FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

koalem
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la koalem » 23 mar 2017, 20:14

ThrillerHz je napisao/la:
koalem je napisao/la:Što se tiče njegovog komentara na dijasporu, imam prijatelje vani koji vole BiH i kažu da se nikad neće vratiti. Jer platama odozgo izdravaju pet porodica u BiH. Zato se prestani glupirati, puno kenjaš Trilere odavno.

Vezano za mojutv, oni kontaju da tim nekim ekskluzivnim sadržajem privuku više korisnika.. Al ne kontaju da to stvara kontraefekat. Ja npr je zato nikad neću priključiti radi njihovih ucjena.

Široki tu nešto mućka sa prenosom preko youtubea. Sarajevo je jednu utakmicu tako pokušalo pa nam je telekom pukao copyright claim. Fuj. I poserem se na ligu gdje klub ne može odlučiti kome da proda prava na prenos svojih utakmica.
Nasli smo mi u medjuvremenu i za dijasporu rjesenje, da BHTelekom uvede placanje gledanja utakmice. A cuj, nema evandera, nema majkla, ostali slabo aktivni, mora neko preuzet ulogu kenjatora :wave:
Odmori par dana, high se vratio.
4.10.2009.

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 23 mar 2017, 20:19

koalem je napisao/la: Odmori par dana, high se vratio.
:salut: :rol: :rol:
1946~

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 23 mar 2017, 20:36

Pa ima Moja TV za dijasporu - Premijer Liga :mrgreen:
http://bihnet.ba/index.php?id=7067&tx_t ... fde58ea638

Ima i aplikacija za ios i android :)
slika
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

Hordas19xx
Kontakt:

Post Postao/la Hordas19xx » 23 mar 2017, 20:51

MCMXLVI je napisao/la:Pa ima Moja TV za dijasporu - Premijer Liga :mrgreen:
http://bihnet.ba/index.php?id=7067&tx_t ... fde58ea638

Ima i aplikacija za ios i android :)
slika
ne moze kolko ja znam. zadnji put sam probao prije mozda mjesec dana, jedino ako nesto nisu promijenili u to vrijeme. Bio je kanal koji se svao Premijer Liga kanal i tu su bile sve tekme, a posebno je bio ovaj sport kanal, jedino da su mozda sad ukinuli taj PL kanal i sve prebacili na ovaj sport kanal. evo ja cu sad nazvati da vidim.
Djecak koji raste, zavolio te tad!

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 23 mar 2017, 21:14

hzzavidovici je napisao/la:Ljudi vi dajte bolju ponudu savezu od BH Telekoma i prenosite koju hoćete utakmicu. Telekom je sponzor lige, plaća sudije i ostalo i ugovorom sa savezom dobio je pravo da bira utakmice koje će prenositi. Tako da oni uzimaju exkluzivu kao derbi, većinu gostujućih utakmica Sarajeva i selje jer najveća baza navijača je tu. Tako da nije ovdje do kluba ništa. Kome smeta u Telekom i uzet paket onda si rahat. Svi više vole gledati Engleze i Spance na sport klubu i telemahu, pare odose vani bolje dat Telekomu onda bar naši kradu.
U BH Telecomu su na mjesto nekoga koji odlučuje zaposlili politički podobnog seljaćiča sa završenim fakultetom(3-6 mjeseci) u nekom pogranićnom mjestu. Taj idiot(politićki podoban, intelektualno inferioran) je skontao 100 ljudi koji gledaju preko Moje TV, donose prihod do 200 KM(po utakmici), zaposli 2-3 glupana koji će se boriti protiv streamova, plati ih mjesećno po 2-3000 bruto, izgubi reklame koje si mogao da imaš na BHT...
Ekonomska računica. J.beš im majku kretensku.
Zahvaljujući tome smradu od Moje TV, na internetu možeš gledati utakmice Hrvatske treće lige a ne Premier lige BH zbog sponzorstva BH telekoma i njihovog idiot djeteta .
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

hrn
Kontakt:

Post Postao/la hrn » 23 mar 2017, 21:18

Kad selju prenosi Moja TV uvijek bude stream , mi kad igramo nikad nista

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 23 mar 2017, 21:20

hrn je napisao/la:Kad selju prenosi Moja TV uvijek bude stream , mi kad igramo nikad nista
Vazda se malim klubovima gleda kroz prste. :kafa:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

hrn
Kontakt:

Post Postao/la hrn » 23 mar 2017, 21:25

uNbx je napisao/la:
hrn je napisao/la:Kad selju prenosi Moja TV uvijek bude stream , mi kad igramo nikad nista
Vazda se malim klubovima gleda kroz prste. :kafa:
:bow: :bow:

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 23 mar 2017, 22:49

Vanredna Skupština FK Sarajevo bit će održana 3. aprila 2017. godine.

