Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Wimbledonsko vrijemeshminka je napisao/la:Postoji li išta odvratnije od ovog turnira u Miamiu![]()
![]()
Upravo to.Ja ne znam koji je vrag ovim sto zazivaju broj 1,a covjeku je 36 godina.Iako dodje do tog broja 1 (u sto ne vjerujem) brzo ce skliznut sa njega,jer ne mozes bit dugo prvi a igras 10 turnira godisnjebodi123 je napisao/la:Covjek je odigrao tek 2 turnira i 14-15 meceva poslije odmora od pola godine i zbog toga djeluje ovako razigran, odmoran i leprsav, jasno je sto se bude ulazilo dublje u sezonu da ce biti sve umorniji, s toga sljaku treba preskociti u sirokom luku, odigrati eventualno Rim i RG i onda sve karte baciti na Wimbledon, kakav broj 1 i qrac em mu je nepotreban jer drzi rekord u sedmicama i tesko ce ga neko u dogledno vrijeme skinuti em bi morao kopati po nepotrebnim turnirima a to mu sa 36 u guzici najmanje treba
Bit ce zanimljiva borba za 1. poziciju na kraju godine, mislim da ce biti dosta izjednaceno, najvece sanse dajem Endiju da ostane prvi i na kraju godine cisto jer je Novak odradio ocajno AO i ova 2 Mastersa gdje je izgubio mnostvo bodova, a opet i Endi je mogao lagano zacementirati prvu poziciju za citavu ovu sezonu da je uzeo bar 1 od dva Mastersa i prosao bar do polufinala AO, ovim se sanse dosta otvaraju svima, a tako i Nadalu.darker10 je napisao/la: Upravo to.Ja ne znam koji je vrag ovim sto zazivaju broj 1,a covjeku je 36 godina.Iako dodje do tog broja 1 (u sto ne vjerujem) brzo ce skliznut sa njega,jer ne mozes bit dugo prvi a igras 10 turnira godisnjeOd aktivnih igraca najblize mu je Djokovic sa 223 sedmice na prvom mjestu i to haman govori da bi Djokovic trebao biti prvi jos jace od godinu i po da bi ga skinuo sa trona.Medjutim,Djokovic je dopustio da mu Muzza uzme prvo mjesto
a tesko je povjerovat da se Novak moze vratit na isto ove godine
![]()
Edin TM87 je napisao/la: Druga je stvar sto ti ovdje bacas bombe, to nema veze s mrznjom Rafe. Cuj no1 uzeo Barsu prije 11 mjeseci, zadnji trofej hahah jos kaze prestic ce ga ma sljaci a brani 2 titule i finale Rima, pa kako ce ga prestic onda hahah
Ma ne vrijedi vise raspravljati o bodovanju.bodi123 je napisao/la:Edin TM87 je napisao/la: Druga je stvar sto ti ovdje bacas bombe, to nema veze s mrznjom Rafe. Cuj no1 uzeo Barsu prije 11 mjeseci, zadnji trofej hahah jos kaze prestic ce ga ma sljaci a brani 2 titule i finale Rima, pa kako ce ga prestic onda hahah![]()
![]()
![]()
Vrati se pa pogledaj o cemu sam ja uopste pisao, kakvo branjenje bodova care? Pricam ti o race listi koja ti daje sliku o sansama da igrac zavrsi godinu kao broj 1. A trenutno je Rafa 2. sa 1500 bodova iza Rogera i trebao bi ga prestici na toj listi do pocetka RGa, niko ne prica o ATP listi.
Skim ja uopste raspravljam, covjek ne zna ni post procitati.
Vise bodova Dzumhur osvojio.bodi123 je napisao/la: Novak nije ni u top 15 na race listi ako se ne varam.
Upravo to, Endi i Novak ce biti tu negdje, a vrlo moguce i Nadal, Roger bi morao savrseno odraditi ono malo turnira sto ce odigrati, ali nije ni to iskljuceno, bit ce strasno gusto na kraju sezone na vrhushminka je napisao/la:Neće Uno nikada naučiti, djaba sve ove godine educiranja, race lista i ona druga...nikada shvatiti![]()
![]()
Vrlo moguće da će za mjesto broj 1 na kraju godine biti dovoljno 8-9k bodova, tako da je sve otvoreno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.