BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

geronimo
Moderator
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la geronimo » 09 avg 2010, 01:16

I njegov nezaboravni sukob sa Baslerom. :D
[youtube][/youtube]

Stršljen ili pljuga, legenda Lavova. Malo ga je u ovoj situaciji spasio Ösi-Pacult. Ah, kako sam volio gledati ovog Baslera, šta je čovjek postigao uprkos totalnom nesportskom životu.

Klopčina ima pred sobom veliku budućnost, posjeduje mnogo toga, priča mu je za cenera, ne libi se ničega. Kad je jednom Kaiseru pružio parolu ili, javno mu se usprotivio... :)
Vom Jäger zum Gejagten

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 09 avg 2010, 08:37

Hare_BvB je napisao/la:Pobjeda protiv Arminije rezultatom 2-0, golovima Kehla i Kagawe...Mario Gotze jos jednom ubiljezio asistenciju:-D
ovaj malac ce bit otkrovljenje bundeslige...nego na koliko je potpisao...

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 09 avg 2010, 11:52

geronimo je napisao/la:I njegov nezaboravni sukob sa Baslerom. :D
[youtube][/youtube]

Stršljen ili pljuga, legenda Lavova. Malo ga je u ovoj situaciji spasio Ösi-Pacult. Ah, kako sam volio gledati ovog Baslera, šta je čovjek postigao uprkos totalnom nesportskom životu.

Klopčina ima pred sobom veliku budućnost, posjeduje mnogo toga, priča mu je za cenera, ne libi se ničega. Kad je jednom Kaiseru pružio parolu ili, javno mu se usprotivio... :)
Hahahahaha, joj manijaka, vjerovatno je Mario pit'o Loranta pljugu, a ovaj mu nije želio uslišiti molbu :mrgreen:
Zaboravio sam na ''prijateljski susret'' između ove dvojice, samo bilo je uvijek frke i sa jednim i sa drugim...
Joj bio je još jedan sukob između trenera protivnika i igrača FCB-a, mislim da su nesto pokoškali Lienen i Effe ak' se ne varam, i to je bio žestok obračun...

A što se tiče Klopponje, tip posjeduje strašnu karizmu i na ''terenu'' i van njega, i sigurno je od omiljenijih likova u BL..

@gruezi

A ovaj naš, '' Mali Super Mario'' ima ugovor do 2012., ali dugodišnje produženje će vjerovatno potpisati za par mjeseci, u to nemam sumnje, ova uprava zna šta radi....
Der Mann für die entscheidenden Tore.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 10 avg 2010, 00:19

http://www.kicker.de/news/fussball/bund ... prung.html

Navodno je Valdez vec u Herculesu. Odsteta bi trebala iznositi 4 miliona.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 10 avg 2010, 01:25

Omerbavarac je napisao/la:http://www.kicker.de/news/fussball/bund ... prung.html

Navodno je Valdez vec u Herculesu. Odsteta bi trebala iznositi 4 miliona.
Šta'š mora se izvršiti ''rebalans budžeta'' :cry: Iako se od njega možda malo više očekivalo u golgeterskom smislu, po meni je momak zaslužio respekt svojim partijama, jer je uvijek davao maksimum i ostavljao posljednji atom snage na terenu....Po izjavama uprave i samog Kloppa njegova prodaja je neminovnost, a i sam Nelson je vjerovatno osjetio da gubi status prvotimca, jer par igrača je došlo, a i ove mlade snage konstanto kucaju na vrata prvog tima, tako da mu je promjena sredine sasvim realna opcija...Nek je sa srećom našem Nelsonu gdje god otišao :D

El_Siete
Kontakt:

Post Postao/la El_Siete » 10 avg 2010, 01:51

Znaci,ovako to izgleda u BVB svijetu...

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 10 avg 2010, 12:12

El_Siete je napisao/la:Znaci,ovako to izgleda u BVB svijetu...
O Karanka, willkommen :mrgreen:

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 10 avg 2010, 16:56

Hare_BvB je napisao/la:
Šta'š mora se izvršiti ''rebalans budžeta'' :cry: Iako se od njega možda malo više očekivalo u golgeterskom smislu, po meni je momak zaslužio respekt svojim partijama, jer je uvijek davao maksimum i ostavljao posljednji atom snage na terenu....Po izjavama uprave i samog Kloppa njegova prodaja je neminovnost, a i sam Nelson je vjerovatno osjetio da gubi status prvotimca, jer par igrača je došlo, a i ove mlade snage konstanto kucaju na vrata prvog tima, tako da mu je promjena sredine sasvim realna opcija...Nek je sa srećom našem Nelsonu gdje god otišao :D

Zasluzio je on respekt i hvala mu za sve ali neka ide...za jednog napadaca je njegov ucinak mizeran i realno minute koje bi on dobio je bolje dati nekim mladjim igracima od kojih ce klub imati korist za par godina.
Tako da je ovo transfer koji ce sigurno i njemu dobro doci jer ovdje bi samo stagnirao sa ovakvom minutazom...

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 10 avg 2010, 18:01

Valdes presao u Hercules (jos se rimuje :mrgreen: )

Sad ce sacinjavat napadacki par sa Portillom, vama, navijacima BVB-a dobro poznatom liku :mrgreen:

kad vec spomenuh navijace BVB-a, da kazem da sam veliki vas simpatizer, bar sto se tice Svabije.

