju tom koncesijom?
Jednostavno oni su vlasnici stadiona u narednih 25 god. Poslovni prostori, hotel, parking i ostalo sve je njihovo. Oni će uzimati pare. Ali mi to sada nemamo, tako da se neće toliko osjetiti na našem budžetu. Samo još za onaj gornji post da dodam da će sigurno privući razne sponzore i da će kod nas završiti dio novca.

LFC_LAVOV
Kontakt:

Post Postao/la LFC_LAVOV » 10 avg 2010, 16:59

Samo se vrtite u krug :?
TM '87
Zeljeznicar za zivot cijeli

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 10 avg 2010, 17:00

Upozoreni ste! 8-) Bezveze se ložite, a ako se ništa ne dogovori, razočaraćete se opasno.
S druge strane, ako za divno čudo išta bude od toga, ja ću da se radujem i više od vas, jer apsolutno ništa iz ovog ne očekujem :mrgreen: A ako još nekome odate bilo kakvo priznanje samo za pregovore navodne, onda ste duplo nasamareni. Da se to radi tako u tajnosti, ne bi bilo u svim mogućim medijima ;) Ne ide im nešto to sakrivanje.
A ako je fakat problem u 23.000.000 KM koji nama fale, mislim da nema tog modusa koji će dovesti do dogovora! Pa to je najveći jaz u istoriji pregovaranja, obzirom da nam je 16.000 KM u rate za Višću previše.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

TheDinoRules
Kontakt:

Post Postao/la TheDinoRules » 10 avg 2010, 17:00

elSaik je napisao/la:.

@TheDinoRules - jedino ako imamo nekoliko hiljada članova.
Dodaj sponzore i što Osim i Žujo iz svog džepa daju. Eto ti od čega mi živimo. ;)

nedaTM87
Kontakt:

Post Postao/la nedaTM87 » 10 avg 2010, 17:01

eLeMeNtH-SoutH CreW je napisao/la:
Tihi je napisao/la:Zeznuto je to za upravu oko odluke dal il ne, ako izgrade pa nas kasnije podju ucjenivat, pa klub podje finaciski slabit (a znamo cemu to vodi) bit ce kriva uprav, a ako odbiju opet kriva uprav. ja bih iskreno volio novu Grbavicu! :D

i mene zanima..ako neko zna..nek citira hoce li biti Manijaci na Jugu..mada mi nismo robije..al' eto :D
Organizovano ne, pojedinacno normalno svako moze doci ko hoce, ja licno idem da vidim nasu djecu Kenu, Dzeku, Jahica, Stilu, Vladavica, Sehu, ako dobije priliku i ostale i da malo uzivam u nogometu i gledam nase zmajeve bez opterecenja i nekog rezultatskog pritiska :)
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: 19fkz21, ANamelessGhoul, JuzniVjetar1979, Orvel, Proximic i 33 gosta.