U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21, U-19, U-17
Najbitinije je da sami odlucujemo o svojoj sudbini 

IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
Au kako bi nam legao remi francuza i bugara...
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
I 1 0 pobjeda Bugara i nama je dovoljan remi , samo mi ne znamo igrat na remi , vjeciti nas problem je mentalitetElddar je napisao/la:Au kako bi nam legao remi francuza i bugara...
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
- PrinceofVeresija
- Kontakt:
Izjednacice ovde Francuzi ko da gledampaulus je napisao/la:I 1 0 pobjeda Bugara i nama je dovoljan remi , samo mi ne znamo igrat na remi , vjeciti nas problem je mentalitetElddar je napisao/la:Au kako bi nam legao remi francuza i bugara...
Ubi Francuska isto kao protiv nas ali neće u gol 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trebaju ovo francuzi uzet jer ce onda lakse bit uzet Bugare mi ako budemo igrali sa njima direktno prepast cemo se i to je to
Istog sam mišljenja, bolje da ispadnu. Iako ne znam da li bi imali šanse i sa porazom, vjerovatno bi neke teoretske.adodbr je napisao/la:Trebaju ovo francuzi uzet jer ce onda lakse bit uzet Bugare mi ako budemo igrali sa njima direktno prepast cemo se i to je to
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Bugarska 2-0. Wtf.. Izgleda da su oni promasaji francuza dosli glave igracima hahaha. Nemogu dva dana kasnije da dodju sebi.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Bugari vode 2 0 e ovo nije dobro , sad ih opet moramo dobit , sa hoce Francuska dat 1 go samo i nerjeseno nam je dosta . Ocito ovi Bugari su pravo srerni
Hajde Francuzi zabijte bar jedan gol
2:0 to nevalja za nas, ako Bugari dobiju bilo bi najbolje sa golom razlike, tada nam igra remi protiv njih, imali bi bolju gol razliku, normalno da Izraelci ne dobiju Francuze sa 2 ii više razlike.sajo10 je napisao/la:Bugarska 2-0. Wtf.. Izgleda da su oni promasaji francuza dosli glave igracima hahaha. Nemogu dva dana kasnije da dodju sebi.

Ako Bugari daju jos jedan onda im je dosta i nerjeseno a nemojte zaboravit da sad i Izrael ima sanse mada sumnjam da ce i oni dobit Francusku 2 0
Nista mi nije sad jasno...ako bugari ovo dobiju, s njima igramo za 1. mjesto, mi ili oni. Jel to to?
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
Hajmo naši, na pobjedu 

zavisi ako i izraelci dobiju francuze, onda se stvara krug od tri ekipe i gleda se gol razlika. ako ne pobjede, onda se izmedju nas i bugara gledaju kartoni, a mi imamo 5 zutih, a bugari 1, znaci oni prolaze. ako i kartoni budu izjednaceni onda uefina rang lista.AeGon099 je napisao/la:Ako završi 2:0 i mi remiziramo sa Bugarima, ko ide dalje?
Zadnja izmjena: dino-92, dana/u 24 mar 2017, 20:20, ukupno mijenjano 1 put.
Ma mi moramo dobit **** Bugarsku ako ocemo da idemo i tacka , ako ne mozemo ih dobit njih i Izrael ne trebamo ni ici
DANGEROUS ATTACKS
41 - 12 za Francusku lol
DANGEROUS ATTACKS
41 - 12 za Francusku lol
Ako bugari dobiju sa jednim golom razlike onda nam i remi protiv njih odgovara pod uslovom da Izrael ne dobije Francusku sa 2+. A Ako bugari dobiju sa dva ili vise razlike onda nam igra samo pobjeda.Elddar je napisao/la:Nista mi nije sad jasno...ako bugari ovo dobiju, s njima igramo za 1. mjesto, mi ili oni. Jel to to?
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Confiance, Kobayashi, Mostarska i 20 gostiju.