Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
givera
-
Kontakt:
MortemHz je napisao/la:Šef stručnog štaba Fudbalskog kluba Sarajevo, Mehmed Janjoš, prenio nam je svoje utiske poslije današnjeg žrijeba 1/2 finala Kupa BiH. Podsjećamo, Sarajevo će igrati protiv Mladosti iz Doboja kod Kaknja.
"Ove četiri ekipe, koje su svoje mjesto našle u žrijebu su jako kvalitetne i niti jednog trenutka ne smijemo podcinijeti niti precijeniti protivnike. Žrijeb je bio takav kakav je bio i mi smo za protivnika dobili vrlo kvalitetnu ekipu, koja je dobro vođena i koju respektujemo. Mladost igra dobro ovog proljeća, ali isto tako i mi igramo dobro. Očekuje nas istinsko sportsko nadmetanje i naravno, želim da Sarajevo prođe u finale Kupa Bosne i Hercegovine." - Mehmed Janjoš.
Prva utakmica Kupa igrati će se na Koševu 12.4. Uzvratna utakmica u Doboju kod Kaknja je na rasporedu 19. aprila.
Mi igramo dobro,Cala nadam se da se salis samo

-
ThrillerHz
-
Kontakt:
Postao/la ThrillerHz » 21 mar 2017, 20:19
Mi Slobodu ne mozemo dobit zbog "punca", pitanje je samo do kad smo se obvezali pustat ih? Drugo objasnjenje nemam za sve ove utakmice protiv Slobode, gdje nasi nisu ni pokazivali ambicije da daju gol, a kamo li da pobijede. Uopste ne uzimam relevantnim ovaj poraz, dosao u pravo vrijeme da nas spusti na zemlju, a sad stisnut i uzet makar 1 trofej. Od 20 tekmi jedna, dvije se moraju kiksati, a ovo je bio najbolji momenat za to.
1946~
-
fks74
-
Kontakt:
givera je napisao/la:MortemHz je napisao/la:Šef stručnog štaba Fudbalskog kluba Sarajevo, Mehmed Janjoš, prenio nam je svoje utiske poslije današnjeg žrijeba 1/2 finala Kupa BiH. Podsjećamo, Sarajevo će igrati protiv Mladosti iz Doboja kod Kaknja.
"Ove četiri ekipe, koje su svoje mjesto našle u žrijebu su jako kvalitetne i niti jednog trenutka ne smijemo podcinijeti niti precijeniti protivnike. Žrijeb je bio takav kakav je bio i mi smo za protivnika dobili vrlo kvalitetnu ekipu, koja je dobro vođena i koju respektujemo. Mladost igra dobro ovog proljeća, ali isto tako i mi igramo dobro. Očekuje nas istinsko sportsko nadmetanje i naravno, želim da Sarajevo prođe u finale Kupa Bosne i Hercegovine." - Mehmed Janjoš.
Prva utakmica Kupa igrati će se na Koševu 12.4. Uzvratna utakmica u Doboju kod Kaknja je na rasporedu 19. aprila.

Pa sta hoces da kazes, samo smo zadnju zakazali,predhodnih osam utakmica smo igrali dobro ne racunam poluvrijeme sa vitezom jer je bila prva poslije priprema.Samo jako bez pardona.
-
PitarBordo
-
Kontakt:
Postao/la PitarBordo » 21 mar 2017, 20:24
I Čala jedan dan "ovo je najgore Sarajevo", drugi dan "mi igramo dobro"...

Samo Saraj'vo.
-
Lakoste
-
Kontakt:
ThrillerHz je napisao/la:Mi Slobodu ne mozemo dobit zbog "punca", pitanje je samo do kad smo se obvezali pustat ih? Drugo objasnjenje nemam za sve ove utakmice protiv Slobode, gdje nasi nisu ni pokazivali ambicije da daju gol, a kamo li da pobijede. Uopste ne uzimam relevantnim ovaj poraz, dosao u pravo vrijeme da nas spusti na zemlju, a sad stisnut i uzet makar 1 trofej. Od 20 tekmi jedna, dvije se moraju kiksati, a ovo je bio najbolji momenat za to.
Je li moguce da neko ko sebe smatra navijcem Sarajeva ovo napise?
-
MortemHz
- Interni moderator
-
Kontakt:
Lakoste je napisao/la:ThrillerHz je napisao/la:Mi Slobodu ne mozemo dobit zbog "punca", pitanje je samo do kad smo se obvezali pustat ih? Drugo objasnjenje nemam za sve ove utakmice protiv Slobode, gdje nasi nisu ni pokazivali ambicije da daju gol, a kamo li da pobijede. Uopste ne uzimam relevantnim ovaj poraz, dosao u pravo vrijeme da nas spusti na zemlju, a sad stisnut i uzet makar 1 trofej. Od 20 tekmi jedna, dvije se moraju kiksati, a ovo je bio najbolji momenat za to.
Jucer sam ga i ja ''nagrdio'' pa smo se pomirili.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
muhamedhulk
-
Kontakt:
Postao/la muhamedhulk » 21 mar 2017, 20:27
PitarBordo je napisao/la:I Čala jedan dan "ovo je najgore Sarajevo", drugi dan "mi igramo dobro"...