Vijest je ovo koja je posljednjih dana izazvala dosta interesa među mavijačima Bordo tima, ali i kod svih zaljubljenika u fudbal u Bosni i Hercegovini.

Valentin Ilijevski koji je na mjesto predsjednika Skupštine stigao u decembru prošle godine zakazao je sjednicu, a u posljednjih par dana počelo se licitirati imenima ljudi koji bi trebali popuniti Bord direktora, pošto je u javnost 'procurila' informacija da će biti određenih kadrovskih promjena u rukovodstvu tima iz Titove 38b.

Tragom ove informacije pokušali smo saznati o čemu se radi i da li će imena, koja se pojavljuju posljednjih dana u javnosti, uistinu popuniti Bord direktora. Iz izvora bliskog rukovodstvu kluba sa Koševa, dobili smo informaciju da će promjena biti, ali isto tako i da se ne znaju tačna imena ljudi koji bi trebali popuniti ovaj segment kluba.

Analogno svemu gore navedenom, jasno je da će biti određenih rokada u rukovodstvu, ali je jednako jasno da konačnu odluku o svemu donosi ulagač i vlasnik većinskog paketa upravljačkih prava Vincent Tan, koji bi trebao presjeći i donijeti konačnu odluku.
1946~

hzzavidovici
Kontakt:

Post Postao/la hzzavidovici » 23 mar 2017, 22:59

Esport je napisao/la:
hzzavidovici je napisao/la:Ljudi vi dajte bolju ponudu savezu od BH Telekoma i prenosite koju hoćete utakmicu. Telekom je sponzor lige, plaća sudije i ostalo i ugovorom sa savezom dobio je pravo da bira utakmice koje će prenositi. Tako da oni uzimaju exkluzivu kao derbi, većinu gostujućih utakmica Sarajeva i selje jer najveća baza navijača je tu. Tako da nije ovdje do kluba ništa. Kome smeta u Telekom i uzet paket onda si rahat. Svi više vole gledati Engleze i Spance na sport klubu i telemahu, pare odose vani bolje dat Telekomu onda bar naši kradu.
U BH Telecomu su na mjesto nekoga koji odlučuje zaposlili politički podobnog seljaćiča sa završenim fakultetom(3-6 mjeseci) u nekom pogranićnom mjestu. Taj idiot(politićki podoban, intelektualno inferioran) je skontao 100 ljudi koji gledaju preko Moje TV, donose prihod do 200 KM(po utakmici), zaposli 2-3 glupana koji će se boriti protiv streamova, plati ih mjesećno po 2-3000 bruto, izgubi reklame koje si mogao da imaš na BHT...
Zahvaljujući tome smradu od Moje TV, na internetu možeš gledati utakmice Hrvatske treće lige a ne Premier lige BH zbog sponzorstva BH telekoma i njihovog idiot djeteta .
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Okomise se na mene što napisa kako je stanje sa Telekomom, realno i meni je krivo zbog x utakmica koje propustim zbog obaveza u Zenici gdje nema moje tv. Jbt oni ubijaju stream kao oni su "jebonje" a sve tv stanice možeš streamati normalno. A kvalitet tog kanala je lošiji nego bht iskreno. Mislim da bi naš savez trebao uraditi nešto slično Hrvatima, napraviti kanal za prenos i rasporediti utakmice od petka do ponedjeljka i svaku prenositi i onda prodavati tv kućama da prenose regularno kao što sad radi arena i bht.
Neka naša
pjesma cijelu
obiđe planetu
Koševo je mojoj duši
najdraže na svijetu

Ja te volim Sarajevo
bordo su ti boje
volim svoga šampiona
kao oči svoje...

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 23 mar 2017, 23:22

ThrillerHz je napisao/la:Vanredna Skupština FK Sarajevo bit će održana 3. aprila 2017. godine.

Vijest je ovo koja je posljednjih dana izazvala dosta interesa među mavijačima Bordo tima, ali i kod svih zaljubljenika u fudbal u Bosni i Hercegovini.

