NK Široki Brijeg
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Re: NK Široki Brijeg
Kad i matematički osiguramo opstanak ubacit sve juniore neka igraju, isto je bili na 7.mjestu ili desetom
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
PERO1234 je napisao/la:Ma nemozes odmah svih 11 juniora ubaciti. Zato sam i STA Io Krstanovica, ne iz razloga što je neki igrač već samo radi iskustva. A i Zlomislic je još zelen. Nije dobivao priliku ni u mladim reprezentacijama niti kod nas. Treba nam iskusan golman. Ali definitivno im davati priliku. Jeli još Bojo kod nas ili je transferirati. Ono je dobar igrač96BadBoy je napisao/la:Ima tu jos mjesta za malog Jurica,i za Mirkovog mlađeg brata Marića.Golman Zlomislic.
..
Menalo i Lončar na pripremama mlade reprezentacije BiH
I moze li mi netko u pp napisati situaciju sa Juricem, jel nas ili nije? Koga god pitam, svi razlicito govore
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
To je ta naša luda politika. Daj potencijalno dobrog igrača za badava a dovedi škart za otpada za velike pare da ti mjesečno dere. To nemogu nikako služiti. Stoperi su tražena roba i da tek tako pustas igrača meni je nepojmljivo.
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.
Prema transfermarktu Jurić je i dalje naš
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.
- Ustanik8SB8
- Kontakt:
Baš je zanimljivo (ako je istinito, a vjerujem da je) da sve utakmice Širokog prenosi arena sport 1 (ili 2)! Ipak to nešto znači, ne puno ali sigurno da im je najlakše raditi prijenos naših domaćih utakmica jer imaju puno bolje uvjete nego na većini drugih bh stadiona, ali me baš iznenadilo što nas prenose svaku utakmicu u gostima! Valjda ćemo imati nešto i da pokažemo.

Znoj štedi krv!
Nije to politika, nego je to tržište, ne mogu prije 18 god. potpisati ugovor, tada mu dođe bolja ponuda (npr. za Boju) i i igrač prihvati, tu je klub nemoćan, pa i Dinamu odlaze mladi igrači (Brekalo, ...) Ja sam čuo da namjeravaju potpisati ugovore sa Marićem, Nikićem, Jurićem, Zlomislićem, sad je li to učinjeno, ne znam.
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost. (A.B.ŠIMIĆ)
Re: RE: Re: NK Široki Brijeg
To ti je arena sport bih...na home tv npr siroki ce uvijek bit na areni 1,jer je to bih liga,dok ce na nekim drugima hrvatskim i srpskim platformama(max tv npr) siroki biti na areni 2,4,5 ili 6.Mada slazem se da arena uvijek prenosi sirokog i radnika [emoji3] [emoji3]Ustanik8SB8 je napisao/la:Baš je zanimljivo (ako je istinito, a vjerujem da je) da sve utakmice Širokog prenosi arena sport 1 (ili 2)! Ipak to nešto znači, ne puno ali sigurno da im je najlakše raditi prijenos naših domaćih utakmica jer imaju puno bolje uvjete nego na većini drugih bh stadiona, ali me baš iznenadilo što nas prenose svaku utakmicu u gostima! Valjda ćemo imati nešto i da pokažemo.![]()
EKONNP
Zna li netko sta je sa onim brazilcem sto je kao dosao na probu? Je li jos tu? Kakav je?
sb1996 je napisao/la:Zna li netko sta je sa onim brazilcem sto je kao dosao na probu? Je li jos tu? Kakav je?
96BadBoy je napisao/la:Protiv Olimpica igra li se 1.ili 2.cetvrtog?
Protiv olimpika igramo 2.4. večernji termin cini mi se.
Bio je na utakmici protiv olimpika s Wagnerom, a i vidio sam ga neki dan u krugu stadiona, s Markovicem mislim,valjda ce igrat.
"Borak, Lištica, Pecara svetinje.. "
Odavno nije bilo vecernjih utakmica na Pecari.
A brazilca sam vidio jucer ujutru,preko puta stadiona u kaficu.
A brazilca sam vidio jucer ujutru,preko puta stadiona u kaficu.
Igraj Široki ti si najbolji!
Lopes nije jos dobio papire a nespreman je skroz,radi individualno,sumnjam da ce se moci spremiti za kraj sezone.. :/
Samo jedno ime
Mislim da nije ni bila ideja da igra ove sezone ikako,tek tamo na pocetku iduce
..
Al znate sta mi je zanimljivo..
Uvijek kad neki stranac dodje kod nas treba mu pola godine da rijesi papire,dok npr Zeljo i Sarajevo redovno dovedu nekog afrikanca,brazilca bez ikakvih problem,covjek za 3 dana svu papirologiji rijesi
Sent from my Picasso using Tapatalk
..
Al znate sta mi je zanimljivo..
Uvijek kad neki stranac dodje kod nas treba mu pola godine da rijesi papire,dok npr Zeljo i Sarajevo redovno dovedu nekog afrikanca,brazilca bez ikakvih problem,covjek za 3 dana svu papirologiji rijesi
Sent from my Picasso using Tapatalk
EKONNP
- Evolve
- Kontakt:
Da, mislim da je on doveden sa namjerom eventualnog pocetka igranja za klub, ako zadovolji, od ljeta tek.
NK Široki Brijeg
Pa mogli su ga bez problema isprobati u ovoj ligi za opstanak...
Ima li od vas neko mozda onu pjesmu o Širokom, srce ispod kamena se zove ja msm. Duka je pjeva, bude na stadionu i na radiju. Na internetu je nema nigdje...
...
Jedva čekam utakmicu protiv Zelje
oni imaju j*ben raspored, zrinjski, Siroki, sarajevo, Siroki :O

-
- Kontakt:
Zrinjski, Krupa, Siroki, Sarajevo, SirokiLoveSB96 je napisao/la:Jedva čekam utakmicu protiv Zeljeoni imaju j*ben raspored, zrinjski, Siroki, sarajevo, Siroki :O

Pozdrav i sretno vam protiv nas, trebat ce vam

A da zaboravio sam ono kolo prije srijede, ubit ce vas raspored, a nama se vraćaju Baraban i Cabraja, stvarno mislim da imamo realne sanse za prolaz, ali ko bude bolji nek prode, jer od nas dvoje neko osvaja kup, sretno.ludilomozga je napisao/la:Zrinjski, Krupa, Siroki, Sarajevo, SirokiLoveSB96 je napisao/la:Jedva čekam utakmicu protiv Zeljeoni imaju j*ben raspored, zrinjski, Siroki, sarajevo, Siroki :O
![]()
Pozdrav i sretno vam protiv nas, trebat ce vam![]()