RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

arelinho
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la arelinho » 26 mar 2017, 17:12

:facepalm: :facepalm:

vozdra
Kontakt:

Post Postao/la vozdra » 26 mar 2017, 17:13

Dva exstra gola pogotovo drugi
Zvukom lokomotive rođen je velikan, danas obnovljena pruga i ljepša nego ikad. Vagoni su puni, svima sjećanja u glavi, kako su Evropom harali sarajevski Plavi!

Alminjo99
Kontakt:

Post Postao/la Alminjo99 » 26 mar 2017, 17:21

Pa ovo samo mi možemo, velika šteta..
Rezultat je trend, ideal je vječan!

Nedved11
Kontakt:

Post Postao/la Nedved11 » 26 mar 2017, 17:23

Nije vise moglo na ovoj oranici,tek shvatis u kakvim uslovima igra Velez. Ni sami nisu svjesni kako su dosli do pozitivnog rezultata domacini.Zaista, velika steta... :facepalm:
*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 26 mar 2017, 17:33

3.liga lagano
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 26 mar 2017, 17:43

Bitno je ove utakmice kuci dobijat, sa gostovanja se vratit neporazen i nece bit nikakvih problema.
ZZ

Babatunde
Kontakt:

Post Postao/la Babatunde » 26 mar 2017, 18:05

fukara87 je napisao/la:3.liga lagano
Kako si smislio ovo, svaka čast! Navijač najnetrofejnijeg kluba u BIH premijer ligi i kluba bez titule 20+ godina, u engleskoj mora da ti je jako depresivan život.
Nabijemo te sabane tuzlanski :kafa:
Samo igraj ti i ne predaj se, pjesmom cu te bodriti...
FORZA VELEŽ!

Bliss
Kontakt:

Post Postao/la Bliss » 26 mar 2017, 18:15

Babatunde je napisao/la:
Kako si smislio ovo, svaka čast! Navijač najnetrofejnijeg kluba u BIH premijer ligi i kluba bez titule 20+ godina, u engleskoj mora da ti je jako depresivan život.
Nabijemo te sabane tuzlanski :kafa:
Nemoj tako, oni imaju osvojen Liga Kup Jugoslavije hahaha :urnebes: :urnebes: :urnebes:
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

hrubesch
Kontakt:

Post Postao/la hrubesch » 26 mar 2017, 19:00

Nakon onako fer i korektne utakmice, nije mi jasno zašto je RA gađao nase igrace bakljama nakon utakmice prilikom ulaska u svlačionicu? ?????????????? I cemu ono provociranje poslje tekme Siouxa i svih Lukavcana????????????

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 26 mar 2017, 19:08

Mi smo dobro poceli i onda stali i prespavali ostatak utakmice pa je na kraju stigla zasluzena kazna.Mi nismo zasluzili pobjedu onakvom igrom,a Radnicki zasluzeno uzima bod. Idemo dalje nema vremena za zalopoljke,desi se jbga.Treba ih nauciti da se utakmica igra 90 minuta.Nek nesto nauce iz ove utakmice svi su mladi i neiskusni.Radi ovoga im treba oduzeti taj slobodan dan i dati im jake treninge kao kaznu.Mi se okrecemo sljedecoj utakmici protiv Rudara a Radnickom zelimo puno srece u nastavku
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 26 mar 2017, 19:12

Svaki bod je zlata vrijedan, pogotovo onaj u gostima. Činjenica je da smo prokockali dva boda ali jbg, dešava se. Prospe ih i Bayern. Idemo dalje, borba nije gotova. Jako do samog kraja.

1922VFC1981
Kontakt:

Post Postao/la 1922VFC1981 » 26 mar 2017, 20:24

Jbg izgubili smo 2 boda,mi par kontri na 2-0 promasimo oni zabiju 2 vrhunska gola i to je to.idemo dalje
#musvdg

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 26 mar 2017, 20:33

Bez srkleta, izborit ćete opstanak. Imate kvalitet. Čestitke na odličnoj brojci vaših navijača, prevaliti toliki put je za svaku pohvalu. Bez obzira na dešavanja poslije utakmice sa navijačima (gađanja igrača i ljudi u loži i ono bacanje baklje na navijače), treba čestitati na brojci, šteta što je većina vaših navijača došlo tek u 80oj minuti i baš u tim trenucima ste primili dva gola. Bilo je vrijeđanja na obje strane u par navrata ali ne može bez toga kod nas, ni jedni ni drugi ne trebaju to zamjeriti.

adoom
Kontakt:

Post Postao/la adoom » 26 mar 2017, 21:48

Velika šteta za izubljena 2 boda, ali idemo dalje.
Jedna napomena za raju koja uzima dresove online, baš su mali nekako, odnosno nisu velicine kao u obicnih majica. Ja odem u upravu prije nekolika dana da kupim, bio L najveći i da oprobam ma zateglo ko dječiji, a nisam neki bilder nego cak i mrsav malo. Bas su slim fit, ali su cudo na izgled.
FORZA VELEŽ!
Everybody lies!