Valentin Ilijevski koji je na mjesto predsjednika Skupštine stigao u decembru prošle godine zakazao je sjednicu, a u posljednjih par dana počelo se licitirati imenima ljudi koji bi trebali popuniti Bord direktora, pošto je u javnost 'procurila' informacija da će biti određenih kadrovskih promjena u rukovodstvu tima iz Titove 38b.

Tragom ove informacije pokušali smo saznati o čemu se radi i da li će imena, koja se pojavljuju posljednjih dana u javnosti, uistinu popuniti Bord direktora. Iz izvora bliskog rukovodstvu kluba sa Koševa, dobili smo informaciju da će promjena biti, ali isto tako i da se ne znaju tačna imena ljudi koji bi trebali popuniti ovaj segment kluba.

Analogno svemu gore navedenom, jasno je da će biti određenih rokada u rukovodstvu, ali je jednako jasno da konačnu odluku o svemu donosi ulagač i vlasnik većinskog paketa upravljačkih prava Vincent Tan, koji bi trebao presjeći i donijeti konačnu odluku.
Jadna nam majka kad očuh Tan presjeće.

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 24 mar 2017, 01:31

Sarajlijica1946 je napisao/la:Ne voli frajer dijasporu. Mozda ga je neki rodak izradio za Iphone. :mrgreen: :thumbup:
Nije u redu nekoga prozivati jer dolazi iz manjeg grada, ne bira niko od nas gdje ce se roditi!
Ja i da mogu birati izabrao bi opet svoj grad. I kao neko ko ne dolazi iz Sarajeva, opet bi odabrao bordo boju, opet bi bjezao iz skole da dodjem na tekmu, opet bi skupljao pare po 10 dana za jednu tekmu svog kluba, opet bi navijao za svoje Sarajevo iako nisam beg, aga, pasha, kako se pojedini predstavljaju jer su iz Sarajeva...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 24 mar 2017, 04:20

Smrdi priča i jednima i drugima, možel normalan dan bit na ovoj temi bez tenzija? :pray:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 24 mar 2017, 04:39

uNbx je napisao/la:Smrdi priča i jednima i drugima, možel normalan dan bit na ovoj temi bez tenzija? :pray:
slika
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 24 mar 2017, 08:29

uNbx je napisao/la:Smrdi priča i jednima i drugima, možel normalan dan bit na ovoj temi bez tenzija? :pray:
Ovo kod nas je pojas Gaze :mrgreen:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 24 mar 2017, 08:32

Smrdi, smrdi, naravno da smrdi kad me neko (direktno) prozove. Gro navijaca je iz Sarajeva, naravno. Ali zar ne treba cijeniti jos vise momke koji prevale silne kilometre, kojima nije dovoljno da imaju samo za ulaznicu nego moraju imati bar 30 KM za put, hranu... Ali sta o tome znaju iskompleksirani djecaci...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 24 mar 2017, 08:54

belosevic28 je napisao/la:Smrdi, smrdi, naravno da smrdi kad me neko (direktno) prozove. Gro navijaca je iz Sarajeva, naravno. Ali zar ne treba cijeniti jos vise momke koji prevale silne kilometre, kojima nije dovoljno da imaju samo za ulaznicu nego moraju imati bar 30 KM za put, hranu... Ali sta o tome znaju iskompleksirani djecaci...
Svaka tebi čast :clap: , za razliku od onih koji mogu pljunuti do stadiona, a ostanu kući tražiti stream. :puke:
SARAJEVO

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 24 mar 2017, 09:37

Nema od toga nista. :zviz:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

givera
Kontakt:

Post Postao/la givera » 24 mar 2017, 09:40

belosevic28 je napisao/la:Smrdi, smrdi, naravno da smrdi kad me neko (direktno) prozove. Gro navijaca je iz Sarajeva, naravno. Ali zar ne treba cijeniti jos vise momke koji prevale silne kilometre, kojima nije dovoljno da imaju samo za ulaznicu nego moraju imati bar 30 KM za put, hranu... Ali sta o tome znaju iskompleksirani djecaci...
Te momke bi trebalo na neki nacin I pomoci a ne samo cjeniti,nego ko na nam fali sad protiv radnika,kako ce izgledati udarnicka postava s obzirom da nema ahmeta koliko sam upratio

edRed
Kontakt:

Post Postao/la edRed » 24 mar 2017, 09:54

Esport je napisao/la:
ne lupaj gluposti ...

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: ebi46, ErosViverosViv, sekac, senad82 i 85 gostiju.