FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

skoroalen
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la skoroalen » 22 mar 2017, 11:14

zagorski je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:Mislim da nije baš tako crno. Na Koševu 99% uzimamo Krupu i Radnika, Zrinjskom i Slobodi najmanje po bod otkinut, a zašto ne i dobit pred našom publikom, a sa Željom sve zavisi od stanja na tabeli u tom trenutku. Na strani možemo uzet Krupu, možemo računat na barem bod u Bijeljini, i mislim da nećemo izgubit na Grbavici, njih će Široki istrošit više nego nas Mladost, a kod nas je to uglavnom remi, bez obzira na forme ekipa. Kod Mađara najviše ovisi o novom treneru, do sad su bili katastrofa u proljetnom dijelu. Ja bih rekao da je ono u Tuzli bio izuzetak a ne pravilo, možda sam preoptimističan al' ja vjerujem Čali, prepoznat će on gdje je problem.
Sa ovim ekipama u regularnom dijelu smo uzeli 16 bodova i osim sa Slobodom sa svima imamo pozitivan skor. Tako da mislim da 3. mjesto tj. Evropa,uz ozbiljan pristup i max borbu, ne bi uopste trebalo da bude upitno.
A misljenja sam da bi KUP trebalo da nam bude priritet i znam da ce zvucati glupo,ali mislim da smo dobili najgoreg protivnika u polufinalu. Ako njih prodemo onda za finale cuvati igrace,igrati ligu sa kombinovanim sastavom,a finale punom snagom.
Ne zvuči uopšte glupo. Dobili smo protivnika iz lige za opstanak, koji nema nikakvo ime al' svi su zube slomili na njemu, ako ništa, dobro se namučili. Gledao sam snimak utakmice Željo-Mladost, momci su predobro odigrali, fulali dva mrtva zicera. Mislim da bi ekipu bilo lakše spremit za Želju il Široki, znaš ko su ti rivali i šta te čeka. Ovako, od njih smo u jednom meču primili jednak broj golova kao u 4 utakmice sa Željom i Širokim, a tu je i naš Husref koji nas ponizi prošle godine. Ipak, mi smo Sarajevo, sebi ne smijemo dopustit ispadanje od Mladosti, maksimalno ozbiljno ući u oba meča. Na Koševu pobijedit, tamo zabit gol i ne dovest se u situaciju da paničarimo.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 22 mar 2017, 11:24

sarajevo46 je napisao/la:Evo ga raspored sa 'Bordo Boja'. :D

slika
Ja bi rekao da tek sad liga počinje, dosta je još bodova u igri sad treba podrška veća nego Ikad.
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 22 mar 2017, 11:32

Sarajlijica1946 je napisao/la: sad cemo vidjeti od cega su napravljeni nasi igraci. ;)
Od hrdjavog qurca.

Kad nas bude bolio tuki kod koga igramo, da li je to kod ovih seljacko-kompleksaskih ekipa ili bilo kojih drugih, onda cemo znati da imamo ekipu.
Dok god imamo izgovore "ne leze nam", "pritisak" itd, to su obicne karine od igraca i ekipe. Ako si majstor uvalis im tricu i cao, ako nisi onda trazis izgovore.

Da se razumijemo, moze se izgubiti, to je najnormalnija stvar. Al ne mozes bez ispaljenog metka, onda si karinas.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 22 mar 2017, 11:34

Ja sam misljenja ko uzme najvise bodova radniku,slobodi i krupi da ce biti prvak , u mecevi izmedju nas zrinje i zelje sve je moguce bit ce i remija dosta .tako da ko uzme 16- 18 bodova radniku,slobodi, krupi vjerovatno je prvak .

