Druze, da su belgijanci ovo uzeli veceras, prvo mjesto je 100% za nas otpisano. Ovako imamo baraz ako mlatnemo ove grcke zohare, a prvo mjesto opet nije predaleko. Ovo je idealno, 1-1.Amarinho je napisao/la:hahahahah **** lud zbunjenog. pa vi uopste ne zna te sta hocete... ovaj X je najgori moguci ishod uopste.
Belgija ispred nas 3 boda. Ne mozes ih stic sve i da dobijes sve do kraja i oni sve osim Zenicu.
Grcka bod ispred nas, dobijemo ih 2 boda ispred njih. Ako oni igrom slucaja sve pobjede osim Zenicu - opet ispred nas...
znaci prvo mjesto komotno odpisano
SP Kvalifikacije - Grupa H
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: SP Kvalifikacije - Grupa H
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
Sjetim se familije i belgijancima i grcima
Belgija je bez Hazarda i KDB kar.ina od selekcije.
A i onaj Martinez, nabijem i njega na q

A i onaj Martinez, nabijem i njega na q
Zadnja izmjena: let3, dana/u 25 mar 2017, 22:42, ukupno mijenjano 1 put.
- scootzzZzTM87
- Kontakt:
Najgori moguci rezultat je ovo , saberite se do kraja...
OVAJ ŽELJO SVE ĆE J.EBATI, VAŠE PRIČE I SVA FURANJA, SMARAJU NAS VEĆ GODINAMA
Grci rehagelovski, nikom ne odgovara ovo što igra Grčka tako da mislim da ćemo se i mi napatiti.
-
- Kontakt:
Cekajte momenat. Ako dobijemo i Grcku i Belgiju kuci, a Belgija osim te utakmice, pobijedi sve do kraja, oni su prvi jer ce imati bolji medjusobni skor u odnosu na nas? Znaci i ako dobijemo te dvije utakmice, treba nam i kiks belgije u Atini?
- Amsterdam1312
- Kontakt:
Kakav antinogomet igraju ovi cigani to je nevjerovatno, jedna od najšugavijih repki ikad, a pored toga svaku tekmu s kim god da igraju bude cirkus, tuča, kavganje, crveni kartoni, ruglo itd itd.

Upravo to. Idealno, mi Grke svakako moramo dobiti šta god da je bilo večeras, a Belgija dolazi i nama i Grčkoj.Elddar je napisao/la:Druze, da su belgijanci ovo uzeli veceras, prvo mjesto je 100% za nas otpisano. Ovako imamo baraz ako mlatnemo ove grcke zohare, a prvo mjesto opet nije predaleko. Ovo je idealno, 1-1.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Ama idemo onda dobiti i Belgiju. Pa ja ne razumijem. Nisu oni svemirski brod... Hajmo zapeti i uzeti ih makar na guzove nekako. Igramo kod kuće. Ja sam optimističan.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- scootzzZzTM87
- Kontakt:
Mi sve do kraja da dobijemo, BELGIJA MORA KIKSATI ! da su grci dobili sad 1000 puta bi lakse bilo.
OVAJ ŽELJO SVE ĆE J.EBATI, VAŠE PRIČE I SVA FURANJA, SMARAJU NAS VEĆ GODINAMA
-
- Kontakt:
Jesu igrali belgijanci sa grcima u grckoj?
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ma odličan rezultat. Sve do kraja dobijemo a i nekako Grčka i Belgija u Atini isto neriješeno, i eto nas na SP. Ili prva pozicija ili ništa, nama je svejedno budemo li u baražu ili treći, na SP nećemo. 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!

Nije ovo lose, jer grci gostuju nama a i imaju jos jednu utakmicu sa Belgijom kao i mi. I tesko je ocekivati da oni mogu uzeti Belgiju kuci

🔵⚪
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Nisu još.kinder_jaje je napisao/la:Jesu igrali belgijanci sa grcima u grckoj?
Zadnja izmjena: BoixosNois1899, dana/u 25 mar 2017, 22:47, ukupno mijenjano 1 put.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Svjetsko prvenstvo je naše a pehar ćemo na Tušanj da vide kako to izgleda titula.
Zvukom lokomotive rođen je velikan, danas obnovljena pruga i ljepša nego ikad. Vagoni su puni, svima sjećanja u glavi, kako su Evropom harali sarajevski Plavi!
Nema šugavije ekipe od Grčke . NEMA !! ne postoje veci nafakaši na ovom svijetu.Amsterdam1312 je napisao/la:Kakav antinogomet igraju ovi cigani to je nevjerovatno, jedna od najšugavijih repki ikad, a pored toga svaku tekmu s kim god da igraju bude cirkus, tuča, kavganje, crveni kartoni, ruglo itd itd.![]()
![]()
Ali i oni belgijanci su isto ljigava ekipa, majku im odvratnu

- tuzlak1987
- Kontakt:
Kako bi bilo lakse? Onda bi Grcka dosla ovdje kod nas da uzme samo bod i ako bi ga uzeli to bi znacilo da nama nema ni barazascootzzZzTM87 je napisao/la:Mi sve do kraja da dobijemo, BELGIJA MORA KIKSATI ! da su grci dobili sad 1000 puta bi lakse bilo.

S tim da s nasim jednim kiksom gubimo sanse i za baraz. Tako da ne bi bilo 1000 puta lakse.scootzzZzTM87 je napisao/la:Mi sve do kraja da dobijemo, BELGIJA MORA KIKSATI ! da su grci dobili sad 1000 puta bi lakse bilo.
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
Ne konta to šaban.tuzlak1987 je napisao/la:Kako bi bilo lakse? Onda bi Grcka dosla ovdje kod nas da uzme samo bod i ako bi ga uzeli to bi znacilo da nama nema ni barazascootzzZzTM87 je napisao/la:Mi sve do kraja da dobijemo, BELGIJA MORA KIKSATI ! da su grci dobili sad 1000 puta bi lakse bilo.Vise se ne bi imali sta niti nadati niti kalkulisati.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ma nas mentalitet uzecemo Brazil u Zenici kad nas Belgija trene 0-3 za glavu cemo se fatat nafuravamo se tako bezveze umjesto da se povucemo ko ovi klosari i uzmemo bodtuzlak1987 je napisao/la:Kako bi bilo lakse? Onda bi Grcka dosla ovdje kod nas da uzme samo bod i ako bi ga uzeli to bi znacilo da nama nema ni barazascootzzZzTM87 je napisao/la:Mi sve do kraja da dobijemo, BELGIJA MORA KIKSATI ! da su grci dobili sad 1000 puta bi lakse bilo.Vise se ne bi imali sta niti nadati niti kalkulisati.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.