S obzirom kako je odigrao ove 4 utakmice do sad, neće to bit glavni problem. On i Crnkić su baš grohnuli od pauze.givera je napisao/la:Te momke bi trebalo na neki nacin I pomoci a ne samo cjeniti,nego ko na nam fali sad protiv radnika,kako ce izgledati udarnicka postava s obzirom da nema ahmeta koliko sam upratiobelosevic28 je napisao/la:Smrdi, smrdi, naravno da smrdi kad me neko (direktno) prozove. Gro navijaca je iz Sarajeva, naravno. Ali zar ne treba cijeniti jos vise momke koji prevale silne kilometre, kojima nije dovoljno da imaju samo za ulaznicu nego moraju imati bar 30 KM za put, hranu... Ali sta o tome znaju iskompleksirani djecaci...
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Da li smo u odbrani kompletni sto se tice zutih ?
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Ivetic i Mihojevic pauziraju sa Ahmetom zbog kartona.kengur je napisao/la:Da li smo u odbrani kompletni sto se tice zutih ?
Hvala, sve sam se nesto ponadao da nisam dobro skontao za njih, jer nam trebaju obojica. Koga nema - bez njega se mora.Sarajlijica1946 je napisao/la:Ivetic i Mihojevic pauziraju sa Ahmetom zbog kartona.kengur je napisao/la:Da li smo u odbrani kompletni sto se tice zutih ?
Bice tesko probiti bunker jer ce predpostavljam oni ici na bodkengur je napisao/la:Hvala, sve sam se nesto ponadao da nisam dobro skontao za njih, jer nam trebaju obojica. Koga nema - bez njega se mora.Sarajlijica1946 je napisao/la:Ivetic i Mihojevic pauziraju sa Ahmetom zbog kartona.kengur je napisao/la:Da li smo u odbrani kompletni sto se tice zutih ?
Pavlovic
Kadusic Novakovic Balic Hodzic
Rustemovic Saric
Hebibovic Duljevic Crnkic
Bekic
Valjda ovaj mix nešto uspije napraviti.
Rustemovic Saric
Bekic
SARAJEVO
Ja bih probao Liivaka umjesto Crnkića, barem poluvrijeme.fico je napisao/la:Pavlovic
Rustemovic Saric
Bekic
Said,kakav-takav,mora igrati!
- ThrillerHz
- Kontakt:
Procitaj jos jednom sta sam pisao, pa onda komentarisi, a ne da skupljas fanove na svojoj pateticnoj prici, izigravanje ugrozenog, prozvanog i ko zna sta vec. Ni ja nisam iz Sarajeva tako da ti prica nema nikakve logike, ako sam tebe, onda sam i sebe pljuvao i prozivao. Eto toliko.belosevic28 je napisao/la:Smrdi, smrdi, naravno da smrdi kad me neko (direktno) prozove. Gro navijaca je iz Sarajeva, naravno. Ali zar ne treba cijeniti jos vise momke koji prevale silne kilometre, kojima nije dovoljno da imaju samo za ulaznicu nego moraju imati bar 30 KM za put, hranu... Ali sta o tome znaju iskompleksirani djecaci...
1946~
Vrijeme je za Saidovo uriniranje. Dosta je trpio i naprezao mjehur, da bi nas iznenadio. Sad ili nikad.
Ma ovo što je odigr'o, pomokrio se po nama, mora se priznat. Al ga izgleda yebu bubrezi, urinira svako 3 utakmice. Treba nafurat Hodžu da ga vodi na pivu, da pročepi to.
Samo tako. S pivom do dupleskoroalen je napisao/la:Ma ovo što je odigr'o, pomokrio se po nama, mora se priznat. Al ga izgleda yebu bubrezi, urinira svako 3 utakmice. Treba nafurat Hodžu da ga vodi na pivu, da pročepi to.
Da nam je sad jedan "alkos" s početka sezone, dupla bi bila dosta bliža nego sad... :/
- TobeYarabi
- Kontakt:
rustemovic ce biti junak utakmice protiv radnika
Samo da ne bude bijeljinski junakTobeYarabi je napisao/la:rustemovic ce biti junak utakmice protiv radnika
SARAJEVO
- TobeYarabi
- Kontakt:
popisace se po forumasimafico je napisao/la:Samo da ne bude bijeljinski junakTobeYarabi je napisao/la:rustemovic ce biti junak utakmice protiv radnika
- franklampard8
- Kontakt:
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Sa razlogom, nema mozga sekunde. Jos mu fali tekmi u nogama. Nije dobro.franklampard8 je napisao/la:Mene strah Balica
- franklampard8
- Kontakt:
-
Hordas19xx
- Kontakt:
sta mislite ljudi hocel dujla dobiti priliku protiv gibraltara ili siptara?
Djecak koji raste, zavolio te tad!