riješene sve dileme
- otvaranje protiv slobode (....samo da još vrijeme posluži)
- istok ima 4266 stolica (bravo tim brojači u sastavu junior i njegova dva jarana)
- stadion ima sada zvanično 13.449 sjedećih mjesta
Iza kaveza za gostujuce navijace, to dodje iza dvorane ja mslm da im je tu ko neki pomocni...GrbavicaLik je napisao/la:@SamoTravnik
Pojasni gdje bi tačno taj pomoćni bio iza tribine na slici ? Zar tu nije neka firma odnosno fabrika ili si mislio tamo pored dvorane ?
Tribina na kamberovica polju (atletski stadion) u Zenici je koštala 3 miliona, a ima više sadržaja nego Koševo, Grbavica, Otoka i Lukavica zajedno. Ima oko 3.500 stolica.Toholji je napisao/la: Opet pricas ofrlje.. 1.200.00 + vanjsko uređenje od 150 hiljada istok Grbavice, nek je toliko isto i sjever a vjerovatnije da je skuplji jer su slagani element. Hipoteticki 2.5 miliona vrijednosti. Toliko istok na BP? I sa svim sto ai nabrojao? Ma da daj ba
Lik je napisao/la:@SamoTravnik
Pojasni gdje bi tačno taj pomoćni bio iza tribine na slici ? Zar tu nije neka firma odnosno fabrika ili si mislio tamo pored dvorane ?

Istok na Piroti ima 1050 sjedecih mjesta. A da bude bolja posjeta, to je vec proces, dosta je raje odustalo od Travnika radi konstantne borbe za opstanak, pojedinaca sto su se ponasali kao da im je babovina itd.. ali nadam se da ce ovi ljudi nastaviti raditi kao sto su poceli..Signore je napisao/la:Fino izgleda ovaj istok na Piroti. Tu je negdje 850 do 860 sjedecih mjesta.
Vidim da u Travniku pokusavaju privuci ljudi, dizu klub na visu razinu i ako udju u PL nadam se da ce Pirota biti bolje ispunjena nego sto je bila u proslosti.
Meni se ucinilo sest redova pa sam pogresno procijenio. Sad vidim ima sedam i jos izbrojah. U duzinu 143 stolice, sedam redova i to je 1.001 stolica. Iznad dva ulaza po 10 komada i kapacitet 1.021 stolica. Nisu vam sektori 100% simetricni, ali je OK.SamoTravnik je napisao/la: Istok na Piroti ima 1050 sjedecih mjesta. A da bude bolja posjeta, to je vec proces, dosta je raje odustalo od Travnika radi konstantne borbe za opstanak, pojedinaca sto su se ponasali kao da im je babovina itd.. ali nadam se da ce ovi ljudi nastaviti raditi kao sto su poceli..
I ti isti delegat hhmacak_ je napisao/la:Tribina na kamberovica polju (atletski stadion) u Zenici je koštala 3 miliona, a ima više sadržaja nego Koševo, Grbavica, Otoka i Lukavica zajedno. Ima oko 3.500 stolica.Toholji je napisao/la: Opet pricas ofrlje.. 1.200.00 + vanjsko uređenje od 150 hiljada istok Grbavice, nek je toliko isto i sjever a vjerovatnije da je skuplji jer su slagani element. Hipoteticki 2.5 miliona vrijednosti. Toliko istok na BP? I sa svim sto ai nabrojao? Ma da daj ba
što se tiče sportske infrastukture miljama ispred SarajevaToholji je napisao/la:I ti isti delegat hhmacak_ je napisao/la:Tribina na kamberovica polju (atletski stadion) u Zenici je koštala 3 miliona, a ima više sadržaja nego Koševo, Grbavica, Otoka i Lukavica zajedno. Ima oko 3.500 stolica.Toholji je napisao/la: Opet pricas ofrlje.. 1.200.00 + vanjsko uređenje od 150 hiljada istok Grbavice, nek je toliko isto i sjever a vjerovatnije da je skuplji jer su slagani element. Hipoteticki 2.5 miliona vrijednosti. Toliko istok na BP? I sa svim sto ai nabrojao? Ma da daj ba
Ne moze bolan Zenica biti nikad ispred Sarajeva, kako vam to nije jasno
1067 ima, u stolicu.Signore je napisao/la:
Meni se ucinilo sest redova pa sam pogresno procijenio. Sad vidim ima sedam i jos izbrojah. U duzinu 143 stolice, sedam redova i to je 1.001 stolica. Iznad dva ulaza po 10 komada i kapacitet 1.021 stolica. Nisu vam sektori 100% simetricni, ali je OK.
A potpuno razumijem to stanje iz kojeg se tesko izvuci, ali neka vam je sa srecom.
