NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- randy_moss
- Kontakt:
Re: NFL
Owens u Cincinnatiju. Sa svojim frendom Ochocincom. Bas ce biti veselo tamo. 

SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014
EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."
Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.
EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."
Drago mi je da je (konačno) našao angažman jer ipak igrač kakav je on ne bi trebao završiti karijeru na način kako je to umalo bio slučaj... Međutim, ono što me brine je da Cincy nastavlja da okuplja bad boyse, igrače s attitude problems... Doduše, T.O. reče neki dan da je on pogrešno shvaćen i da su za sve krivi mediji. On nema problem s ponašanjem.
Da se prisjetimo dobrih, starih dana, evo jedne Oscarovske:
"It´s not fair... It´s my quarterback... Šmrc, šmrc..."
[youtube][/youtube]

Da se prisjetimo dobrih, starih dana, evo jedne Oscarovske:
"It´s not fair... It´s my quarterback... Šmrc, šmrc..."

[youtube][/youtube]
Definitions belong to the definers, not the defined
- SaltCityAttack
- Kontakt:
pa vec su imali dva dobra startera i on je sada treci, ali sad ova dvojica mogu mislit kakve ce gluposti izvoditi nakon touchdowna 

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Za bivseg igraca Chicago Bearsa Ogunleyea zainteresovani su Now England Patriotsi
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- randy_moss
- Kontakt:
Jest da ne volim Revisa, ali ova slika je bas premocna:
http://bleacherreport.com/articles/4287 ... vis-island
Da, Salty procitao sam taj podatak o Adewaleu, ne bi bilo lose da nam se pridruzi.
http://bleacherreport.com/articles/4287 ... vis-island
Da, Salty procitao sam taj podatak o Adewaleu, ne bi bilo lose da nam se pridruzi.
-
- Kontakt:
evo brett se izgleda povukao jednom za sva vremena. steta.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
sandiegochargers je napisao/la:evo brett se izgleda povukao jednom za sva vremena. steta.
daj bolan pusti to

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Ne mogu se nikako oteti utisku da se Brett pomalo pribojava ove sezone. Odbrana Bearsa sa Urlacherom i Peppersom će 2 puta u toku sezone bukvalno gledati da ga osakati. A protv Packersa će teško ponoviti 2 prošlogodišnje pobjede. Čini mi se da ovaj puta razmišlja o povlačenju malo ozbiljnije nego ranije.
"Float like a butterfly, sting like a bee"
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ma kakvi da ga osakate pa niko ne zeli nekoga povrijediti, pogotov igraca poput njega.Samo idiot moze razmisljati tako.Ipak znaju oni svi sta znaci biti povredjenm ali to stoji da ce nastojati ga rusiti jer to im je posao ebiga....sa njegovim povratkom NFC NORTH ce biti mozda i najaca divizija ove godine pore done gdje su Dallas,Now York,Phila,Washington
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
-
- Kontakt:
to je NFC east koja je tradicionalno najjaca divizija i svake godine barem 3 tima ozbiljno razmisljaju o playoffu a ove godine ne treba iskljuciti ni washington koji je pojacao mcnabb.
Pod "osakatiti" sam naravno u prenesenom značenju mislio "ganjati i rušiti pravo žustro". Prejako sam se možda izrazio u prvoj riječi. U svakom slučeju poenta je da se meni čini da Brett ove sezone zbog operacije koju je imo svjesno ili nesvjesno uzima u obzir snagu divizijskih rivala prilikom odluke o nastavku karijere. Lično se nadam da će se odlučiti na povratak bar na još ovu sezonu.SaltCityAttack je napisao/la:ma kakvi da ga osakate pa niko ne zeli nekoga povrijediti, pogotov igraca poput njega.Samo idiot moze razmisljati tako.Ipak znaju oni svi sta znaci biti povredjenm ali to stoji da ce nastojati ga rusiti jer to im je posao ebiga....sa njegovim povratkom NFC NORTH ce biti mozda i najaca divizija ove godine pore done gdje su Dallas,Now York,Phila,Washington
Hahaha, joj što me ovaj @taktičar nasmija
. Dobro došao na temu, Newbie
.
Moram reći, u NFL-u nema većeg Taktičara od Bretta.
Kad bude vrijeme, on će biti gdje treba: Edina, Minesota, da se malo zagrije za novu sezonu kao i prošle godine.
Zasad uživa koseći travu na svom lawn mower-u.

Stvarno, zamaraju me ove priče o povlačenju, to je samo ubijanje dosade u off sezoni, kao što to @Salty fino objasni. Ja mislim da bi Brett baš morao imati ozbiljne probleme s oporavkom da bi ostavio svoj tim na cjedilu u ovom trenutku i napustio igru koju toliko voli...
Naravno, sad malo ozbiljnije govoreći, ima sigurno i istine u tome da Brett razmišlja o tome kako će njegovo tijelo podnijeti to opterećenje kojem će bez sumnje biti izloženo, pogotovo što igra u jednoj defanzivno gledajući veoma jakoj grupi. Biće to uzbudljivo gledati. Mislim da je ovo ipak nešto neprikosnoveno, da jedan 40-godišnjak igra na ovako visokom nivou i naravno da se ne smiju zapostaviti fizički aspekti vezani za ovakvu situaciju. Ali, ja vjerujem da Brett želi i čini sve da se vrati jer i dalje za njega ima mjesta u ovoj ligi, i dalje je jedan od najboljih bez obzira na godine, i dalje Minesota s njim ima najbolje šanse za Superbowl.
Za kraj: I love that hillbilly...
Jedva čekam septembar... 

