Kako mislis prodane tekme ?Urban Batalion je napisao/la:Nakon prodane utakmice u I.Sarajevu ..... svasta se moze desitharry_90 je napisao/la:Izgleda da je uprava odradila dobar posao cim je ovog momka dovela,vidim po pricama da je dobar igracto nam fali,jos samo da se uigra .
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- Urban Batalion
- Kontakt:
Prodane lagano...nisi cito novine "Sloboda se predala bez borbe" minimalni rez, pocetak sezone, .....harry_90 je napisao/la:Kako mislis prodane tekme ?Urban Batalion je napisao/la:Nakon prodane utakmice u I.Sarajevu ..... svasta se moze desitharry_90 je napisao/la:Izgleda da je uprava odradila dobar posao cim je ovog momka dovela,vidim po pricama da je dobar igracto nam fali,jos samo da se uigra .

al haj dobili su ovu u TZ ....
Sloboda - Celik - Velez PRUGA SLAVNIH !!!
Ma dobru,tu su jedino imali jednu sansu preko Mujica al je nisu iskoristili,i da su lose odigrali,mada nista ne treba cuditi 

- Urban Batalion
- Kontakt:
harry_90 je napisao/la:Ma dobru,tu su jedino imali jednu sansu preko Mujica al je nisu iskoristili,i da su lose odigrali,mada nista ne treba cuditi
Sad bi u Sarajevo .. ko i svake god trebali uzet bod,......

Sloboda - Celik - Velez PRUGA SLAVNIH !!!
sarajevo - SLOBODA se igra u 20:00h
Izgleda nema nista od Saranovica,pobjegao
ako neko ima informacije u vezi Nikolica nek napise.

Ja ne namjeravam vise sa pacijentima pricat jednom je dovoljno, mozemo fino prodiskutovat a ovako ne planiram pričati sa Hordasem iz DOBOJAOmerbavarac je napisao/la:Eto vidis, zbog ovakvih kao ti, nas fudbal nikad nece napredovati, a za drustvo da i ne govorim.Hordas Doboj je napisao/la:A nista samo im vratiti gostoprinstvo iz tz koje su nam priustili
Pokrenuo si temu koja je ispricana 100 puta i zbog tebe ce u naredna 24 sata nekoliko forumasa zaraditi ban.

Ontopic Hasanović je dobar igrač mislim je tu negdje na Bekićevom nivou spominjao se kao veliko pojačanje Želje pa valjda će i nama odgovarat

Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
- bistrikboy
- Kontakt:
Ma ni priblizno,trenirao sa nama imao i neke pregovore i otisao onda u drugu tursku ligu i sada dolazi u TZ,da je bio među boljim u svojoj generaciji jeste ali da je neki mega-giga igrac nije...Frutek je napisao/la:Ontopic Hasanović je dobar igrač mislim je tu negdje na Bekićevom nivou spominjao se kao veliko pojačanje Želje pa valjda će i nama odgovaratOmerbavarac je napisao/la:Eto vidis, zbog ovakvih kao ti, nas fudbal nikad nece napredovati, a za drustvo da i ne govorim.Hordas Doboj je napisao/la:A nista samo im vratiti gostoprinstvo iz tz koje su nam priustili
Pokrenuo si temu koja je ispricana 100 puta i zbog tebe ce u naredna 24 sata nekoliko forumasa zaraditi ban.i nadam se da će biti požrtvovan da naguzi svoje stare komšije
![]()
![]()
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
bistrikboy je napisao/la:Ma ni priblizno,trenirao sa nama imao i neke pregovore i otisao onda u drugu tursku ligu i sada dolazi u TZ,da je bio među boljim u svojoj generaciji jeste ali da je neki mega-giga igrac nije...Frutek je napisao/la:Ontopic Hasanović je dobar igrač mislim je tu negdje na Bekićevom nivou spominjao se kao veliko pojačanje Želje pa valjda će i nama odgovaratOmerbavarac je napisao/la: Eto vidis, zbog ovakvih kao ti, nas fudbal nikad nece napredovati, a za drustvo da i ne govorim.
Pokrenuo si temu koja je ispricana 100 puta i zbog tebe ce u naredna 24 sata nekoliko forumasa zaraditi ban.i nadam se da će biti požrtvovan da naguzi svoje stare komšije
![]()
![]()
Vala kod mene na manageru je bio 3 najbolji igrac repke sa 27 godina

Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Nije los igrac, da je malo pameti sad bi bio negdje vani u osrednje jakom klubu, znam ga dosta dugo i ponjelo ga **** ga za mladog momka zaradio je dosta para pa mu je sve to udarilo malo u glavu, kafane i trebe plus hodanje sa vladavicem i jurcanje Amar je imao sve informacije vezano za ovog momka i u pola godine koliko je trenirao sa nama imali su samo jedan razgovor i to po eldarovom dolasku na grbavicu nakon toga nista.Nadam se da ce pokazati koliko moze radi njega samog.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Nadam se da ce se pokazat u najboljem mogucem izdanju i da pomogne Slobodi.Bio bi nam od velike pomoci u mecu protiv Sarajeva,pa protiv Zeljeznicara na Tusnju,jos da se prikljuci Nikolic,imamo veoma dobru ekipu .
Sarajevo - Sloboda 14. avgust u 20.00 (Radoslav Vukasović, Zikrija Pašalić, Admir Forto)
Glavaš: Napast ćemo Sarajevo od prve minute
Nakon tri boda u utakmici sa Travnikom, u redovima Slobode sa mnogo optimizma dočekuju derbi na Koševu.
Dobra igra protiv "Vezira", te pohvale navijača i medija, očigledno su dali krila Glavaševim izabranicima. A da li je u pitanju bio tek "dobar dan" ili stvarni kvalitet, najbolje će se vidjeti protiv ekipe Sarajeva, jakog i "ranjenog" protivnika, koji će upravo protiv Slobode tražiti prve ovogodišnje bodove.
Cilj je ostati neporažen i ako se sa tim u potpunosti u Stručnom štabu Slobode i ne slažu. Još nakon utakmice sa Travnikom, Glavaš je derbiju najavio potpunu ofanzivu, sa tri napadača, što je očigledno najava nekih novih vjetrova na gostovanjima kluba sa Tušnja..
- Ostajem pri tome što sam rekao poslije Travnika, da ćemo ih napasti od prve minute. Uz svo uvažavanje protivnika, koji je bez obzira na ekipu uvijek kući u ulozi favorita, uvjeren sam da na Koševu imamo snage za dobar rezultat. Ekipa je odigrala odlično i ne vidim razloga zašto da je mijenjam, bez obzira što igramo na strani. Nemamo šta izgubiti. Već sam ranije rekao da sa defanazivnom igrom na Koševu nemamo šta tražiti, pa nek pobjedi bolji – rekao nam je Glavaš, koji je do jučer odmarao u rodnom Bugojnu.
Na Koševu će prema najavama nastupiti ista postava koja je pobjedila Travnik, dok bi domaćin mogao biti slabiji za kapitena Alaima, te Dudu, koji prema pisanju sarajevskih portala još večeras putuju za Iran, gdje će nastaviti karijeru.
Nakon tri boda u utakmici sa Travnikom, u redovima Slobode sa mnogo optimizma dočekuju derbi na Koševu.
Dobra igra protiv "Vezira", te pohvale navijača i medija, očigledno su dali krila Glavaševim izabranicima. A da li je u pitanju bio tek "dobar dan" ili stvarni kvalitet, najbolje će se vidjeti protiv ekipe Sarajeva, jakog i "ranjenog" protivnika, koji će upravo protiv Slobode tražiti prve ovogodišnje bodove.
Cilj je ostati neporažen i ako se sa tim u potpunosti u Stručnom štabu Slobode i ne slažu. Još nakon utakmice sa Travnikom, Glavaš je derbiju najavio potpunu ofanzivu, sa tri napadača, što je očigledno najava nekih novih vjetrova na gostovanjima kluba sa Tušnja..
- Ostajem pri tome što sam rekao poslije Travnika, da ćemo ih napasti od prve minute. Uz svo uvažavanje protivnika, koji je bez obzira na ekipu uvijek kući u ulozi favorita, uvjeren sam da na Koševu imamo snage za dobar rezultat. Ekipa je odigrala odlično i ne vidim razloga zašto da je mijenjam, bez obzira što igramo na strani. Nemamo šta izgubiti. Već sam ranije rekao da sa defanazivnom igrom na Koševu nemamo šta tražiti, pa nek pobjedi bolji – rekao nam je Glavaš, koji je do jučer odmarao u rodnom Bugojnu.
Na Koševu će prema najavama nastupiti ista postava koja je pobjedila Travnik, dok bi domaćin mogao biti slabiji za kapitena Alaima, te Dudu, koji prema pisanju sarajevskih portala još večeras putuju za Iran, gdje će nastaviti karijeru.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Tako je i najavljivao za Slaviju, ali ko zna mozda bas sad bude drugacija slika?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Valjda uradi ono sto je izjavio,da ce navalit od prve minute,jos ako dadnemo rano gol,bice dobro...Al nevjerujem bice koverta ovo onoOmerbavarac je napisao/la:Tako je i najavljivao za Slaviju, ali ko zna mozda bas sad bude drugacija slika?

Jedno je teorija drugo je praktika moj Vlatko. Dabogda da on bude ispunio obećanje i tu ofanzivnu igru.
Spammer
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
- L'Avvocato
- Kontakt:
Dokle go Glavas bude na kormilu Sloboda ce i biti na sigurnom.
Covjek je kralj. Nadam se da cemo pomrsiti racune Sarajevu.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Steta sto nece biti prenosa da gledamo mec.Samo hrabro uci u ovaj mec,i da ih pritisnemo jer imamo dobru ekipu.
-
- Kontakt:
Svaka mu cast kod kuce uvijek dobijemo tekmu al da bude jos bolje trebamo koji bod i sastrane...pogotov ako misli boriti se za titulu onda makar 15 bodova da uzmemo u gostima...ha ja...L'Avvocato je napisao/la:Dokle go Glavas bude na kormilu Sloboda ce i biti na sigurnom.

Mesanovic zatrazio raskid ugovora sa Zeljom,ne bi bilo lose da dodje kod nas,znamo kakve je partije pruzao u dresu Slobode.Eh sad da li je povridjen ili nesto drugo ??
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.