FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 27 mar 2017, 23:45

Ima li info za Sugavicu ? Prevoz, karta ?

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 27 mar 2017, 23:46

NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Ima li info za Sugavicu ? Prevoz, karta ?
Nema brate... Skupo :kafa:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 27 mar 2017, 23:48

staragarda je napisao/la:
NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Ima li info za Sugavicu ? Prevoz, karta ?
Nema brate... Skupo :kafa:
Morel se s tobom :kafa:

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 28 mar 2017, 11:48

Eto, i Kostić odriješen svih dužnosti u Slobodi...
Mislim, i bilo je jasno da ga više ovdje neće biti, ali rečeno je da će biti borbe, a opet dadoše papire bez puno pompe i bez ikakve odštete. :|
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 28 mar 2017, 11:50

wobly92 je napisao/la:Eto, i Kostić odriješen svih dužnosti u Slobodi...
Mislim, i bilo je jasno da ga više ovdje neće biti, ali rečeno je da će biti borbe, a opet dadoše papire bez puno pompe i bez ikakve odštete. :|
Ma jasta Ce nego dati papire... Skup Kostic :kafa:
Mislim da je 31. mart zadnji dan za predaju papira poreskoj upravi za potpis reprograma....Ako ne bude skupo, naravno :kafa:

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 28 mar 2017, 12:14

Da se podsjetimo :kafa:

Postignut dogovor: Kostić ostaje u Slobodi
Defanzivac i jedan od najboljih fudbalera Slobode Ivan Kostić ostat će član tuzlanskog kluba i u narednom periodu. Iako se u posljednje vrijeme spominjao njegov odlazak u Željezničar, Kostić je danas dogovorio produženje saradnje sa Slobodom do ljeta 2018. godine.
"Istina je, razgovarali smo sa Kostićem i na obostrano zadovoljstvo smo dogovorili produžetak saradnje do 2018. godine", istakao je prvi čovjek Slobode Senad Mujkanović.
Mujkanović je dodao i to da su obavljeni razgovori s još nekoliko fudbalera kojim na ljeto ističe ugovor, te da će u narednim danima biti poznato hoće li i oni produžiti ugovore.
Mujkanović: Željezničar za Kostića ne nudi ništa
Predsjednik Upravnog odbora Slobode Senad Mujkanović izjavio je za da Željezničar ne odustaje od dovođenja stopera tuzlanskog tima Ivana Kostića, ali da od "trgovine" za sada nema ništa.

Mujkanović je potvrdio da trener Vlado Jagodić u nastavku prvenstva ne računa na Kostića i Ivana Fatića, koji su najprije dogovorili ostanak na Tušnju, a zatim su se predomislili, vjerovatno zbog ponuda drugih klubova.

"Nije tajna da je Željezničar zainteresiran za Kostića, ali za njega nisu ponudili ništa. Vjerovatno misle da će ga dobiti bez ijedne marke putem arbitraže. Upravo zbog toga smo do posljednje marke izmirili obaveze prema obojici igrača, tako da su naši igrači do ljeta, a ko ih želi odvesti morat će platiti obeštećenje", kaže Mujkanović.

Mujkanović: Kostiću ništa ne dugujemo, sumnjamo da je eskivirao utakmice
Bh. sportsku javnost i navijače Slobode posljednjih dana najviše zanima ''slučaj'' Kostić. On je prvobitno, krajem decembra pristao na novi ugovor, što nam je u ponedjeljak potvrdio i Vlado Jagodić, no, međutim srbijanski stoper se u međuvremenu predomislio. I Kostić, kao i Fatić, trenira odvojeno od ekipe. Kostić traži da mu se isplate dugovanja. Navodno je riječ o 50.000 KM koje mu je obećao bivši predsjednik Azmir Husić.

- Prema Kostiću su sva dugovanja izmirena. Sve plaće uključujući i doprinose. On tvrdi da mu dugujemo 50.000 KM. Međutim, to nigdje nema u ugovoru, u papirima. Kako mi da znamo za nešto što mu je obećano u 'kafani? Mi mu ne vjerujemo. On s nama ima ugovor do ljeta. Najvjerovatnije će trenirati sa juniorima. Na arbitraži nema šanse, jer kako sam kazao, prema njemu su sve obaveze koje ima u ugovoru izmirene, a Savez prizna jedino ugovor, a ne dogovore iz kafane. Može ići jedino uz obeštećenje. Ako nam se neko javi spremni smo ga prodati - rekao nam je predsjednik Slobode, koji se potom dodatno obrušio na Kostića.

- Pa kako da mu vjerujemo? Sumnjamo da je izmišljao povrede. Da je eskivirao utakmice protiv Krupe. Pa obje je utakmice propustio. Mislimo da to nije slučajno. Protiv Radnika je 'bezveze' dobio crveni karton zbog čega je kažnjen sa tri utakmice neigranja, protiv Čelika 'poklanjao' napadačima kratke lopte - kaže Mujkanović.

