A sta tebi daje za pravo da ti budes 100% da cemo mi uzet Grcku ? mi smo od Belgije dobili 4 oni sa igracem manje jedva prime go od BelgijeElddar je napisao/la:Ma ovo je idealno, belgija ce ko prva na SP, mi cemo u baraz u kojem nema Holandije, i cao zohari grcki.
SP Kvalifikacije - Grupa H
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: SP Kvalifikacije - Grupa H
- ibrakadabra
- Kontakt:
A PortugalElddar je napisao/la:Ma ovo je idealno, belgija ce ko prva na SP, mi cemo u baraz u kojem nema Holandije, i cao zohari grcki.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Je l ovo dobro?
- Amsterdam1312
- Kontakt:
Igračina, strašan napadač.Amsterdam1312 je napisao/la:*ebat će ih Romelu Lukaku.
Sve je otvoreno do kraja, na nama je sve a siguran sam da možemo.
Zadnja izmjena: Amsterdam1312, dana/u 25 mar 2017, 22:40, ukupno mijenjano 2 puta.
-
- Kontakt:
Hazard je letio.adodbr je napisao/la:A sta tebi daje za pravo da ti budes 100% da cemo mi uzet Grcku ? mi smo od Belgije dobili 4 oni sa igracem manje jedva prime go od BelgijeElddar je napisao/la:Ma ovo je idealno, belgija ce ko prva na SP, mi cemo u baraz u kojem nema Holandije, i cao zohari grcki.
Pa mogli bi i mi biti nekad nosioci u Barazu
Ovo je najgori rezultat moguci iz ove utakmice.
A druze, falit ce im 3 standardna igraca, zadnji put smo im tu tricu uvalili. Na kraju krajeva, ako nas grci dobiju, zasluzili su da idu dalje. Tjt.adodbr je napisao/la:A sta tebi daje za pravo da ti budes 100% da cemo mi uzet Grcku ? mi smo od Belgije dobili 4 oni sa igracem manje jedva prime go od BelgijeElddar je napisao/la:Ma ovo je idealno, belgija ce ko prva na SP, mi cemo u baraz u kojem nema Holandije, i cao zohari grcki.
A portugal, pa treca sreca.

Edit: A fakat, kakve su sanse da budemo nosioci u tom barazu eventualno?
Zadnja izmjena: Elddar, dana/u 25 mar 2017, 22:38, ukupno mijenjano 1 put.
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Neće im igrati haman pola ovog sastava trenutnog. Ako ih takve ne možemo dobiti, yebaji ga ondaadodbr je napisao/la:A sta tebi daje za pravo da ti budes 100% da cemo mi uzet Grcku ? mi smo od Belgije dobili 4 oni sa igracem manje jedva prime go od BelgijeElddar je napisao/la:Ma ovo je idealno, belgija ce ko prva na SP, mi cemo u baraz u kojem nema Holandije, i cao zohari grcki.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- ibrakadabra
- Kontakt:
SP Kvalifikacije - Grupa H
Hajmo jos crvenih
Zadnja izmjena: ibrakadabra, dana/u 25 mar 2017, 22:38, ukupno mijenjano 1 put.
Bili smo sad za EP.Scholl je napisao/la:Pa mogli bi i mi biti nekad nosioci u Barazu
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Udri samaraj ,
Najgori moguci rezelutat za nas al ajde

-
- Kontakt:
Jos jedan out. Hahhaa
hahahahah **** lud zbunjenog. pa vi uopste ne zna te sta hocete... ovaj X je najgori moguci ishod uopste.
Belgija ispred nas 3 boda. Ne mozes ih stic sve i da dobijes sve do kraja i oni sve osim Zenicu.
Grcka bod ispred nas, dobijemo ih 2 boda ispred njih. Ako oni igrom slucaja sve pobjede osim Zenicu - opet ispred nas...
znaci prvo mjesto komotno odpisano
Belgija ispred nas 3 boda. Ne mozes ih stic sve i da dobijes sve do kraja i oni sve osim Zenicu.
Grcka bod ispred nas, dobijemo ih 2 boda ispred njih. Ako oni igrom slucaja sve pobjede osim Zenicu - opet ispred nas...
znaci prvo mjesto komotno odpisano
- akisarajevo92
- Kontakt:
Ne igra kod njih invidualni kvalitet, vec tim, tako da sumnjam da ce osjetiti njihov izostanakElddar je napisao/la:A druze, falit ce im 3 standardna igraca, zadnji put smo im tu tricu uvalili. Na kraju krajeva, ako nas grci dobiju, zasluzili su da idu dalje. Tjt.adodbr je napisao/la:A sta tebi daje za pravo da ti budes 100% da cemo mi uzet Grcku ? mi smo od Belgije dobili 4 oni sa igracem manje jedva prime go od BelgijeElddar je napisao/la:Ma ovo je idealno, belgija ce ko prva na SP, mi cemo u baraz u kojem nema Holandije, i cao zohari grcki.
A portugal, pa treca sreca.
Edit: A fakat, kakve su sanse da budemo nosioci u tom barazu eventualno?
a ako izborimo baraz i budemo nosioci, necemo se moci sresti sa Portugalom
Don't believe the hype.
- ibrakadabra
- Kontakt:
Jos jedan tzavellas
Odličan rezultat za nas. Grčku svakako moramo dobiti kući, a ovim se stdljivo otvara borba za prvo mjesto.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Prvo mjesto otpisano i moras Belgiji otkinut bar bod uz pobjedu protiv Grka i moras dobiti sve ostale tekme da bi bio drugi.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Jes mi drago što je smrdljivi Tzavellas dobio crveni i to još simbolično u 95. minuti. Hahahahahaha
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Da je ono kako baraž izborit
Zvukom lokomotive rođen je velikan, danas obnovljena pruga i ljepša nego ikad. Vagoni su puni, svima sjećanja u glavi, kako su Evropom harali sarajevski Plavi!