Kako si smislio ovo, svaka čast! Navijač najnetrofejnijeg kluba u BIH premijer ligi i kluba bez titule 20+ godina, u engleskoj mora da ti je jako depresivan život.fukara87 je napisao/la:3.liga lagano
Nemoj tako, oni imaju osvojen Liga Kup Jugoslavije hahahaBabatunde je napisao/la:Kako si smislio ovo, svaka čast! Navijač najnetrofejnijeg kluba u BIH premijer ligi i kluba bez titule 20+ godina, u engleskoj mora da ti je jako depresivan život.fukara87 je napisao/la:3.liga lagano
Nabijemo te sabane tuzlanski
Na kojoj lokaciji je trenutno uprava kluba? Hoću da odem sutra da uzmem dres.adoom je napisao/la:Velika šteta za izubljena 2 boda, ali idemo dalje.
Jedna napomena za raju koja uzima dresove online, baš su mali nekako, odnosno nisu velicine kao u obicnih majica. Ja odem u upravu prije nekolika dana da kupim, bio L najveći i da oprobam ma zateglo ko dječiji, a nisam neki bilder nego cak i mrsav malo. Bas su slim fit, ali su cudo na izgled.
FORZA VELEŽ!
U Vrapčićima, ispod zapadne tribine. Mislim da im nisu jos došli veliki brojevi, trebali bi u toku naredne sedmice.*p!p!t@* je napisao/la: Na kojoj lokaciji je trenutno uprava kluba? Hoću da odem sutra da uzmem dres.
Druze upratio sam te i ok si lik pa cu ti tim tonom i odgovorit. Pa jesu li noc prije vasi navijaci zasuli bakljama i petardama hotelske sobe i prozore gdje su bili nasi igraci. Krivi pogled prema onome ko nosi Velezov dres je krivi pogled na sve nas i nemoj da te cudi. Juznjacki temperament kad mu diras njegovo.Bilo proslo puno srece u nastavku i ako moze da ostanemo i jedni i drugi. Djece mi niste mi mrski sekunde. Vazda sam vas simpatisao. Niste jazavci osim onog debila koji je napisao ono smijesno saopstenjehrubesch je napisao/la:Nakon onako fer i korektne utakmice, nije mi jasno zašto je RA gađao nase igrace bakljama nakon utakmice prilikom ulaska u svlačionicu? ?????????????? I cemu ono provociranje poslje tekme Siouxa i svih Lukavcana????????????
Tvoj nick najbolje dočarava tebe, fukara si u duši!Zar je bitno koja liga ako voliš klub i imaš neki ideal?Idi prati svoj klub i nemoj sramotiti sebe i neke druge častite i poštene Tuzlake!fukara87 je napisao/la:3.liga lagano
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.