Iz FK Sloboda tvrde: 'Kostić je naš uposlenik!'
- Kostić je otišao i nikome se nije javio. On ima radnu dozvolu kao zaposlenik u Omladinskom pogonu FK Sloboda. Svi doprinosi su mu plaćeni i vezan je ugovorom do ljeta. Ja ne vidim način kako će ga Željezničar registrovati - rekao je predsjednik Slobode Senad Mujkanović.

Mujkanović: Za Kostićem treba raspisati potjernicu
"Kostić je ustvari pobjegao, nije dobio nikakav raskid ugovora. On je prethodno bio napustio treninge Slobode i otišao u Niš, pa se ponovo vratio i sada ne znamo uopšte gdje se on nalazi. Treba raspisati potjernicu. On je kao stranac zaposlen u Slobodi, na ime kluba je dobio radnu dozvolu i ovdje mu je radno mjesto. Kod nas je očito sve moguće", kazao je Mujkanović.
"Kada vidim kako radi Komisije za status igrača Tuzlanskog kantona, više ništa nije nemoguće. Mi ćemo vjerovatno podnijeti i tužbe neke, jer nakon slučaja sa Govedaricom, Karićem..., sve ovo mi u najmanju ruku liči na lakrdiju. Ne znam stvarno na koji način Kostić misli sada preći u Željezničar.

Sloboda će FIFA-i prijaviti Kostića i Želju
Iako je do ljeta pod ugovorom sa Slobodom, srpski nogometaš Ivan Kostić otišao je sa Željezničarom na pripreme u Antaliju.
Taj mu potez na Tušnju ne žele oprostiti pa su najavili tužbu FIFA-i.
"Moramo štititi klub, moramo uvesti red u ponašanje pojedinih igrača koji su sebi dali za pravo da rade šta god hoće", rekao je predsjednik Slobode Senad Mujkanović.
"Očekujem neke kazne za Kostića i Željezničar. Mi ćemo poslati mailove savezima, UEFA-i i FIFA-i i nadam se da će ljudi shvatiti kako je Sloboda oštećena", zaključio je Mujkanović.

A DANAS, 28.03.2017
Srbijanski defanzivac Ivan Kostić, riješio je spor sa tuzlanskom Slobodom te će se priključiti Željezničaru.

Ove glasine potvrdio je Kostić.

“Sada je sve ok. U narednim danima bit ću u Sarajevu”, potvrdio nam je Kostić.

Kostić je zakasnio na proces registracije pa tako neće imati pravo nastupa za sarajevske “plave”. Do kraja sezone moći će samo trenirati sa Željom te na taj način održavati formu.

Ovu informaciju su nam potvrdili i iz Slobode koja ga je odjavila sa spiska igrača zbog neispunjavanja obaveza.

:lolno: :lolno: :lolno: :lolno: :lolno: :lolno: :lolno: :lolno: :lolno: :lolno: :lolno: :lolno: :lolno: :lolno: :lolno: :lolno: :lolno: :lolno: :lolno: :lolno: :lolno: :lolno: :lolno: :lolno: :lolno: :lolno:
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

meecko
Kontakt:

Post Postao/la meecko » 28 mar 2017, 12:24

Nadam se da nece bit tuzbe od strane Kostica, a nije ni on cvjecka kao ni NJUO. Zao mi je sto I on ode,al valjda je na obostrano zadovoljstvo zavrsen i ovaj "slucaj". U sustini najgori je nezadovoljan igrac,bolje je da ide nego problem da pravi u svlacionici. Ovi iz SA neznaju naci igraca van Tuzle.
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 28 mar 2017, 13:00

12 klubova u ligi, oni samo gledaju u naše dvorište. Nek idu više u pm

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 28 mar 2017, 13:05

staragarda je napisao/la:
wobly92 je napisao/la:Eto, i Kostić odriješen svih dužnosti u Slobodi...
Ma jasta Ce nego dati papire... Skup Kostic :kafa:
Mislim da je 31. mart zadnji dan za predaju papira poreskoj upravi za potpis reprograma....Ako ne bude skupo, naravno :kafa:
Ko zna, mozda im bude skupo. :roll:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 28 mar 2017, 13:11

Moze Evropa ako izvucemo koga iz Skandinavije posto je WizzAir jeftin..

