Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Dzeko rekord rusi a Zeljo mu u dusi,kad zavrsi karijeru pocece i da pusi.Jos 2 gola i skacem za Dzeku SA mola,a Toti CE se sjebat do bola.
??????????????Alipasino je napisao/la:Dzeko rekord rusi a Zeljo mu u dusi,kad zavrsi karijeru pocece i da pusi.Jos 2 gola i skacem za Dzeku SA mola,a Toti CE se sjebat do bola.
.....::::::::::::::::iHala Madrid…y nada más::::::::::::::::.....
Prestize Dzeko Tottija po golovima u svim takmicenjima za Romu. Totti ima 32 gola, tako da je Dzeki potrebno jos 2 da mu rekord srusi.SafetSajo je napisao/la:??????????????Alipasino je napisao/la:Dzeko rekord rusi a Zeljo mu u dusi,kad zavrsi karijeru pocece i da pusi.Jos 2 gola i skacem za Dzeku SA mola,a Toti CE se sjebat do bola.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
emir79 je napisao/la:Prestize Dzeko Tottija po golovima u svim takmicenjima za Romu. Totti ima 32 gola, tako da je Dzeki potrebno jos 2 da mu rekord srusi.SafetSajo je napisao/la:??????????????Alipasino je napisao/la:Dzeko rekord rusi a Zeljo mu u dusi,kad zavrsi karijeru pocece i da pusi.Jos 2 gola i skacem za Dzeku SA mola,a Toti CE se sjebat do bola.
to mi je jasno , nije mi jasno zasto ovaj post kolege "alipasino"
- JavierBosnia
- Kontakt:
alipasinac inace moj komsija ti je forumski pjesnik, nisi ga jos upoznaoSafetSajo je napisao/la:
to mi je jasno , nije mi jasno zasto ovaj post kolege "alipasino"
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
@Alipasino se vremenom utkao u identitet Edina Džeke.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
baba izgleda uziva u dubrovniku 
- JavierBosnia
- Kontakt:
Sutra je u Sarajevu, prima onu nagradu i kao i obicnk daje donaciju. Ljudina!
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- MocMahale444
Edinu Džeki uručena Državna nagrada za sport.
Odrekao se nagrade od 15.000 KM
Odrekao se nagrade od 15.000 KM
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Da je Edin Džeko religija, vjerovao bih u njega
Bit će jako teško izboriti se za mjesto pored Lendrića i Nikolića.BelminM23 je napisao/la:
Da je Edin Džeko religija, vjerovao bih u njega
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Ja ovog covjeka vidim za 5, 6 godina kao predsjednika saveza. Potrebni su nam ljudi koji vole i rade za ovu drzavu!
Slažem se, mada bi ja više volio da ga vidim kao predsjednika Želje...Sarajlijica1946 je napisao/la:Ja ovog covjeka vidim za 5, 6 godina kao predsjednika saveza. Potrebni su nam ljudi koji vole i rade za ovu drzavu!
Babo
Za pet? Da nije to malo prerano? Jedva da ce imati 37g...ko zna u kakvoj ce formi biti. mozda bude igrao u americi i sa 37g ili kini.Sarajlijica1946 je napisao/la:Ja ovog covjeka vidim za 5, 6 godina kao predsjednika saveza. Potrebni su nam ljudi koji vole i rade za ovu drzavu!
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Uglavnom treba da bude predsjednik saveza! Ne treba ni to iskljuciti, imao je srece kao malo ko sa povredama. On i Visca izuzetak u svijetu fudbala sto se tice povreda.DeeWa je napisao/la:Za pet? Da nije to malo prerano? Jedva da ce imati 37g...ko zna u kakvoj ce formi biti. mozda bude igrao u americi i sa 37g ili kini.Sarajlijica1946 je napisao/la:Ja ovog covjeka vidim za 5, 6 godina kao predsjednika saveza. Potrebni su nam ljudi koji vole i rade za ovu drzavu!
Ljudi jel ko kupovao kad karte za utakmicu Rome online??
Ja sam evo kupio za tekmu protiv Emplia iduceg vikenda preko onog sistema Listicket.com koji oni nude na svojoj oficijelnoj stranici
Ali sad mi nije jasno sta dalje..dobijam na mail neke potvrde ili preuzimam na stadionu nesto..ne kontam
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Ja sam evo kupio za tekmu protiv Emplia iduceg vikenda preko onog sistema Listicket.com koji oni nude na svojoj oficijelnoj stranici
Ali sad mi nije jasno sta dalje..dobijam na mail neke potvrde ili preuzimam na stadionu nesto..ne kontam
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ne bih rekao, nije on taj tip. Jedino da pokrene kakvu novu normalizaciju kad ponovo nesto zayebemo za 20 godina.Sarajlijica1946 je napisao/la:Ja ovog covjeka vidim za 5, 6 godina kao predsjednika saveza. Potrebni su nam ljudi koji vole i rade za ovu drzavu!
Imaš sve moguće opcije, da ti je dostave kući, da printaš elektronsku ili da je podigneš na stadionu.jasko__ je napisao/la:Ljudi jel ko kupovao kad karte za utakmicu Rome online??
Da ne mudruješ previše pošalješ im mail i kažeš kako želiš da preuzmeš kartu, ako ti ne odgovore za 24h, nazoveš ih.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: aezakmi, CAGarfia, General505, Goalgetter, Google Adsense [Bot], Zglavkar i 49 gostiju.