Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- Evolution87
- Kontakt:
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
e dan te **** estrella
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Vraca brejk.Evolution87 je napisao/la:e dan te **** estrella

Ajmo uzet ovo za brata.

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Coco droljo raspala...
ajde vandeweghe popravljaj igru i okreci to...
Da sam vjernik, imao bih samo jednu molitvu: Boze, ukini Republiku Srpsku. Ne dozvoli da barbarstvo, zlocin i etnicko ciscenje ostanu trajno nagradjeni.
bravo za estrellu, žutih nema 

Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
Eto ga Evolucijo ! 

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
gaston navukao haha.
Dobar listic. Ulog i kvota - mjera.
Dobar listic. Ulog i kvota - mjera.

Tesko buraz tesko...stulic89 je napisao/la:ajde vandeweghe popravljaj igru i okreci to...
ajde vadeweghe i vesnina ispostujte...
Da sam vjernik, imao bih samo jednu molitvu: Boze, ukini Republiku Srpsku. Ne dozvoli da barbarstvo, zlocin i etnicko ciscenje ostanu trajno nagradjeni.
Evolution87 je napisao/la:
hajde estrella klosaruu

Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Bog te mazo dragi kvota da ce izgubiti Coco, Muguruza, Vesnina i Svitolina bila 300. Bilo koje 3 oko 50-60 kvota. Sve po bar 3.5 - 4.00 bile, ovo se definitivno nesro mulja za kladionice nema drugog objasnjenja. Sreca nisam nista igrao danas/juce, al muka mi od ovih rezultata i ovako kad vidim.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
Eh jarane ti izabrao cetiri sto su izgubile, lahko je tako nabit kvotu 500.Effenberg je napisao/la:Bog te mazo dragi kvota da ce izgubiti Coco, Muguruza, Vesnina i Svitolina bila 300. Bilo koje 3 oko 50-60 kvota. Sve po bar 3.5 - 4.00 bile, ovo se definitivno nesro mulja za kladionice nema drugog objasnjenja. Sreca nisam nista igrao danas/juce, al muka mi od ovih rezultata i ovako kad vidim.

Ma muljaze neke u procesu 100% nema druge. ATP je postao haman isto ko i WTA skoro svaki turnir. Hajd zene se mogu vaditi na menstruacije, zivce i ostale pi.zde materine, gore mi je kad muski dodju i ono bas ofirno bace mec. Ko Kei rizni, sah otiso u februaru dole po latinskoj Americi samo kasirat i ispado u 1. ili 2. rundi od nakih levata. Bas ono zesce ofiraze. Najsmjesnije je sto ove sve igracice ovako sto poizbacuju ove iz top 10 u ranim rundama u vrh glave prodje 1 od 4 slijedecu rundu i to protiv nekih jos gore plasiranih nego sto su i same. Jbg ljudi se zalete krenu ulagati u formu kad ono prc prc, kurko!bvb je napisao/la:Eh jarane ti izabrao cetiri sto su izgubile, lahko je tako nabit kvotu 500.Effenberg je napisao/la:Bog te mazo dragi kvota da ce izgubiti Coco, Muguruza, Vesnina i Svitolina bila 300. Bilo koje 3 oko 50-60 kvota. Sve po bar 3.5 - 4.00 bile, ovo se definitivno nesro mulja za kladionice nema drugog objasnjenja. Sreca nisam nista igrao danas/juce, al muka mi od ovih rezultata i ovako kad vidim.Sta je sa Radwanskom, Wozniacki, Pavluchenkovom, Cibulkovom... Indian Wels je isto bio katastrofa, barem kod muskaraca, zene nisam ni pratio.

Samo kontra psihologiju koristiti i max. 2 tipa na tiket mogu minimizirati gubitak. Ne moze se na ovakvim rezultatima dobiti nista, ti kreni na iznenadjenje pasces, na favorita jos prije ces pasti a kvota nikakva, hendikep ma kakvo to, O/U oborice te za gem gore dole. Cike sve kontrolisu i sve vide gdje je ulozeno, nema tu uzet centa osim na neku ludu srecu!

Gledao sam malo prije ovih tu Radwansku, treba ja ne znam na koju je prevaru ma ne u top 5 vec u top 20 kako je ona. Servira ko kokoska haman 80 kmh i ti gledas i kontas se haj bas da vidim bil dobio da sam odigro na onu drugu koja je imala svoje momente bar za 1. set al kurko samo navlaka. Dobije Rada nikad gora. Drago mi je da je dobila ne bil se malo vratila jer ipak je talentovana i to sve, draze mi vala nju gledat nego ove kretenke ko Coco ali eto opticki gledano tu je bas trebalo biti iznenadjenje, jer je bila prezrela za poraz.
Ovu Ajlu Tomljanovic izvukli ovako iz naftalina nakon povrede i skida skalpove svim extra favoritima a redovno gubi kad je sama favorit, ma haj u pm lijepe matere!

