Belgija-BiH/BiH-Belgija

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

BiH ce u Zenici:

1. Pobjediti
208
89%
2. Igrati nerijeseno
15
6%
3. Izgubiti
12
5%

Ukupno glasova: 235

harishp
Kontakt:

Re: Belgija-BiH/BiH-Belgija

Post Postao/la harishp » 11 mar 2009, 15:37

Nije cuj nego tako mu je po ispravama :D
Ma napunio 22 godine igrao za mladu kanadsku U-21 repku.Nije se nesto previse trzao da preda papire za BIH drzavljanstvo bas kao mnogi drugi. :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

SINE
Kontakt:

Post Postao/la SINE » 11 mar 2009, 15:50

Asmir Beganović (87 god.), treći golman Ports. iza vremešnih golmana Jamesa i Ashdowna ima dvojno državljanstvo
Kanade i BiH, s time da se vodi kao drugi golman Kanadske rep. iza takođe vremešnog (30 god.) Hirschfelda i ima ubilježen jedan nastup, čini mi se protiv Jamajke . Po transfermark. vrijednost mu je 200.000€ i smatra se jednim od najperspektivnijih golmana u Engleskoj a i šire. S toga ode nam i on :cry: :cry:
SAMO ŽELJO

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 11 mar 2009, 16:13

SINE je napisao/la:Asmir Beganović (87 god.), treći golman Ports. iza vremešnih golmana Jamesa i Ashdowna ima dvojno državljanstvo
Kanade i BiH, s time da se vodi kao drugi golman Kanadske rep. iza takođe vremešnog (30 god.) Hirschfelda i ima ubilježen jedan nastup, čini mi se protiv Jamajke . Po transfermark. vrijednost mu je 200.000€ i smatra se jednim od najperspektivnijih golmana u Engleskoj a i šire. S toga ode nam i on :cry: :cry:
sigurno nije ni prvi ni zadnji nasi u savezu nemaju volju da ga dovedu u reprezentaciju a on nema volju da zaigra za nasu reprezentaciju njega da je zanimala nasa reprezentacija on bi uzeo nase drzavljanstvo odbio kanadu i ceko ponudu za reprezentaciju a nije on sam mnoge nije zanimala bh reprezentacija
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

puna_kapa
Kontakt:

Post Postao/la puna_kapa » 11 mar 2009, 16:23

pozz raja...
imam pitanje za tekmu u Zenici...zanima me gdje mogu kpit karte? inace sam iz TZ...pa ne znam dali u TZ mogu gdje kupit itd itd...HVALA

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 11 mar 2009, 16:44

fk sarajevo je napisao/la:
SINE je napisao/la:Asmir Beganović (87 god.), treći golman Ports. iza vremešnih golmana Jamesa i Ashdowna ima dvojno državljanstvo
sigurno nije ni prvi ni zadnji nasi u savezu nemaju volju da ga dovedu u reprezentaciju a on nema volju da zaigra za nasu reprezentaciju njega da je zanimala nasa reprezentacija on bi uzeo nase drzavljanstvo odbio kanadu i ceko ponudu za reprezentaciju a nije on sam mnoge nije zanimala bh reprezentacija
slazem se u vezi sa savezom...al ne znamo jeli on zelio da igra ili nije...pa u kanadi je imo osigurano mjesto bar na klupi...a ovdje ga skoro niko nije ni znao...pa skontaj malo...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

Gorazde11
Kontakt:

Post Postao/la Gorazde11 » 11 mar 2009, 19:41

ZELJO DO GROBA je napisao/la: slazem se u vezi sa savezom...al ne znamo jeli on zelio da igra ili nije...pa u kanadi je imo osigurano mjesto bar na klupi...a ovdje ga skoro niko nije ni znao...pa skontaj malo...
Vodio se onom "bolje vrabac u ruci nego golub na grani"

ra1981
Kontakt:

Post Postao/la ra1981 » 11 mar 2009, 19:46

Begović je u nekoliko navrata još dok je Kodro bio selektor izrazio želju da igra za BiH ;)

SINE
Kontakt:

Post Postao/la SINE » 11 mar 2009, 20:02

Ma samo znam nek nam je bog na pomoći sa golmanom, dok se Keno ne vrati.
Našoj rep. treba pravo dobra zamjena na golmanskoj pozi., tu smo haman najtanji. :? :?
SAMO ŽELJO

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 11 mar 2009, 20:25

Ko je od vas gledo Begovica? Niko! On je treci golman Pompeya i ne treba bit ni blizu repke. Nece nikad bit ista od njega. Novi Jakupovic.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

adonadona
Kontakt:

Post Postao/la adonadona » 11 mar 2009, 20:28

sta je sa ramovicem iz koji brani u norveskoj?