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 28 mar 2017, 14:04

šta reći.koju poruku poslati...
da je kako pobjeć iz ovog kantona bogami. i to glavom bRez obzira... :(

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 28 mar 2017, 14:25

kladanj je simpaticna opcina...
ima i ona teta sto pravi hamburgere i sendvice na ulazu u kladanj..prva liga :thumbup:

SOLINA
Kontakt:

Post Postao/la SOLINA » 28 mar 2017, 14:34

wobly92 je napisao/la:Da se podsjetimo :kafa:

[
b]Postignut dogovor: Kostić ostaje u Slobodi[/b]
Defanzivac i jedan od najboljih fudbalera Slobode Ivan Kostić ostat će član tuzlanskog kluba i u narednom periodu. Iako se u posljednje vrijeme spominjao njegov odlazak u Željezničar, Kostić je danas dogovorio produženje saradnje sa Slobodom do ljeta 2018. godine.
"Istina je, razgovarali smo sa Kostićem i na obostrano zadovoljstvo smo dogovorili produžetak saradnje do 2018. godine", istakao je prvi čovjek Slobode Senad Mujkanović.
Mujkanović je dodao i to da su obavljeni razgovori s još nekoliko fudbalera kojim na ljeto ističe ugovor, te da će u narednim danima biti poznato hoće li i oni produžiti ugovore.
Mujkanović: Željezničar za Kostića ne nudi ništa
Predsjednik Upravnog odbora Slobode Senad Mujkanović izjavio je za da Željezničar ne odustaje od dovođenja stopera tuzlanskog tima Ivana Kostića, ali da od "trgovine" za sada nema ništa.

Mujkanović je potvrdio da trener Vlado Jagodić u nastavku prvenstva ne računa na Kostića i Ivana Fatića, koji su najprije dogovorili ostanak na Tušnju, a zatim su se predomislili, vjerovatno zbog ponuda drugih klubova.

"Nije tajna da je Željezničar zainteresiran za Kostića, ali za njega nisu ponudili ništa. Vjerovatno misle da će ga dobiti bez ijedne marke putem arbitraže. Upravo zbog toga smo do posljednje marke izmirili obaveze prema obojici igrača, tako da su naši igrači do ljeta, a ko ih želi odvesti morat će platiti obeštećenje", kaže Mujkanović.

Mujkanović: Kostiću ništa ne dugujemo, sumnjamo da je eskivirao utakmice
Bh. sportsku javnost i navijače Slobode posljednjih dana najviše zanima ''slučaj'' Kostić. On je prvobitno, krajem decembra pristao na novi ugovor, što nam je u ponedjeljak potvrdio i Vlado Jagodić, no, međutim srbijanski stoper se u međuvremenu predomislio. I Kostić, kao i Fatić, trenira odvojeno od ekipe. Kostić traži da mu se isplate dugovanja. Navodno je riječ o 50.000 KM koje mu je obećao bivši predsjednik Azmir Husić.

- Prema Kostiću su sva dugovanja izmirena. Sve plaće uključujući i doprinose. On tvrdi da mu dugujemo 50.000 KM. Međutim, to nigdje nema u ugovoru, u papirima. Kako mi da znamo za nešto što mu je obećano u 'kafani? Mi mu ne vjerujemo. On s nama ima ugovor do ljeta. Najvjerovatnije će trenirati sa juniorima. Na arbitraži nema šanse, jer kako sam kazao, prema njemu su sve obaveze koje ima u ugovoru izmirene, a Savez prizna jedino ugovor, a ne dogovore iz kafane. Može ići jedino uz obeštećenje. Ako nam se neko javi spremni smo ga prodati - rekao nam je predsjednik Slobode, koji se potom dodatno obrušio na Kostića.

- Pa kako da mu vjerujemo? Sumnjamo da je izmišljao povrede. Da je eskivirao utakmice protiv Krupe. Pa obje je utakmice propustio. Mislimo da to nije slučajno. Protiv Radnika je 'bezveze' dobio crveni karton zbog čega je kažnjen sa tri utakmice neigranja, protiv Čelika 'poklanjao' napadačima kratke lopte - kaže Mujkanović.

Iz FK Sloboda tvrde: 'Kostić je naš uposlenik!'
- Kostić je otišao i nikome se nije javio. On ima radnu dozvolu kao zaposlenik u Omladinskom pogonu FK Sloboda. Svi doprinosi su mu plaćeni i vezan je ugovorom do ljeta. Ja ne vidim način kako će ga Željezničar registrovati - rekao je predsjednik Slobode Senad Mujkanović.

Mujkanović: Za Kostićem treba raspisati potjernicu
"Kostić je ustvari pobjegao, nije dobio nikakav raskid ugovora. On je prethodno bio napustio treninge Slobode i otišao u Niš, pa se ponovo vratio i sada ne znamo uopšte gdje se on nalazi. Treba raspisati potjernicu. On je kao stranac zaposlen u Slobodi, na ime kluba je dobio radnu dozvolu i ovdje mu je radno mjesto. Kod nas je očito sve moguće", kazao je Mujkanović.
"Kada vidim kako radi Komisije za status igrača Tuzlanskog kantona, više ništa nije nemoguće. Mi ćemo vjerovatno podnijeti i tužbe neke, jer nakon slučaja sa Govedaricom, Karićem..., sve ovo mi u najmanju ruku liči na lakrdiju. Ne znam stvarno na koji način Kostić misli sada preći u Željezničar.