A dosta raje je diglo ruke zbog toga sto je uvijek gola borba za opstanak, nikad nikakve vizije ni cilja, stimanje, prodavanje, sto su pojedinci napravili privatnu prciju, nije se nikad nista ulagalo u stadion itd.. Ima dosta opravdanja za losu posjetu ali garantujem ti da bi se ona 10x povecala i povecat ce ako ovi ljudi nastave raditi kao u zadnjih par mjeseci..solinas je napisao/la:Travnik (opcina)prije rata imala je 70 000 stanovnika sumnjam da i sada ima manje od 40 000 a slabo skroz posjete na stadionu.....
Marketing se tek zagrijava za iducu sezonu, tad krece spica sa polusezonskim, sezonskim kartama, fan shop itd.. Iako i sad ljudi rade fantastican posao.. Imamo blizu 150 clanova (obicnih - 20 i 40km) i 50 vip (500km) a clanske se prodaju malo vise od mjesec dana..badblueboylivno je napisao/la:Vjerojatno je razlog tomu što je klub bio simbol za kupoprodaju utakmica. Sad je jak marketing, izluđuje reklamiranje na fejsu.![]()
Fin stadion, ali ove črčkarije sa stolicama i ovo srce na tribini od pet redova je šaka u oko. Kao da se mora po tribinama šarati, kao da će se tribina, ako nema više boja, natpisa, likova, urušiti.
Ovih dana me nece brojanje stolicaSamoTravnik je napisao/la:1067 ima, u stolicu.Signore je napisao/la:
Meni se ucinilo sest redova pa sam pogresno procijenio. Sad vidim ima sedam i jos izbrojah. U duzinu 143 stolice, sedam redova i to je 1.001 stolica. Iznad dva ulaza po 10 komada i kapacitet 1.021 stolica. Nisu vam sektori 100% simetricni, ali je OK.
A potpuno razumijem to stanje iz kojeg se tesko izvuci, ali neka vam je sa srecom.![]()
Ne moze se prosiriti nista jer je do zida zemlja od kluba, iza privatna. Sta se planira.. Planira se zaradjivati na terenimaSignore je napisao/la:
Ovih dana me nece brojanje stolicaDoduse, ovaj put sam brojao na mobitelu, pa procijeni koliko mi se dioptrija dodatno povecala
![]()
Nego, sta misle izvesti s pomocnim igralistem? Ja koliko sam vidio na google maps, a i na ovoj tvojoj slici to je uzasno usko. Postoji li mogucnost da se prosiri i da bude siroko barem 60 metara, ako ne i 65?
Vidim da se radi, zato i spominjem jak fejsbuk marketing. Malo sam ušao pa vidio da to ide u finom smjeru.SamoTravnik je napisao/la:Marketing se tek zagrijava za iducu sezonu, tad krece spica sa polusezonskim, sezonskim kartama, fan shop itd.. Iako i sad ljudi rade fantastican posao.. Imamo blizu 150 clanova (obicnih - 20 i 40km) i 50 vip (500km) a clanske se prodaju malo vise od mjesec dana..badblueboylivno je napisao/la:Vjerojatno je razlog tomu što je klub bio simbol za kupoprodaju utakmica. Sad je jak marketing, izluđuje reklamiranje na fejsu.![]()
Fin stadion, ali ove črčkarije sa stolicama i ovo srce na tribini od pet redova je šaka u oko. Kao da se mora po tribinama šarati, kao da će se tribina, ako nema više boja, natpisa, likova, urušiti.
Drago mi je. Ako žele dvije boje, neka temeljna bude plava, a to razbiju s par bijelih stolica, odnosno par bijelih točaka na plavoj podlozi. Imena i oblici na malim tribinama su jednostavno nonsens (mada je meni svakako pisanje po tribinama nonsens, pisao sam već dosta puta).Sto se tice stolica, uzimat ce se nove i mjenjat, a srce i ono sranje na zadnjem dijelu istoka ce sigurno skloniti..
Ne, ovo mi je fora.A ako mislis pod "saranje" ovo sto su momci ofarbali tribinu, tu se ne slazemo..
53 482 po popisu. Zasto iznosite podatke napamet?solinas je napisao/la:Travnik (opcina)prije rata imala je 70 000 stanovnika sumnjam da i sada ima manje od 40 000 a slabo skroz posjete na stadionu.....
To ti rade uglavnom sve tvrtke koje se bave plastikom. Tesko da je netko opredjeljen samo za prodaju stolica. I stolice idu uglavnom po narudzbi, ali ti mogu reci s 99% sigurnosti da su ove na Grbavici kostale 11.30KMSamoTravnik je napisao/la:Kad sam se vec raspisao na ovoj temi, da pitam, da li neko ima linkove stranica na kojima se mogu kupiti stolice za stadion ? Konkretno me zanimaju stolice kao na Grbavici i u Novom Travniku sto su montirane.. ali da pise i cijena stolice..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.