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 26 mar 2017, 22:16

adoom je napisao/la:Velika šteta za izubljena 2 boda, ali idemo dalje.
Jedna napomena za raju koja uzima dresove online, baš su mali nekako, odnosno nisu velicine kao u obicnih majica. Ja odem u upravu prije nekolika dana da kupim, bio L najveći i da oprobam ma zateglo ko dječiji, a nisam neki bilder nego cak i mrsav malo. Bas su slim fit, ali su cudo na izgled.
FORZA VELEŽ!
Na kojoj lokaciji je trenutno uprava kluba? Hoću da odem sutra da uzmem dres.
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

adoom
Kontakt:

Post Postao/la adoom » 26 mar 2017, 22:20

*p!p!t@* je napisao/la: Na kojoj lokaciji je trenutno uprava kluba? Hoću da odem sutra da uzmem dres.
U Vrapčićima, ispod zapadne tribine. Mislim da im nisu jos došli veliki brojevi, trebali bi u toku naredne sedmice.
Everybody lies!

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 27 mar 2017, 08:32

Prvo da cestitam Radnickom na zasluzenom bodu. Ljudi pokazali puno vise borbenosti nego mi. Oslanjao sam se na nasu fizicku spremu i pravo je nejasno gdje je nestao onaj presing na svaku liniju kao u predhodne tri tekme. Teren jeste bio katastrofalan ali nije izvlakusa jer je i njima isto bilo igrati na njemu. Mozda nas je malo poremetio u tim pasovima ali ni to nije izvlakusa jer se na 2:0 ne smije onako postupati i povuci nego igrati da se zabije jos koji. Necemo srati ni na Ibru ni na igrace jer su to vecinom mladi momci i ovo neka im bude pouka za naredne meceve. Ne sumnjam da ce Ibro imati razgovor pojedinacno sa svakim od njih. Sada Rudar kuci pa Buducnost na strani i onda 4 tekme od kojih 3 igramo kuci i gostujemo Novom Travniku. Ne sumnjam ds cemo vrlo brzo izaci iz opasne zone i mirnije privesti prvenstvo kraju ali ovo se vise ne smije ponavljati da 10 minuta prije kraja ispustamo dva gola prednosti.

Ono sto bi posebno naglasio i na sta sam ponosan je Crvena Armija. 4 godine bez propustenog gostovanja. Nas trans na svakoj ogradi pa i da se na marsu igra. Donji dio federalne lige i preko 100 momaka 250 kilometara udaljeno gostovanje da bi dosli u 80-oj minuti i pogledali 10 minuta tekme :tokralju: :tokralju: Koja je to ljubav grob te yebo. I onda mi dođu ovi pojedini šabani iz tuzle pisat o nekim trecim ligama. Nece Velez ispast a i da ispadne nema veze opet ce nas gomile ici na gostovanja,opet cemo i protiv Cima punit stadion i u kantonalnoj imat vise clanskih od vas. Ne mozete vi skontat ovu ljubav nikad. Mi smo sa Velezom povezani pupcanom vrpcom dok ste vi tu samo kad imate dobar tim i dok ima malo para u klubu da se plate gostovanja. Ni tu vas se 80 ne moze skupit. Vi ste bola simpatizeri i okanite se Veleza. Mozete mu se samo naklonit. Simbol otpora koji prkosi i neunistiv je. Svi cete vi pod zemlju prije Rodjenih
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 27 mar 2017, 08:47

hrubesch je napisao/la:Nakon onako fer i korektne utakmice, nije mi jasno zašto je RA gađao nase igrace bakljama nakon utakmice prilikom ulaska u svlačionicu? ?????????????? I cemu ono provociranje poslje tekme Siouxa i svih Lukavcana????????????
Druze upratio sam te i ok si lik pa cu ti tim tonom i odgovorit. Pa jesu li noc prije vasi navijaci zasuli bakljama i petardama hotelske sobe i prozore gdje su bili nasi igraci. Krivi pogled prema onome ko nosi Velezov dres je krivi pogled na sve nas i nemoj da te cudi. Juznjacki temperament kad mu diras njegovo.Bilo proslo puno srece u nastavku i ako moze da ostanemo i jedni i drugi. Djece mi niste mi mrski sekunde. Vazda sam vas simpatisao. Niste jazavci osim onog debila koji je napisao ono smijesno saopstenje :)
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

mujoisuljo
Kontakt:

Post Postao/la mujoisuljo » 27 mar 2017, 09:54

Tvoj nick najbolje dočarava tebe, fukara si u duši!Zar je bitno koja liga ako voliš klub i imaš neki ideal?Idi prati svoj klub i nemoj sramotiti sebe i neke druge častite i poštene Tuzlake!
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !

kiki26
Kontakt:

Post Postao/la kiki26 » 27 mar 2017, 15:05

ZNATE DA VAM JE RUDAR UVIJEK BIO
RAK-RANA tako da ce vam biti teško jer realno tanka ste ekipa a ruku na srce ova naša igra od jučer je blago rečeno SRAMOTA ŽIVA ...
ali jučer na tekmi u Kaknju vidim predsjednika mladosti sa neki likom i pitam ko je kad vele iz Mostara tako da bi mogao biti jedan dogovor ..
POŠTO ZNAMO DA JE PREDSJEDNIK MLADOSTI MUSIJA DOBAR SA IBROM RAHIMICEM ;)

A ostalo pročitajte izmedju redova :bih:

AL ISKRENO JA BIH VOLIO DA SE VELEZ VRATI TAMO GDJE I PRIPADA A TO JE SAMI VRH BH NOGOMETA!!!

Pozdrav ROĐENI!!!

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.