ja čekam njega i Dzumhura,Borna dobro krenuo u 3. setuKingJamesMVP je napisao/la:Ajde Borna

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
ja čekam njega i Dzumhura,Borna dobro krenuo u 3. setuKingJamesMVP je napisao/la:Ajde Borna
ali zato Dunston i Dixon prebaciše za poluvrijemejajce123 je napisao/la:Granger![]()
evo ga na 7 koševakiki26 je napisao/la:GRANGER PREBACUJE STA SE SIKIRATE I SRKLETITE STO BI IZET REKO
Damir se izvukao zasada, valjda će i Bornajajce123 je napisao/la:ja čekam njega i Dzumhura,Borna dobro krenuo u 3. setuKingJamesMVP je napisao/la:Ajde Borna
vratio brejk i BornaKingJamesMVP je napisao/la:Damir se izvukao zasada, valjda će i Bornajajce123 je napisao/la:ja čekam njega i Dzumhura,Borna dobro krenuo u 3. setuKingJamesMVP je napisao/la:Ajde Borna
ja lično UZEO jednom tri stoje i od tad sedmicni nisam odigrao JER ME JE ISPATIO POSTO SAM CEKO čini mi se Milan košarku i dobiju pola koša i od tada nista...adodbr je napisao/la:Kakvo vi iskustvo imate sa igranjem sedmicnih listica ??
Većinom padnem prvi dan.adodbr je napisao/la:Kakvo vi iskustvo imate sa igranjem sedmicnih listica ??
Evolution87 je napisao/la:Ajde King kakav Lacko
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 1 gost.