Dobro igramo uopce, a onaj dan smo bili najgori.

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
-
ThrillerHz
-
Kontakt:
Postao/la ThrillerHz » 21 mar 2017, 20:27
Lakoste je napisao/la:ThrillerHz je napisao/la:Mi Slobodu ne mozemo dobit zbog "punca", pitanje je samo do kad smo se obvezali pustat ih? Drugo objasnjenje nemam za sve ove utakmice protiv Slobode, gdje nasi nisu ni pokazivali ambicije da daju gol, a kamo li da pobijede. Uopste ne uzimam relevantnim ovaj poraz, dosao u pravo vrijeme da nas spusti na zemlju, a sad stisnut i uzet makar 1 trofej. Od 20 tekmi jedna, dvije se moraju kiksati, a ovo je bio najbolji momenat za to.
Ako sam navijac Sarajeva, ne moram zatvarati oci pred stvarima koje nam se ne svidjaju, cinjenica je da od te afere i titule, mi njih nismo pobjedili.
1946~
-
ThrillerHz
-
Kontakt:
Postao/la ThrillerHz » 21 mar 2017, 20:35
MortemHz je napisao/la:Lakoste je napisao/la:ThrillerHz je napisao/la:Mi Slobodu ne mozemo dobit zbog "punca", pitanje je samo do kad smo se obvezali pustat ih? Drugo objasnjenje nemam za sve ove utakmice protiv Slobode, gdje nasi nisu ni pokazivali ambicije da daju gol, a kamo li da pobijede. Uopste ne uzimam relevantnim ovaj poraz, dosao u pravo vrijeme da nas spusti na zemlju, a sad stisnut i uzet makar 1 trofej. Od 20 tekmi jedna, dvije se moraju kiksati, a ovo je bio najbolji momenat za to.
Jucer sam ga i ja ''nagrdio'' pa smo se pomirili.

To ja cisto kako bi rasprava otisla na neki drugaciji nivo, nekad malo konstruktivno razmisljati, sagledati sve strane, kako bi dosli do nekog logickog zakljucka, nije mi interesantno citati 5 stranica gdje svi vrte jedno te isto. Inace nemojte mi sta zamjeriti, svi smo mi Sarajevo.
1946~
-
joker90
-
Kontakt:
Bacio bih sve na kup, podredio i ligu tome. Za titulu mislim da nemamo snage ni dovoljno širok igrački kadar, ali u kupu nas je žrijeb mazio i moglo bi se to otkinuti na kraju. Uzeti trofej u kupu i završiti 2-3 na tabeli, sasvim dobra sezona bi bila.
Bahati, bahati Željkan!
1946
-
givera
-
Kontakt:
fks74 je napisao/la:givera je napisao/la:MortemHz je napisao/la:Šef stručnog štaba Fudbalskog kluba Sarajevo, Mehmed Janjoš, prenio nam je svoje utiske poslije današnjeg žrijeba 1/2 finala Kupa BiH. Podsjećamo, Sarajevo će igrati protiv Mladosti iz Doboja kod Kaknja.