Sloboda će FIFA-i prijaviti Kostića i Želju
Iako je do ljeta pod ugovorom sa Slobodom, srpski nogometaš Ivan Kostić otišao je sa Željezničarom na pripreme u Antaliju.
Taj mu potez na Tušnju ne žele oprostiti pa su najavili tužbu FIFA-i.
"Moramo štititi klub, moramo uvesti red u ponašanje pojedinih igrača koji su sebi dali za pravo da rade šta god hoće", rekao je predsjednik Slobode Senad Mujkanović.
"Očekujem neke kazne za Kostića i Željezničar. Mi ćemo poslati mailove savezima, UEFA-i i FIFA-i i nadam se da će ljudi shvatiti kako je Sloboda oštećena", zaključio je Mujkanović.

A DANAS, 28.03.2017
Srbijanski defanzivac Ivan Kostić, riješio je spor sa tuzlanskom Slobodom te će se priključiti Željezničaru.

Ove glasine potvrdio je Kostić.

“Sada je sve ok. U narednim danima bit ću u Sarajevu”, potvrdio nam je Kostić.

Kostić je zakasnio na proces registracije pa tako neće imati pravo nastupa za sarajevske “plave”. Do kraja sezone moći će samo trenirati sa Željom te na taj način održavati formu.

Ovu informaciju su nam potvrdili i iz Slobode koja ga je odjavila sa spiska igrača zbog neispunjavanja obaveza.
:lolno: :lolno: :lolno: :lolno: :lolno: :lolno: :lolno: :lolno: :lolno: :lolno: :lolno: :lolno: :lolno: :lolno: :lolno: :lolno: :lolno: :lolno: :lolno: :lolno: :lolno: :lolno: :lolno: :lolno: :lolno: :lolno:

preeeeeesmiješni smo,toliko.
Solina navija za Slobodu!

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 28 mar 2017, 15:11

dok god se ne bude radilo transparentno, da se zna kud koji dinar odlazi, i sve uredno bilo izmireno nema price o ozibljnosti.
plus mora postojat volja da se uradi nesto za klub,grad, ljude, a da licna korist nije u prvom planu.
ta vrsta drustvene osvijestenosti nije bliska nasim ljudima generalno u drustvu,ne samo u vezi fudbala.

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 28 mar 2017, 15:23

NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Manje sam optimistican bio pred Radnik, nego sad pred Selju.

Po*rat im se na otvaranje tribine PROSI :opaopa:
nemoj sranja zivota ti :urnebes:
bolje popiskit hehehe :mrgreen:
stim da ako cemo ozibljno, njihova akcija je za pohvalu.
ljudi su nasli nacin kako da dignu trEbinu u najkracem mogucem roku i uz to zatvorili fin,konstrukciju.

SOLINA
Kontakt:

Post Postao/la SOLINA » 28 mar 2017, 15:38

Što se tiče tekme u subotu,sve osim ubjedljivog poraza je ravno tri boda.
Poslije posla autom lagano za rajvoSa :bih:
Solina navija za Slobodu!

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 28 mar 2017, 15:53

Sariel je napisao/la:dok god se ne bude radilo transparentno, da se zna kud koji dinar odlazi, i sve uredno bilo izmireno nema price o ozibljnosti.
plus mora postojat volja da se uradi nesto za klub,grad, ljude, a da licna korist nije u prvom planu.
ta vrsta drustvene osvijestenosti nije bliska nasim ljudima generalno u drustvu,ne samo u vezi fudbala.
Mi(Tuzlaci)smo i drustveno,politicki, ekonomski i nacionalno onesvijesceni.U bunilu smo vec preko dvije decenije i nema naznaka poboljsanja,bolest je sve gora kako godine prolaze.
(Naumpade mi Batko i emisija nagovorite ljudima :urnebes: Stranka nacionalno onesvijescenih :urnebes: ).
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 28 mar 2017, 18:17

Jesmo li igrali sa gradinom il' sutra

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 28 mar 2017, 20:46

Ne vjerujem u price rekla kazala.bez konkretnih dokaza.
Samo kazem posto se cita, ne moze se to sakrit a da se ne skonta i ne vidi.
Nema predaje !!
Samo sloboda niko niko...
Zadnja izmjena: Sariel, dana/u 28 mar 2017, 21:35, ukupno mijenjano 1 put.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 28 mar 2017, 21:30

Sok heroj nacije postade :urnebes:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.