U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21, U-19, U-17
Koliko srece u kratko vrijeme... Ova generacija prava nafakaska
hahah
1-1 Ocekivano.

1-1 Ocekivano.
Zadnja izmjena: sajo10, dana/u 24 mar 2017, 16:50, ukupno mijenjano 1 put.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
1-1
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
-
- Kontakt:
Fujjjjjjjjj
Jbga, glavu gore ima jos da se igra.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Kako se nama neda , kud nisu Bugari oni danas , zabijemo ga i onda strah . Isve tako tenis , fudbal , Kosarka Rukomet , strah nas pobjedit i otic gdje treba
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Ovdje je bitno samo ne izgubiti... Jer vjerujem da ce momci bugare dobiti u trecom mecu.
- sagitarius
- Kontakt:
Upravo, samo da se ne izgubi.Jest da ce biti mali pritisak onda protiv bugara, al mogu to nasi momci..sajo10 je napisao/la:Ovdje je bitno samo ne izgubiti... Jer vjerujem da ce momci bugare dobiti u trecom mecu.
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
Dajte ba kakav bod, pobijediti ovo i zavrsiti posao
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
gledam statistike prvih meceva, izraelci su isto dominantni bili protiv bugara kao francuzi protiv nas.
ne znam hoce li nas opet vile pronosati, ali ovo je opet igra na samo jedan gol. mi ovdje ipak pricamo o jednoj od najtalentovanijih generacija koje smo imali. ali ima jos da se igra, valjda se probudimo.
ne znam hoce li nas opet vile pronosati, ali ovo je opet igra na samo jedan gol. mi ovdje ipak pricamo o jednoj od najtalentovanijih generacija koje smo imali. ali ima jos da se igra, valjda se probudimo.
10-2 sutevi prema golu u korist genocidasa, aj valjda ce biti srece.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Ne smijem ni pomisliti kako je izgledao tekstualni protiv Francuza. Ovdje samo vidim faul, blok, korner...
Lole, taman se ludilo raščisti / taman smo nadomak smisla / evo ih sledeći falšisti dok si rek'o piksla
Tačno, Hajde idemo na odmor.sajo10 je napisao/la:Ovdje je bitno samo ne izgubiti... Jer vjerujem da ce momci bugare dobiti u trecom mecu.
That was a big chance for France! puta 5-6 (po poluvremenu)Makanaky je napisao/la:Ne smijem ni pomisliti kako je izgledao tekstualni protiv Francuza. Ovdje samo vidim faul, blok, korner...

Po ovom na uefi tekstu i satistici ljudi nas deru . Jos nam sudija ljepi zute za Bugarske , ja mislim da trostruki prvaci Francuzi moraju ic . I ako treba oni ce okrenut zemlju naopacke , svirace Bugarima 5 penala ako treba , mada se mra priznat , juce smo imali srece i danas izgleda da je Izrael bolji ,Ovaj Toni , Totem odkad je u repci , da je valjo dosad bi nes uradio . Sad jedino nas moze izvadit sreca , maa sumnjam i to je poslije godina gledanja guranja velikih preko ledja malih , da ce iko drugi osim Feancuza na Svjetsko
Kake ima veze i ako izgubis moras dobit Bugare , Izrael nece dobit Francusku nema sanseEsport je napisao/la:Tačno, Hajde idemo na odmor.sajo10 je napisao/la:Ovdje je bitno samo ne izgubiti... Jer vjerujem da ce momci bugare dobiti u trecom mecu.
Upravo to, bod nam skoro nista ne znaci. Ici na sve ili nista. Sta god da bude opet nam odgovara samo pobjeda u zadnjem kolu.paulus je napisao/la:Kake ima veze i ako izgubis moras dobit Bugare , Izrael nece dobit Francusku nema sanseEsport je napisao/la:Tačno, Hajde idemo na odmor.sajo10 je napisao/la:Ovdje je bitno samo ne izgubiti... Jer vjerujem da ce momci bugare dobiti u trecom mecu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
kako nema na betu bar da gl ko kako napada