Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Jusuf Nurkić
Nalozen do bola 

Strasno glup drugi faul, ukrade sebi 4-5 minuta u prvom poluvremenu
Jedini igrac u POR sa faulom u prvoj cetvrtini.. Eh jbg..
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Cim je vidio Mirzu prevaru, nalozio se da pokaze ko je broj 1 u 

-
- Kontakt:
jest mi nesto zao Mirze....neprepoznatljiv
nije trebo nigdje ici iz PHX
p.s. sta ovo Juka nesto stalno plazi jezik nesto....sta ja znam
nije trebo nigdje ici iz PHX
p.s. sta ovo Juka nesto stalno plazi jezik nesto....sta ja znam
Kao sto sam i ocekivao teska tekma
.
Portland nakon 5 gostovanja, usao u tekmu malo lakse a kontra imaju solidnu ekipu, plus sad problem u reketu.
Mada juka i lillard su najbolji u 3 i 4-tvoj tako da se nadam i veceras ce biti tako.Ovo bi bio vise nego nezgodan poraz.

Portland nakon 5 gostovanja, usao u tekmu malo lakse a kontra imaju solidnu ekipu, plus sad problem u reketu.
Mada juka i lillard su najbolji u 3 i 4-tvoj tako da se nadam i veceras ce biti tako.Ovo bi bio vise nego nezgodan poraz.
Zadnja izmjena: edin139, dana/u 22 mar 2017, 03:46, ukupno mijenjano 2 puta.
E moj Mirza
Juka naivnim faulima stavi sebe na klupu .Mirza nemoze bazen da pogodi .
Uzece njih Bucksi ovom odbranom, a u Portlandu je niko ziv ne igra. Stvarno je preglupa dva faula napravio, ako napravi jos jedan do poluvremenazeznuo je sebi cijelu utakmicu. Treba nekad tu preveliku zelju kanalisati, jer ga je to evo veceras kostalo. Mirza igrao solidno u odbrani, ali u napadu jednostavno nije opcija i onda ispaljuje uglavnom isforsirane suteve.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Samo da ostane na ova dva faula u prvom poluvremenu
Al igraju vala ovi dobru odbranu sto jes jes
Blazersima nista ne ide a Bucksima sve ulazi. Bice bolje!! Idemo momci!!
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Nema ko zaustaviti Grka .Milwakee igra odlicnu odbranu .kobe24 je napisao/la:Uzece njih Bucksi ovom odbranom, a u Portlandu je niko ziv ne igra. Stvarno je preglupa dva faula napravio, ako napravi jos jedan do poluvremenazeznuo je sebi cijelu utakmicu. Treba nekad tu preveliku zelju kanalisati, jer ga je to evo veceras kostalo. Mirza igrao solidno u odbrani, ali u napadu jednostavno nije opcija i onda ispaljuje uglavnom isforsirane suteve.
Zajeba sebe i ekipu sa ranim faulovima.Da je ostao do kraja prve ne bi napravili sigurno preokret.U piku su procitani svaki loptu su presjekli.
Moraju u drugom mijenjati koncepciju napdada i zaigrati brze.

Ma najgore sto je denver na konopcima, a poraz ovdje bi denveru mogao tako lijep impuls dati da ne povjerujes.
Iako realno mislim da je i juka prilicno zezno koncept sa onim drugim faulom.
Iako realno mislim da je i juka prilicno zezno koncept sa onim drugim faulom.
Zadnja izmjena: edin139, dana/u 22 mar 2017, 04:10, ukupno mijenjano 1 put.
Ne igra Dame, ne igra ni Portland. Nurkić već na 9 skokova, da se malo aktivira u napadu u drugom poluvremenu i ide na dd
Valjda ih krene šut u drugom
Odlazi Safete.
Neko mora da poludi u drugom, ako misle ici bar u neizvjesnu zavrsnicu.
Ma poludit ce u drugom Blazersi! Zivi bili pa vidjeli! I Juka sa njima. Pred kraj poluvremena se racno cuvao da ne zaradi jos licnu, al u drugom ide ludilo!AeGon099 je napisao/la:Ne igra Dame, ne igra ni Portland. Nurkić već na 9 skokova, da se malo aktivira u napadu u drugom poluvremenu i ide na dd

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.