Moram reći, u NFL-u nema većeg Taktičara od Bretta.

Stvarno, zamaraju me ove priče o povlačenju, to je samo ubijanje dosade u off sezoni, kao što to @Salty fino objasni. Ja mislim da bi Brett baš morao imati ozbiljne probleme s oporavkom da bi ostavio svoj tim na cjedilu u ovom trenutku i napustio igru koju toliko voli...
Naravno, sad malo ozbiljnije govoreći, ima sigurno i istine u tome da Brett razmišlja o tome kako će njegovo tijelo podnijeti to opterećenje kojem će bez sumnje biti izloženo, pogotovo što igra u jednoj defanzivno gledajući veoma jakoj grupi. Biće to uzbudljivo gledati. Mislim da je ovo ipak nešto neprikosnoveno, da jedan 40-godišnjak igra na ovako visokom nivou i naravno da se ne smiju zapostaviti fizički aspekti vezani za ovakvu situaciju. Ali, ja vjerujem da Brett želi i čini sve da se vrati jer i dalje za njega ima mjesta u ovoj ligi, i dalje je jedan od najboljih bez obzira na godine, i dalje Minesota s njim ima najbolje šanse za Superbowl.
Za kraj: I love that hillbilly...

Definitions belong to the definers, not the defined
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Minesota bez njega nebi bila play off tim sigurno... oni reciveri nebi bili ono sto su bili...ja ocekujem njegov povratak, bez obzira sto su nam najveca konkurencija, ipak mi je uvjek drago kada ga vidim na terenu...kada se samo sjetim kada se spominjalo da bi mogao doci u Bearse
...zaista je Chicago imao dobre sanse da ga dovede, ali ipak tesko je to bilo za ocekivati....dobro znamo koliki je rivalitet izmedju Green Bay i Chicaga... to je danas sigurno jedan od najvecih derbija.Kada god igra Green Bay-Chicago uvjek je prime time utkamica , to jeste na ESPN ILI ABC u nocnim satima, i to je glavni pokazatelj koliki rivalitet vlada izmedju ove dvije ekipe.

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Sezona počinje za tačno mjesec dana, pa mogli smo se malo početi baviti prognozama. Pošto su kako ovdje kako vidim poznavaoci NFC North divizije, da se onda malo pozabavimo istom. Moja prognoza za krajnji omjer pobjeda i poraza:
1. Minnesota 11-5
2. Chicago 10-6
3. Green Bay 10-6
4. Detroit 3-13
Prvoplasirana ekipa ide u doigravanje, a drugo- i trećeplasirana ovise o razvoju događaja u NFC East gdje će se NY Giants, Philadelphia i Dallas dobro zagutiti.
Ova prognoza važi ako Brett igra. Alternativno, ako ode u penziju onda to mijenja izgled tabele:
1. Chicago 11-5
2. Green Bay 11-5
3. Minnesotta 8-8
4. Detroit 3-13
U ovom slučaju dvije prvoplasirane ekipe sigurno ulaze u doigravanje.
Ovo će sigurno biti jedna od najjačih divizija i zato prognoziram ovoliko pobjeda. Dok Vikingsi uveliko ovise o Favreovoj odluci, GB i Chicago će vjerovatno imati dobre sezone, pod uslovom da se u određenoj mjeri sačuvaju od povrijeda.
1. Minnesota 11-5
2. Chicago 10-6
3. Green Bay 10-6
4. Detroit 3-13
Prvoplasirana ekipa ide u doigravanje, a drugo- i trećeplasirana ovise o razvoju događaja u NFC East gdje će se NY Giants, Philadelphia i Dallas dobro zagutiti.
Ova prognoza važi ako Brett igra. Alternativno, ako ode u penziju onda to mijenja izgled tabele:
1. Chicago 11-5
2. Green Bay 11-5
3. Minnesotta 8-8
4. Detroit 3-13
Ovo će sigurno biti jedna od najjačih divizija i zato prognoziram ovoliko pobjeda. Dok Vikingsi uveliko ovise o Favreovoj odluci, GB i Chicago će vjerovatno imati dobre sezone, pod uslovom da se u određenoj mjeri sačuvaju od povrijeda.
-
- Kontakt:
sta mislite dokle mogu moji san diego chargersi?
- randy_moss
- Kontakt:
malo si ti precijenio Chicago. malo vise, doduse. Oni ce mozda biti negdje izmedju 7 i 9 pobjeda.Taktičar je napisao/la:Sezona počinje za tačno mjesec dana, pa mogli smo se malo početi baviti prognozama. Pošto su kako ovdje kako vidim poznavaoci NFC North divizije, da se onda malo pozabavimo istom. Moja prognoza za krajnji omjer pobjeda i poraza:
1. Minnesota 11-5
2. Chicago 10-6
3. Green Bay 10-6
4. Detroit 3-13
1. Chicago 11-5
2. Green Bay 11-5
3. Minnesotta 8-8
4. Detroit 3-13
moja prognoza AFC Easta: Patriotsi prvi, ostalo me ne interesuje