Speirs
Kontakt:

Post Postao/la Speirs » 22 mar 2017, 11:44

ReufHerco je napisao/la:Ma kakve teorije zavjere ljudi dragi. Dovoljno je pogledati s kim smo mi igrali do Slobode da shvatimo da smo tek sad imali pravog protivnika. Igrali smo sa ekipama koje će sve do jedne igrati ligu za opstanak plus dvomeč u kupu sa drugoligašem. Do revanša u Travniku nismo mrdnuli iz Sarajeva. Protiv Viteza se tresli, Olimpik tu i tamo, moglo je i na drugi mlin otići pogotovo u prvom poluvremenu i za Široki stvarno nemam zamjerki, to nam je bila najbolja utakmica. I igrači vjerovatno opijeni tim nizom pobjeda, nafurani da su već šampioni odu u Tuzlu i kao lako ćemo a ustvari dobijemo tač po čelu.
To je to. Bio sam zaboravio na cinjenicu da mi do Tuzle prakticno nismo imali gostujucu tekmu, osim one polurevijalne protiv Travnika. Sa Sirokim je, kao i uvijek, maksimalna nalozenost, o igraci su je iskoristili, a i Pavlovic je vadio svasta da se ne lazemo. Igraci i ss trebaju shvatit da ce Kup do kraja i ova nova liga puno vise liciti na ono sto nas je cekalo u Tuzli, a ne na kamilicu kao sto je bilo protiv Viteza, Olimpika i Travnika.

mensur55
Kontakt:

Post Postao/la mensur55 » 22 mar 2017, 11:55

3. mjesto i kup ove sezone s obzirom na sva desavanja je sasvim zadovoljavajuce, sve preko sto uradimo je premija. Nije dzabe Cala govorio da nam treba bar po jedan igrac u svakoj liniji, jednostavno nemamo kvaliteta za titulu i pola ovih igraca iz prvih 11 je realno za klupe al igraju zato sto nema ko. U ligi za prvaka samo odigrati hrabro i pofajtat se sa konama i ustasama pa sta bude mada ni jedni nisu nesto posebno dobri. Neko ovdje rece da ce ligu osvojiti onaj ko bude namanje los a ne najbolji.
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 22 mar 2017, 12:09

Četvrtfinale Kup-a, revanš utakmice Travnik - Sarajevo FK „Sarajevo“, novčana kazna u iznosu 1.500,00 KM (upotreba pirotehničkih sredstava od strane vlastitih navijača);

XXI kolo Sarajevo - Široki Brijeg FK „Sarajevo“, novčana kazna u iznosu 3.000,00 KM (propusti u organizaciji utakmice, upotreba megafona i veće količine pirotehničkih sredstava od strane vlastitih navijača);

XXII kolo

FK „Sarajevo“, novčana kazna u iznosu 1.000,00 KM (upotreba pirotehničkih sredstava od strane vlastitih navijača);
SRETAN BROJ - 1725

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 22 mar 2017, 12:14

Ilievski o promjenama u FK Sarajevo: Čekam informacije od većinskog vlasnika

Skupština Fudbalskog kluba FK Sarajevo bit će održana početkom narednog mjeseca, tačnije 3. aprila.

Ključne tačke dnevnog reda, odnose se na razrješenje članova Odbora direktora (takozvani Board) te donošenje odluke o imenovanju novih članova tog tijela.

Podsjećamo, na prethodnoj sjednici, održanoj u decembru, Valentin Ilievski izabran je za predsjednika Skupštine FKS, a sada su ponovo “na programu” kadrovske promjene.

“Sedam dana prije Skupštine, prema Statutu kluba, dužni smo objaviti dnevni red i to ćemo i učiniti u predviđenom roku. Prije toga, zaista, ne mogu davati nikakve izjave o eventualnim promjenama u klubu i svim ostalim detaljima. Lično, i sam čekam neke informacije od većinskog vlasnika po tom pitanju”, izjavio je Ilievski.

Nezvanično, među kandidatima za ulazak u klupsko rukovodstvo nekoliko je poznatih privrednika, ali i dugogodišnji direktor Porezne uprave Federacije BiH Midhat Arifović. Pokušali smo dobiti potvrdu te informacije od samog Arifovića, ali bivši čelnik PUFBiH nije odgovarao na naše telefonske pozive.