Sta je prioritet za narednu sezonu? I ko bi jos mogao doci?
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 10 avg 2010, 18:42

Portillo je napisao/la:Valdes presao u Hercules (jos se rimuje :mrgreen: )

Sad ce sacinjavat napadacki par sa Portillom, vama, navijacima BVB-a dobro poznatom liku :mrgreen:

kad vec spomenuh navijace BVB-a, da kazem da sam veliki vas simpatizer, bar sto se tice Svabije.

Sta je prioritet za narednu sezonu? I ko bi jos mogao doci?

Portillo krvnik iz 92.-e minute...da on nije pogodio osvojili bi ligu prvaka te godine :D

Prioritet je plasman u grupnu fazu europske lige a onda cemo vidjeti...mislim da ce se igrati bez kalkulacija na oba fronta...doci tesko da ce neko...mozda jedino mladi rumunac Torje

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 10 avg 2010, 18:46

adnan24 je napisao/la:
Portillo krvnik iz 92.-e minute...da on nije pogodio osvojili bi ligu prvaka te godine :D

Prioritet je plasman u grupnu fazu europske lige a onda cemo vidjeti...mislim da ce se igrati bez kalkulacija na oba fronta...doci tesko da ce neko...mozda jedino mladi rumunac Torje
Zabio vam gol samo 15 sekundi nakon sto je usao :mrgreen:

[youtube][/youtube]

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 10 avg 2010, 18:49

Portillo je napisao/la: Zabio vam gol samo 15 sekundi nakon sto je usao :mrgreen:

[youtube][/youtube]

Nemoj podjecati :D ...taj gol uz ono ispadanje od Brugge-a na penale u kvalifikacijama za L.P. je nesto najgore sto sam dozivio kao navijac BvB-a

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 10 avg 2010, 18:54

adnan24 je napisao/la:
Nemoj podjecati :D ...taj gol uz ono ispadanje od Brugge-a na penale u kvalifikacijama za L.P. je nesto najgore sto sam dozivio kao navijac BvB-a
A moram jbg, meni je ipak na drugoj strani to jedan od naljepsih trenutaka od kako navijam za Real, eee, momak ulazi, krece u napad i zabija, sve to za 15 sekundi :mrgreen:

Lars Ricken :cry:

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 10 avg 2010, 18:56

Portillo je napisao/la: A moram jbg, meni je ipak na drugoj strani to jedan od naljepsih trenutaka od kako navijam za Real, eee, momak ulazi, krece u napad i zabija, sve to za 15 sekundi :mrgreen:

Lars Ricken :cry:

Te godine ste bili zreli za ispadanje ali eto...cak i u zadnjoj ste imali srece protiv Lokomotive...
Rickena mi isto nemoj spominjati :mrgreen:

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 10 avg 2010, 18:58

E hebo ga Portillo više, šta mi ga još i ovde kačiš :mrgreen: nemoj ba, ramazan sutra počinje, bezze ću se ogriješiti ;)

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 12 avg 2010, 00:04

Dede se opet povrijedio na treningu, taman što je sanirao lakšu povredu :( Istegao je ligamnete u desnom članku, i pauziraće 3-4 sedmice.....

U sramotnom nastupu Elfa U21 na Islandu, Groskreutz je postigao jedini pogodak za svoju repku u porazu od 4-1 :(

Btw, pročitah da su zainteresovani za nekog Wainqueura iz Nantesa....Dečko ima 21 godinu i igra na poziciji centralnog veznog, mada čisto sumnjam da će biti neš' od tog transfera....

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 12 avg 2010, 00:41

Nagovjesti ja vama Super Maria. :D Na klupi protivnika BvB-a u DFB Pokalu, Wacker Burghausena, sjediće novi trener Mario Basler. Meč je na programu u subotu.
Vom Jäger zum Gejagten

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 12 avg 2010, 00:47

geronimo je napisao/la:Nagovjesti ja vama Super Maria. :D Na klupi protivnika BvB-a u DFB Pokalu, Wacker Burghausena, sjediće novi trener Mario Basler. Meč je na programu u subotu.
Nadam se da Kloppčina i igrači znaju s kakvom barabom imaju posla :D

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 12 avg 2010, 21:25

Hare_BvB je napisao/la:Dede se opet povrijedio na treningu, taman što je sanirao lakšu povredu :( Istegao je ligamnete u desnom članku, i pauziraće 3-4 sedmice.....

U sramotnom nastupu Elfa U21 na Islandu, Groskreutz je postigao jedini pogodak za svoju repku u porazu od 4-1 :(

Btw, pročitah da su zainteresovani za nekog Wainqueura iz Nantesa....Dečko ima 21 godinu i igra na poziciji centralnog veznog, mada čisto sumnjam da će biti neš' od tog transfera....
olympiakos ga trazi isto

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 13 avg 2010, 14:06

Iako je danas trebao biti predstavljen u ekipi Herculesa, Nelson Valdez će morati još malo sačekati da se realizuje njegov transfer, jer je ekipa Herculesa pod istragom radi mogućih namještanja rezultata prošle sezone u drugoj ligi.
Iako je sve već bilo dogovoreno između klubova (odšteta u iznosu 4 mil €), Valdez i njegov menadžer su odlučili malo sačekati da vide daljni razvoj situacije jer je španski fudbalski savez pokrenuo istragu o tim navodima, a ako se ti navodi pokažu tačnim, Hercules bi mogao završiti u nižem rangu takmičenja...Inače Valdez je imao i ponude mnogo jačih ekipa iz Engleske i Francuske, ali njegova želja je bila da igra u Španiji...

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.