Pa sad, da li sam zaista precjenio Bearse, ne znam, pokazaće se. Ja ih zaista vidim u doigravanju. Za Cutlera je ovo sezona u kojoj mora dokazati da je vrijedan uloženog u njega. Isti važi za Fortea koji je prošle sezone idigro ispod svih očekivanja. Sada će imati odličan back up u Chesteru Tayloru i mislim da ce mu to puno olakšati posao. Cuttler je kako vidim na pripremama razvio odličnu vezu sa TE-om Olsenom. Knox je prošlu sezonu odigro veoma dobro, a pred kraj sezone se i Aromashodu počeo isticati. Mislim da će napad fercerati daleko bolje nego prošle sezone. Odbrana u koju se vraća ozljeđeni Urlacher i kao pojačanje dolazi Peppers ima potencijal da postane jedna od najjačih u ligi. Ali to je za sada nagađanje i ovisi o tome kako će se posložiti ostale pozicije. Dakle ja vidim potencijal u Bearsima. Ali pošto ti reče da te samo interesira New England, evo osvrnuću se i na njihovu diviziju, odnosno na prognozu u vezi nje:
1. NY Jets 11-5
2. New England 10-6
3. Miami 8-8
4. Buffalo 2-14
Dakle Jetsi konačno uzimaju AFC East, a New England vjerovatno ipak prolazi u doigravanje.
1. NY Jets 11-5
2. New England 10-6
3. Miami 8-8
4. Buffalo 2-14
Dakle Jetsi konačno uzimaju AFC East, a New England vjerovatno ipak prolazi u doigravanje.
A bilo je i pitanje za Chargerse. Pa evo onda prognoze i za AFC West.
1. San Diego 9-7
2. Denver 8-8
3. Kansas City 3-13
4. Oakland 3-13
Jedna od najlošijih divizija po ukupnoj snazi. San Diego je uzima, ali dalje će biti teško. Denver ne vjerujem da ulazi u doigravanje.
1. San Diego 9-7
2. Denver 8-8
3. Kansas City 3-13
4. Oakland 3-13
Jedna od najlošijih divizija po ukupnoj snazi. San Diego je uzima, ali dalje će biti teško. Denver ne vjerujem da ulazi u doigravanje.
- randy_moss
- Kontakt:
Postujem tvoje misljenje, ali ne mogu shvatiti kako neko smatra NY Jetse kandidate za Superbowl (ima i takvih budala). ALOOO. NY Jetsi su usli u WildCard samo, i samo zato sto su dobili poklone jer zadnje dvije sedmice njihovi protivnici nisu igrali sa starterima. Ko je QB NY? Mark Sanchez. Ko je QB NEP-a? Tom Brady.
Postoji razlog zasto su u Superbowlu igrali Brees vs Manning. Jer je ovo danas passing game. Bez dobrog QB-a mozes i nekako uspjeti do WildCarda, ali dalje ne.
Usput, NY ima svaki moguci potencijal za raspad u svlacionici:
Revis ne zeli ugovor koji mu Jetsi nude i sam vlasnik tvrdi da ne vidi Revisa kao clana u '10. Cromartie je sklon ekscesima, Tomlinson planira da postane startni RB, jos uvijek nismo vidjeli da li Shonn Greene moze drzati isti tempo 16 utakmica.
Postoji razlog zasto su u Superbowlu igrali Brees vs Manning. Jer je ovo danas passing game. Bez dobrog QB-a mozes i nekako uspjeti do WildCarda, ali dalje ne.
Usput, NY ima svaki moguci potencijal za raspad u svlacionici:
Revis ne zeli ugovor koji mu Jetsi nude i sam vlasnik tvrdi da ne vidi Revisa kao clana u '10. Cromartie je sklon ekscesima, Tomlinson planira da postane startni RB, jos uvijek nismo vidjeli da li Shonn Greene moze drzati isti tempo 16 utakmica.
Ne potcjenjuj Jetse jer će ove sezone biti pravo opasni. Kao što vidiš ja im prognoziram osvajanje divizije, a moguće je da daleko doguraju i u doigravanju. Imaju odličnu polaznu tačku sa možda najboljom odbranom lige. Revis će sigurno igrati samo da navuče što veću lovu u ugovor. Sancheyu će biti lakše ove godne jer će imati nekoliko dobrih WR-ova. Edwards je ostao, Holmes je došao, Coles se vratio, a tu je i Cotchery. Tomlinson i Greene će se dobro nadopunjavati. Ukratko, po meni su veoma opasni, imaćete puno problema sa njima u New Englandu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.