trebao bi dobiti bar jedno poluvrijeme u te 2 utakmiceHordas19xx je napisao/la:sta mislite ljudi hocel dujla dobiti priliku protiv gibraltara ili siptara?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- TobeYarabi
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
-
Hordas19xx
- Kontakt:
i ja isto mislim. Lulic nije pozvan, jedino mislim moze Bazdarevic staviti zukanovica ili pavlovica na LB a Kolasinca na Lijevo krilo zato sto sad igra u schalkeu mnogo prema naprijed kao LWB. Volio bi kad bi Dulja dobio 90min bar u tekmi protiv Albanaca.
Djecak koji raste, zavolio te tad!
Said ce uci ako zatreba,tako mi reko spiker,inace dobar prijatelj iz strankekengur je napisao/la:Vrijeme je za Saidovo uriniranje. Dosta je trpio i naprezao mjehur, da bi nas iznenadio. Sad ili nikad.
-
Hordas19xx
- Kontakt:
Gledam video Juniora protiv radnika i cini mi se da su se pocele gradit tribine i na drugon terenu. Ima li iko vise info o tome?

Djecak koji raste, zavolio te tad!
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
A jest zamrla tema.
Da li ćemo iskoristiti reprezentativnu pauzu uz neku prijateljsku utakmicu ovog vikenda?
Da li ćemo iskoristiti reprezentativnu pauzu uz neku prijateljsku utakmicu ovog vikenda?
- PitarBordo
- Kontakt:
Nema prijateljskih, ove mini pripreme će naša ekipa iskoristiti da odmori u miru, daleko od glavnog grada - jer kada onako odigraš utakmicu, kao naša ekipa u Tuzli, zaslužuješ mir i spokoj. Gospe mi.
Samo Saraj'vo.
- TobeYarabi
- Kontakt:
i dusi pokojPitarBordo je napisao/la:Nema prijateljskih, ove mini pripreme će naša ekipa iskoristiti da odmori u miru, daleko od glavnog grada - jer kada onako odigraš utakmicu, kao naša ekipa u Tuzli, zaslužuješ mir i spokoj. Gospe mi.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Pa nema se sta vise rec. Mozemo jedino da kritikujemo neke stvari, ili da pljujemo sto bi neki ovdje rekli, ali to ne zelimo da se ne bi ne daj boze pokvarila atmosdera. Jer znate, forum dosta utice na psihu igraca, prosle sezone smo cak bili i krivi za neke rezultate 
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Pljuvaci su odgovorni sto se prosle godine nismo plasirali u Evropu
Evander, Joker, Totti i slicni influenceri svojim komentarima direkno odredjuju atmosferu u timu i nivo pritiska na igrace.

Evander, Joker, Totti i slicni influenceri svojim komentarima direkno odredjuju atmosferu u timu i nivo pritiska na igrace.
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Uspostavlja se kontinuitet i za pripremne utakmice, nije bilo ni generalke. Definitivno najorganizovanijimPitarBordo je napisao/la:Nema prijateljskih, ove mini pripreme će naša ekipa iskoristiti da odmori u miru, daleko od glavnog grada - jer kada onako odigraš utakmicu, kao naša ekipa u Tuzli, zaslužuješ mir i spokoj. Gospe mi.
Finu seriju dobrih rezultata smo imali, i stvarno je šteta što smo je prekinuli, ali se trebalo znati da će toj seriji doći kraj. NIsmo dole izgubili zato što smo nekom nešto dužni ili što smo kalkulisali neke stvari. Izgubili smo jer smo mislili da ćemo ih dobiti s pola snage, jer smo se šetkali terenom. E to nam se nikad više ne smije ponoviti.
Nema ova ekipa ekstra kvalitet da bi utakmice mogao odlučiti jedan ili dva pojedinca. Sve bodove koje smo skupili uspjeli smo to zahvaljujući timskoj igri i velikoj borbi na terenu.
Ali poraz ko poraz, ni prvi ni posljednji. Okrenuti se sad Ligi za prvaka i pokušati sačuvati ovo treće mjesto, ne vjerujem da ova ekipa može više. U kupu možda i napravimo nešto. Nadati se.
Dobri ste mi bili ovih proteklih 15 dana, nemam zamjerki od ostalih moderatora.
Samo @ThrillerHz, molim te sljedeći put pročitaj post prije nego klikneš "pošalji".
Nema ova ekipa ekstra kvalitet da bi utakmice mogao odlučiti jedan ili dva pojedinca. Sve bodove koje smo skupili uspjeli smo to zahvaljujući timskoj igri i velikoj borbi na terenu.
Ali poraz ko poraz, ni prvi ni posljednji. Okrenuti se sad Ligi za prvaka i pokušati sačuvati ovo treće mjesto, ne vjerujem da ova ekipa može više. U kupu možda i napravimo nešto. Nadati se.
Dobri ste mi bili ovih proteklih 15 dana, nemam zamjerki od ostalih moderatora.
Samo @ThrillerHz, molim te sljedeći put pročitaj post prije nego klikneš "pošalji".
hilmo je napisao/la:NIsmo dole izgubili zato što smo nekom nešto dužni ili što smo kalkulisali neke stvari. Izgubili smo jer smo mislili da ćemo ih dobiti s pola snage, jer smo se šetkali terenom.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- ThrillerHz
- Kontakt:
Dogovorenohilmo je napisao/la: Samo @ThrillerHz, molim te sljedeći put pročitaj post prije nego klikneš "pošalji".
1946~
Nesto ste se primirili, da zakuham? 
- ThrillerHz
- Kontakt:
Ne primjetih da me ko proziva sto ne pisem, nakon poraza, kao sto prozivaju ako ne pisem nakon pobjede protiv Viteza ili Olimpica?
Evo da jednom odgovorim svim takvim koji plitko gledaju. Jedan poraz ili jedna pobjeda meni ne znace puno, cak mi niti jedna dobra ili losa sezona ne znace previse. Ja kad pisem, pisem malo o znacajnijim stvarima, o tome sta ce biti, sta ce se desavati, kako ce klub izgledati za par godina...
Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk
Evo da jednom odgovorim svim takvim koji plitko gledaju. Jedan poraz ili jedna pobjeda meni ne znace puno, cak mi niti jedna dobra ili losa sezona ne znace previse. Ja kad pisem, pisem malo o znacajnijim stvarima, o tome sta ce biti, sta ce se desavati, kako ce klub izgledati za par godina...
-
belosevic28
- Kontakt:
Selam dzematu. moSa rajvoSa !!!
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Evander je napisao/la:Ne primjetih da me ko proziva sto ne pisem, nakon poraza, kao sto prozivaju ako ne pisem nakon pobjede protiv Viteza ili Olimpica?
A, Džemile kakav će izgledati za par godinaEvander je napisao/la:Ne primjetih da me ko proziva sto ne pisem, nakon poraza, kao sto prozivaju ako ne pisem nakon pobjede protiv Viteza ili Olimpica?
SRETAN BROJ - 1725