Teško je procijeniti koliko će sama promjena kadra u rukovodstvu imati efekta na samu ekipu i finansijsku strukturu kluba, ali za nadati se da će armija navijača uskoro dobiti odgovore na ta pitanja.
SRETAN BROJ - 1725

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 22 mar 2017, 12:20

nadam se da je zajebancija ovo oko midhata arifovića,mada, ova informacija je toliko bizarna da bi i mogla biti istinita

VVVBK

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 22 mar 2017, 12:34

pitic je napisao/la:Ilievski o promjenama u FK Sarajevo: Čekam informacije od većinskog vlasnika

Skupština Fudbalskog kluba FK Sarajevo bit će održana početkom narednog mjeseca, tačnije 3. aprila.

Ključne tačke dnevnog reda, odnose se na razrješenje članova Odbora direktora (takozvani Board) te donošenje odluke o imenovanju novih članova tog tijela.

Podsjećamo, na prethodnoj sjednici, održanoj u decembru, Valentin Ilievski izabran je za predsjednika Skupštine FKS, a sada su ponovo “na programu” kadrovske promjene.

“Sedam dana prije Skupštine, prema Statutu kluba, dužni smo objaviti dnevni red i to ćemo i učiniti u predviđenom roku. Prije toga, zaista, ne mogu davati nikakve izjave o eventualnim promjenama u klubu i svim ostalim detaljima. Lično, i sam čekam neke informacije od većinskog vlasnika po tom pitanju”, izjavio je Ilievski.

Nezvanično, među kandidatima za ulazak u klupsko rukovodstvo nekoliko je poznatih privrednika, ali i dugogodišnji direktor Porezne uprave Federacije BiH Midhat Arifović. Pokušali smo dobiti potvrdu te informacije od samog Arifovića, ali bivši čelnik PUFBiH nije odgovarao na naše telefonske pozive.

Teško je procijeniti koliko će sama promjena kadra u rukovodstvu imati efekta na samu ekipu i finansijsku strukturu kluba, ali za nadati se da će armija navijača uskoro dobiti odgovore na ta pitanja.
Gluposti teske!
Samo nesta saltaju,preimenuju,razrjesuju-imenuju...pa mi imamo nekakvih funkcija za koje prvi put cujemo da uopste postoje i nekakvih likova koji veze s vezom nemaju i od kojih ne znam da li ima ikakve konkretne koristi.
Samo nema pomaka tamo gdje najvise treba,a to je struka (u svim selekcijama) i igracki kadar.
Nabijem ja vise i vecinskog vlasnika i ove uhljebe koji veze nemaju sa fudbalom na neku stvar!!!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 22 mar 2017, 12:45

:opaopa:
Orangina85 je napisao/la:Ma samo opusteno, bicemo prvaci. Lazni mostarci i lazne sarajlije nam nista ne mogu :D
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 22 mar 2017, 12:48

Ako lazni Mostrarci angazuju Baku, bice nam olaksan plasman u Evropu

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 22 mar 2017, 13:01

Kakav je ovaj Midhat?

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 22 mar 2017, 13:03

MortemHz je napisao/la:Kakav je ovaj Midhat?
Ja koliko se sjećam, prije godinu-dvije SDA-HDZ su ga smjenili jer je htio oporezivati kladionice i tako nešto slično.
SARAJEVO

mensur55
Kontakt:

Post Postao/la mensur55 » 22 mar 2017, 13:11

slika
:kralj:
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 22 mar 2017, 13:30

Covjek sa kojim je SVE moguce

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 22 mar 2017, 13:33

kengur je napisao/la:Covjek sa kojim je SVE moguce
I pozitivno i negativno?

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 22 mar 2017, 13:41

MortemHz je napisao/la:Kakav je ovaj Midhat?
Ovdje niko nista nece reci do Mortema
Kako se zove mali sa brojem 99 u-17?

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 22 mar 2017, 13:57

Andrej Đokanović

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 22 mar 2017, 14:01

Zukanovic je napisao/la:Andrej Đokanović
Tako mi reci, nadam se da ce debitovati za nas. :mrgreen: Zna mali igrati lopte. ;)
http://www.transfermarkt.rs/andrej-djok ... ler/483008
Zadnja izmjena: Sarajlijica1946, dana/u 22 mar 2017, 14:03, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 21 gost.