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 11 mar 2009, 20:36

Cartman je napisao/la:Ko je od vas gledo Begovica? Niko! On je treci golman Pompeya i ne treba bit ni blizu repke. Nece nikad bit ista od njega. Novi Jakupovic.
nebuloze
bio je na posudbi u Yelow Townu...a jos je mlad za golmana a imace zagarantovano mjesto kad ode dzeims...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

anlayan
Kontakt:

Post Postao/la anlayan » 11 mar 2009, 21:03

harishp je napisao/la:
anlayan je napisao/la:radeljic je otpisan...rekao ciro u novinama
Daj link ili koji je izvor????
Avazov Sport, mislim na posebno izdanje sporta ne rubrika sporta u Avazu

zenicanin
Kontakt:

Post Postao/la zenicanin » 11 mar 2009, 21:20

anlayan je napisao/la:
harishp je napisao/la:
anlayan je napisao/la:radeljic je otpisan...rekao ciro u novinama
Daj link ili koji je izvor????
Avazov Sport, mislim na posebno izdanje sporta ne rubrika sporta u Avazu
a sto se ciro odrekao radeljica

anlayan
Kontakt:

Post Postao/la anlayan » 11 mar 2009, 21:25

a valjda nije opravdao njegovo povjerenje...

zenicanin
Kontakt:

Post Postao/la zenicanin » 11 mar 2009, 21:28

ja mislim da ce ga pozvat,al vidjet cemo sutra,sutra ce ciro objavit spisak

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 11 mar 2009, 21:31

ma dobro ni nije neka velika steta...da imamo sve igrace na raspolaganju on ne bi trebo da bude ni na sirem spisku al ovako neznam bas....hajd valjda ce otvoriti mjesto nekome, mozda milenkovicu...neznam...
Meho Kodro
Mes Que Un Club

zehro
Kontakt:

Post Postao/la zehro » 11 mar 2009, 21:32

Cartman je napisao/la:Ko je od vas gledo Begovica? Niko! On je treci golman Pompeya i ne treba bit ni blizu repke. Nece nikad bit ista od njega. Novi Jakupovic.
potpisujem....svaka cast majstore!!!jos malo pa cemo igrace za repku trazit i po engleskoj konferenciji....
<><><>Play the game...but don't let the game play you!?<><><>

zenicanin
Kontakt:

Post Postao/la zenicanin » 11 mar 2009, 21:52

ZELJO DO GROBA je napisao/la:ma dobro ni nije neka velika steta...da imamo sve igrace na raspolaganju on ne bi trebo da bude ni na sirem spisku al ovako neznam bas....hajd valjda ce otvoriti mjesto nekome, mozda milenkovicu...neznam...
ma najgore sto milenkovica nece pozvat ciro

anlayan
Kontakt:

Post Postao/la anlayan » 11 mar 2009, 21:59

zehro je napisao/la:
covjek ima 22 godine i sta se vise od njega ocekuje nego da bude treci golman i to portsmoutha...pa barem covjek je u jednoj od najjacih liga na svijetu...bi li vi radje tolju iz sabe :evil:
Zadnja izmjena: anlayan, dana/u 11 mar 2009, 22:03, ukupno mijenjano 1 put.

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 11 mar 2009, 22:02

anlayan je napisao/la:
zehro je napisao/la:
gdje ti samo iskopa pompey???covjek ima 22 godine i sta se vise od njega ocekuje nego da bude treci golman i to portsmoutha ne pompeya...pa barem covjek je u jednoj od najjacih liga na svijetu...bi li vi radje tolju iz sabe :evil:
samo jedna informacija...treci golman manchestera j u kombinacijama za englesku reprezentaciju...pa zasto ne bi treci golman popmeya (portsmoutha) bio u kombinacijama za nasu reprezentaciju...a sta imate protiv tolje..on je dobar golman..mozda poslije Kene, Begovica (ako je nas) i Ramovica nas najbolji golman...al samo tociro ne vidi a i on igra u iranskoj ligi pa niko ni ne gleda njegove utakmice....
EDIT: mislim na Fostera...
Meho Kodro
Mes Que Un Club

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.