Pa sta hoces da kazes, samo smo zadnju zakazali,predhodnih osam utakmica smo igrali dobro ne racunam poluvrijeme sa vitezom jer je bila prva poslije priprema.Samo jako bez pardona.
Hocu da kazem da smo samo protiv Sirokog igrali,ovo ostalo nije vrijedno spomena sem ako za ozbiljno uzimas Travnik,Olimpic,Vitez...
-
Lakoste
-
Kontakt:
Zasto u svakom porazu morate traziti neke abnormalne uzroke za isti? Ako izgubis kasne plate, bojkotuje se trener, aferimi od ranije, prodana utakmica, namjesteno itd. Nerviraju me te teorije zavjere. Sportski je izgubiti i treba prihvatiti taj poraz, izaci jaci iz njega. Dusmanski je praviti neke teorije zavjere i nenormalne konstrukcije koje samo stete ugledu FK Sarajevo.
-
ThrillerHz
-
Kontakt:
Postao/la ThrillerHz » 21 mar 2017, 21:13
Lakoste je napisao/la:Zasto u svakom porazu morate traziti neke abnormalne uzroke za isti? Ako izgubis kasne plate, bojkotuje se trener, aferimi od ranije, prodana utakmica, namjesteno itd. Nerviraju me te teorije zavjere. Sportski je izgubiti i treba prihvatiti taj poraz, izaci jaci iz njega. Dusmanski je praviti neke teorije zavjere i nenormalne konstrukcije koje samo stete ugledu FK Sarajevo.
Jeste sportski izgubiti, ali je li sportski onako se ponasati kao nasi fudbaleri, odjednom, bez ikakvog povoda? Nakon sto su se ako bar nista svaku tekmu prije te borili, ovu su prohodali ili tacnije prestojali, jos je falilo da autogolove daju. Lahko je zatvoriti oci i rec izgubili, los dan, ovo ono, ali za onako ponasanje na terenu neki povod ima 100%. Ako bucnes glavicom moces lahko i uociti neke detaljcice koji bi mogli dati odgovor.
1946~
-
Lakoste
-
Kontakt:
Samo vi pravite teorije zavjere.

-
ThrillerHz
-
Kontakt:
Postao/la ThrillerHz » 21 mar 2017, 21:20
Lakoste je napisao/la:Samo vi pravite teorije zavjere.

I ti vjeruj da se sve desava slucajno

Ako bar nista lakse prebrodis probleme.
1946~
-
Sabinho
-
Kontakt:
Nista, imamo ove sto sve znaju u bocu. Ko sad cini glavni klan? Ko je na koga skakao u svlacionici? Kojeg igraca najvise maltretiraju na treningu, vjerovatno Liivaka?

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
-
ThrillerHz
-
Kontakt:
Postao/la ThrillerHz » 21 mar 2017, 21:35
Sabinho je napisao/la:Nista, imamo ove sto sve znaju u bocu. Ko sad cini glavni klan? Ko je na koga skakao u svlacionici? Kojeg igraca najvise maltretiraju na treningu, vjerovatno Liivaka?

Niko o tome ne prica, vec o vracanju duga Slobodi. Jel realno da su i uprava i igraci ovako olahko pristupili utakmici i isto tako se na kraju i odnose prema tom porazu?
1946~
-
Sabinho
-
Kontakt:
ThrillerHz je napisao/la:Sabinho je napisao/la:Nista, imamo ove sto sve znaju u bocu. Ko sad cini glavni klan? Ko je na koga skakao u svlacionici? Kojeg igraca najvise maltretiraju na treningu, vjerovatno Liivaka?

Niko o tome ne prica, vec o vracanju duga Slobodi. Jel realno da su i uprava i igraci ovako olahko pristupili utakmici i isto tako se na kraju i odnose prema tom porazu?
Svako dobro prijatelju. Halali, ali nisam iz te price.

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
-
Hordas19xx
-
Kontakt:
Postao/la Hordas19xx » 21 mar 2017, 21:41
Djecak koji raste, zavolio te tad!
-
ThrillerHz
-
Kontakt:
Postao/la ThrillerHz » 21 mar 2017, 21:46
Sabinho je napisao/la:
Svako dobro prijatelju. Halali, ali nisam iz te price.

Posteno, nisam ni ja, al ovo mi je samo odjednom doslo u glavu i zelio sam da podijelim s vama, ne bi li naisao na neki razuman komentar, ali eto bezveze se nadao. Od sad se samo slagat s vecinom, ovim "glavama" ovog pdfa i svima nam dobro

1946~
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, Amazon [Bot], Amidzaa, budzak, Cuspajz, GIBRA, Hamagara, HordeSaSjevera, HZbec, iliyaa8, James1987, mire971, napoleon72, plisek, SamoDaKazeem, sassari, Vanja8, Velaxsa, Vrhbosnian i 202 gosta.