NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Ajde da je uguramo **** joj sve. Naprijed Zvijezdo 

-
- Kontakt:
Cestitam Zvjezdi , zgazili ste ove nase manekene , drago mi je sto se u nasem izvjestaju Kazlagic nije spomeno nijednom , sto je i obicaj kod vas , uvjek posteno , zato Capljina moze uzet bod ako odigra kako treba .
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Bravo momci...
Fuuj zvijezdo necete nikad gola dati a kamoli boda uzet trebamo se ugasiti
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Ni najveci optimisti se ovom nisu nadali, cestitam svima strucno stabu, igracima, navijacima... Pristup od pocetka utakmice je dao nadu da bi mogli do konacnog cilja, a desilo se upravo to, sta vise nadigrali smo protivnika u svim segmentima igre. S takvim pristupom mozemo sa svakog gostovanja donjet bod i ja se iskreno nadam da se nece u narednim kolima posrat na ovo danas. Jos jednom svaka cast momcima na terenu i strucnom stabu!
Strijelci: Mujagic, Cvijanovic x2, Huseinbasic i Glisic
Strijelci: Mujagic, Cvijanovic x2, Huseinbasic i Glisic
Cestitke momcima na pobjedi. Tek ce neki od vas nakon naredna 4 kola vidjet koliko je ova pobjeda bila vazna. Samo se nadam da ce pojedini cobani koji se sada javljaju i tada biti tu a ne kao poslije Seme. Tako nam se i stranica ureduje. Kada uzmemo bod u Gorazdu ima izvjestaj. Onda dvije user emo nema izvjestaja, kao da se nije igralo. Sada znaci opet mozemo ocekivat opsiran izvjestaj.
Bravo momci odlična utakmica ovakav pristup i borba vraćaju publiku na stadion danas uslovi odlični teren kao tepih protivnik jak ali danas je jedna ekipa bila na terenu
-
- Kontakt:
Danas je procepilo,nema sta, kapa do poda,al u simin hanu cemo ih vidjet na djelucombe je napisao/la:Cestitke momcima na pobjedi. Tek ce neki od vas nakon naredna 4 kola vidjet koliko je ova pobjeda bila vazna. Samo se nadam da ce pojedini cobani koji se sada javljaju i tada biti tu a ne kao poslije Seme. Tako nam se i stranica ureduje. Kada uzmemo bod u Gorazdu ima izvjestaj. Onda dvije user emo nema izvjestaja, kao da se nije igralo. Sada znaci opet mozemo ocekivat opsiran izvjestaj.
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
Buraz tamo Barselona ne uzma bodove al ja bi volio da ih dobijete nebil azmirov han ispocrvenobijeli je napisao/la:Danas je procepilo,nema sta, kapa do poda,al u simin hanu cemo ih vidjet na djelucombe je napisao/la:Cestitke momcima na pobjedi. Tek ce neki od vas nakon naredna 4 kola vidjet koliko je ova pobjeda bila vazna. Samo se nadam da ce pojedini cobani koji se sada javljaju i tada biti tu a ne kao poslije Seme. Tako nam se i stranica ureduje. Kada uzmemo bod u Gorazdu ima izvjestaj. Onda dvije user emo nema izvjestaja, kao da se nije igralo. Sada znaci opet mozemo ocekivat opsiran izvjestaj.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
http://nkbosna.ba/zahvaljujemo-upravi-n ... -gradacac/
Aferim za peticu, neka malo razmisle dok jok jos ima vremena.
Aferim za peticu, neka malo razmisle dok jok jos ima vremena.
"Der Schlüssel zum Erfolg ist Kameradschaft und der Wille, alles für den anderen zu geben!"
Vidim firme Nurdine medju glavnim sponzorima Budućnosti dali te firme daju koju marku Zvijezdi npr ja od danas ne uzimam mliječne proizvode nase Iz Gradacca zašto da uzmem kad ne žele da sponzorira Gradačački sport
Zasto on da daje pare pa mu sutra neki balavac u kaficu psuje majku.... inace ni ja ne kupujem to mlijeko ako ti sta znaci...fender13 je napisao/la:Vidim firme Nurdine medju glavnim sponzorima Budućnosti dali te firme daju koju marku Zvijezdi npr ja od danas ne uzimam mliječne proizvode nase Iz Gradacca zašto da uzmem kad ne žele da sponzorira Gradačački sport
Re: Odg: RE: Re: NK Zvijezda Gradačac
Ipak to se slažem potpuno neko je tim momcima isprao mozak da ako on se istjera biti bolje ali ipak su prevarili ogledalo su samo prazne tribineTkanton je napisao/la:Zasto on da daje pare pa mu sutra neki balavac u kaficu psuje majku.... inace ni ja ne kupujem to mlijeko ako ti sta znaci...fender13 je napisao/la:Vidim firme Nurdine medju glavnim sponzorima Budućnosti dali te firme daju koju marku Zvijezdi npr ja od danas ne uzimam mliječne proizvode nase Iz Gradacca zašto da uzmem kad ne žele da sponzorira Gradačački sport
-
- Kontakt:
Pa zasto da mi njemu dajemo pare kupujuci mlijeko iz njegove mljekare ako je to tako, zasto ja nebi kupio dukat takodje gradacac ili megle isto BiH proizvod.
Ja sam inace vise na strani Nurde kada se radilo o sukobu sa navijacima , neki su sebi kao fol navijaci umislili da su bitni i da oni trebaju pitati a pare neka daje Nurdo. S druge strane Nurdo je otisao predaleko sa svojim ponasanjem kao ja sam vas stvorio...
Cestitke momcima za Bosnu Visoko, na vrijeme dat gol i ostalo poznato..
Ja sam inace vise na strani Nurde kada se radilo o sukobu sa navijacima , neki su sebi kao fol navijaci umislili da su bitni i da oni trebaju pitati a pare neka daje Nurdo. S druge strane Nurdo je otisao predaleko sa svojim ponasanjem kao ja sam vas stvorio...
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.
Meni nije zao sto je otiso Nurdo meni je zao sto su tim cinom otjerani svi privrednici koji bi ozbiljnije finansirali klub. Neko da daje pare a sutra se nekom klinji nadigne da mu spominje fameliju u po grada... Sto se tice mlijeka i prodaje u Gradaccu oni su davno to mogli zatvorit, jako je bitno nas 10-ak sa foruma sto necemo njihovo mlijekobatigol777 je napisao/la:Pa zasto da mi njemu dajemo pare kupujuci mlijeko iz njegove mljekare ako je to tako, zasto ja nebi kupio dukat takodje gradacac ili megle isto BiH proizvod.
-
- Kontakt:
Ma,slabo to se i uzima,ja uzeo jednom mlijeko mi99,umjesto mlijeka jogurt 

ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
Ma da budemo iskreni svi oni su u Zvijezdi bili iz svoji licni interesa
Sto davat pare drzavi kad mogu ostavit sebi
I tako kroz papire zavedes svasta, dovedes igrace, igras PL publika ti suti ti peres pare i bolite neka stvar pusti to... Svaka cast ljudima koji rade u tim mljekarama i izdravaju svoje porodice od toga, al opet punis njegove dzepove a ne radnika, jer ne zavise te mljekare samo od Gradačca....U Zvijezdi i danas dan ima ljudi koji gledaju prvo svoj interes pa onda klubski, al umiju lijepo da zamzu oci svima, pa tako i navijacima

Sve je to tacno sto ti kazes,al ima jedna stvar jel bolje da neko pere pare i radi iz interesa a da se igra pl,ili je bolje igrat 1.ligu federacije ili 2.ligu federacije i opet dole imat ljude koji ce sjedit za svoj interes radid za plate i gledat da zive od kluba,a ameterizam cisti.Moje licno misljenje kamo srece da se neko i pojavi da preuzme klub treba mu dat dzaba,jer druga ti je varijanta tonjenje sve nize,bez jakog sponzora nema igranja najviseg ranga.zomir je napisao/la:Ma da budemo iskreni svi oni su u Zvijezdi bili iz svoji licni interesaSto davat pare drzavi kad mogu ostavit sebi
I tako kroz papire zavedes svasta, dovedes igrace, igras PL publika ti suti ti peres pare i bolite neka stvar pusti to... Svaka cast ljudima koji rade u tim mljekarama i izdravaju svoje porodice od toga, al opet punis njegove dzepove a ne radnika, jer ne zavise te mljekare samo od Gradačca....U Zvijezdi i danas dan ima ljudi koji gledaju prvo svoj interes pa onda klubski, al umiju lijepo da zamzu oci svima, pa tako i navijacima
Sad je kasno da se bilo ko ukljucuje, Zvijezda PL nece vidjeti do 2020 godine to je sigurno. Sledece ulazi Velez ja dajem glavu. Bit ce tu Celik i Olimpic tako da ce biti vrlo tesko. A sto se tice organizacije kluba, bilo bi finonkad bibza jedan stol uspijeli sjesti Fadil, Nurdo, Bela, Adem Hanic. Posle njih uvesti ove male firme. Ove pare sto opstina daje usmjeriti u stadion. Snjima svima Zvijezda bi bila i vise od stabilnog premier ligasa. Sto se tice sledece utakmice, bit ce vrlo tesko. Nema petrica, mada mi je on protiv Bosne bio dosta nesiguran. Dario ce vjerovatno na njegovu poziciju, a Mume na Dariovo mjesto.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.