Vesnina dolazi nakon pobjede u IW i fenomenalne igre cak sam i najavio od 1/4 finala da ce sve po vecim kvotama da dolazi (a finale sam ubjedjen bio da ce joj zemljakinja pustiti) i sad treba od ove ispasti, de ba. Bog te pito sta je raje ulagalo 2:0 i hendije i sta sve ne. Mora izgubiti barem set. Ali jedna od ove dvije ce da dobiju nakon kise to sam siguran.

Jest zanimljivo definitivno, covjek se cesto zaleti pa stavi na ove igracice sto su izbacile favorite u prethodnom kolu, jarane cesce ih protivnice pometu nego sto one pobijede, a kao sto kazes pobjede u 25% slucajeva. Gledao sam malo Muguruzu, katastrofa. A smijesno mi bilo kad je uzela "tajmaut" kod 0-3 u prvom setu, trener joj svasta nesto objasnjava, a ona ga izgleda ne yebe ni 2%.

A to za rezultate generalno, tacno k'o da su napravili najgoru mogucu distribuciju istih, nit mozes ganjati iznenadjenja nit kombinovati favorite, haman sve zivo pada u vodu jer kod takvih rezultata "house adavantage" od nekoliko procenata koji kladionice imaju im garantuje zaradu. Uz to jos i lajv kladjenje i svakakva sranja..
Edit: Joj Brooklyn-Phoenixm, u prve tri cetvrtine 54, 47 i 48 koseva, prvobitna granica oko 226 bila, znaci daleko ispod, haman 30 koseva ispod, u zadnjoj cetvrtini dadose 75, ukupno 224 kosa na kraju, malo falilo da padnem i ovaj sigurniji under U228.5.
Ja zaspao rano skroz i sad vise ne mogu spavati, steta sto prespava prvi set bas bi volio viditi sta je to bilo. Nije da je nepoznato da ona cesto lose ulazi u mec, ali ja vjerujem da jos moze okrenuti samo da se dozove. Ma to sa trenerom, vjeruj mi ona je vazda takva, nije jedina, jbg suti i slusa tako ih vecina radi, nista ne odgovaraju. Ma to treba ukinuti skroz, nije fer jbg muski to nemaju uopste, cak se sankcionise i kad pogledaju tamo prema boxu svome, a da ne spominjem da su ih izjednacili i po nagradnim fondovima na vecini turnira i GS-ova ATP i WTA, a neuporedivo je i spram kvaliteta (WTA je u qurcu nikad gorem, mislim i ATP je los kakav je bio ali je opet po komparaciji nekog kvaliteta igrackog dosta ispred.) Elem uzasna era tenisa generalno a sjajna za bookiese! Oni samo kasiraju.bvb je napisao/la:![]()
Jest zanimljivo definitivno, covjek se cesto zaleti pa stavi na ove igracice sto su izbacile favorite u prethodnom kolu, jarane cesce ih protivnice pometu nego sto one pobijede, a kao sto kazes pobjede u 25% slucajeva. Gledao sam malo Muguruzu, katastrofa. A smijesno mi bilo kad je uzela "tajmaut" kod 0-3 u prvom setu, trener joj svasta nesto objasnjava, a ona ga izgleda ne yebe ni 2%.
A to za rezultate generalno, tacno k'o da su napravili najgoru mogucu distribuciju istih, nit mozes ganjati iznenadjenja nit kombinovati favorite, haman sve zivo pada u vodu jer kod takvih rezultata "house adavantage" od nekoliko procenata koji kladionice imaju im garantuje zaradu. Uz to jos i lajv kladjenje i svakakva sranja..
Edit: Joj Brooklyn-Phoenixm, u prve tri cetvrtine 54, 47 i 48 koseva, prvobitna granica oko 226 bila, znaci daleko ispod, haman 30 koseva ispod, u zadnjoj cetvrtini dadose 75, ukupno 224 kosa na kraju, malo falilo da padnem i ovaj sigurniji under U228.5.
Sta da ti kazem za NBA ja to vise nit pratim niti gledam bas radi tih cig.anluka sto rade. Tamo da ti treba da ne prebace 100 poena u 4/4 prebacice to je kod njih fora neka, isto tako kad krenu trpanja u prvom PV redovno je BO na kraju, jbg valja im obarati makar one sto live igraju, puno je da isplate sve overase i pred mec i live sto igraju i po vecim granicama. Ma za povracanje ovo sve, postalo je nerealno sta rade, jos malo pa ce i sah stimati.

Ja evo glavu na panj smijem staviti kad bi na neku ekskurziju nas sviju odveli u npr. u headquarters od Bet365 ili Williama i vidili sta sve tamo rade da niko ne bi vise centa ulozio.
imal ko poslat haloo kredita? Šaljem na wwinu duplo
hitno
hitno
100% sportski i krajnje opušten potpis.
I opet trener Netsa nije ovog LaVerta ubacio sekunde u 4/4 da prebaci granicu.bvb je napisao/la:

Turska 1 , Srbija 2 izgledne pravo
Kako se može uplaćivati/isplaćivati na WWin iz Hrvatske?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.