U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21, U-19, U-17
Ubiše.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- RollingPaper
- Kontakt:
Sta je ovo, ljudi su životinje
Dobro je pa zuti reko sad kad mu crveni slozi.
Tako je Žera sine, samo oštro
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Semper Fidelis
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Imate li vi zvuka na ovom ruskom streamu ili je do mene ? 
- Goalgetter
- Kontakt:
Ja imam zvukbavarian_bk je napisao/la:Imate li vi zvuka na ovom ruskom streamu ili je do mene ?
Neda se francuzima 
Uh, na konopcima smo. Bojim se da je u nasoj ekipi previse tehnicki potkovanih igraca, koji nisu spremni da trce u dovoljnoj mjeri.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Pitanje momenta kad će pasti.
Nije mi jasna logika UEFA-e da U17 prvenstvo ima 16 ekipa, a U19 samo osam.
Francuzi su strasno dobri sa talentima zadnjih godina, i uz to zbog afrikanaca imaju veliku fizicku prednost u ovim uzrastima. Neka se bore momci, od ovakvih utakmice se uci.
Francuzi su strasno dobri sa talentima zadnjih godina, i uz to zbog afrikanaca imaju veliku fizicku prednost u ovim uzrastima. Neka se bore momci, od ovakvih utakmice se uci.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ovi francuzi i trce i tehniku imaju hebli sebekobe24 je napisao/la:Uh, na konopcima smo. Bojim se da je u nasoj ekipi previse tehnicki potkovanih igraca, koji nisu spremni da trce u dovoljnoj mjeri.
Jasno mi je da su francuzi vrh vrhova, ali ovo sto mi pokazujemo do sada je u rangu gibraltara....
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Mozda bas zato sto igras protiv Francuza, moras to shvatiti. Ovakve ekipe se mogu dobit samo uz taktiku i srecu.irfo je napisao/la:Jasno mi je da su francuzi vrh vrhova, ali ovo sto mi pokazujemo do sada je u rangu gibraltara....
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Sandyem se igra ovaj monak na lijevoj strani ...
Ma razumijem sve, al me strah za buducnost reprezentacije nakon ovoga iskreno, uredu je branit se takticki protiv ovakvih ekipa, ali kad ne mozes dva pasa uvezat i kad te drze u 20 metara od gola citav mec, to nazalost nije dobroKenoRob je napisao/la:Mozda bas zato sto igras protiv Francuza, moras to shvatiti. Ovakve ekipe se mogu dobit samo uz taktiku i srecu.irfo je napisao/la:Jasno mi je da su francuzi vrh vrhova, ali ovo sto mi pokazujemo do sada je u rangu gibraltara....
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Ne mogu vjerovati da nam momak iz četvrte lige mora igrati u prvom timu. Ne mora biti neki megatalenat, daj desnog beka iz omladinskih kategorija Želje, Sarajeva, Zrinjskog, svejedno...bavarian_bk je napisao/la:Sandyem se igra ovaj monak na lijevoj strani ...
i onda kad kaze klub mu fol borusia dortmund, ocekivo bi covjek da momak znabavarian_bk je napisao/la:Sandyem se igra ovaj monak na lijevoj strani ...
Ni danasnja A repka nije nista bolje izgledala protiv Belgije na primjer.irfo je napisao/la:Ma razumijem sve, al me strah za buducnost reprezentacije nakon ovoga iskreno, uredu je branit se takticki protiv ovakvih ekipa, ali kad ne mozes dva pasa uvezat i kad te drze u 20 metara od gola citav mec, to nazalost nije dobroKenoRob je napisao/la:Mozda bas zato sto igras protiv Francuza, moras to shvatiti. Ovakve ekipe se mogu dobit samo uz taktiku i srecu.irfo je napisao/la:Jasno mi je da su francuzi vrh vrhova, ali ovo sto mi pokazujemo do sada je u rangu gibraltara....
@Mercurial: Sad je on u nekom nizeligasu. 4. ili 5. liga meni se cini. Ne znam odakle ga na spisku i to u prvih 11.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Heheheh,.ovo je isto ko kad BiH timovi igraju u Evropi
Gdje ovo i ko trenira zalosna im majka,..
Gdje ovo i ko trenira zalosna im majka,..
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Bing [Bot] i 19 gostiju.