haj ba nek ce ,nas ce zaviti ,vas je onaj vec zavio zaviri malo na vas DUG jel se povecao ....POCISTI SVOJU AVLIJU PRVO haj vozdraBLU SKY je napisao/la:Ovaj blekic ce vas bas zaviti u black.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
Kolko god mi je drago sto se vratio Lede isto tako mi zao sto nije uspio u Belgiji i presao u bolji klub. Dobro dosao Lede!!!
Ko se sjeca loba protiv Genka???
Muftic,Brozovic,Biogradlic,Fazlagic,M.Bajic,Muzurovic,Siljkut,Prljaca,Prodanovic,Antic,Ferhatovic,V. Musemic,S.Vujovic,Musovic,Vidovic,Susic,Sljivo,Pasic,Jozic,Janjos,Kapetanovic,H.Musemic,Hadzibegic,Turkovic
BegA_SA je napisao/la:ma pustite i Musemica vise...Ima jos dobrih trenera
Svedno dok je mirze nidokle mi necemo..Pa mirza dok nije bio trener..taj se covjek ubijao od dosade nije znao sta ce od sebe visio po neki mjestim i dosaadzivao ljudim..sto ja znam uhvatio,se klupe sarajeva..kao da ima zanimaciu..ali eto vidjet ce mo dokle ce nas dovesti..pozdrav

Imali gdje zvanicno za Ledeta??????????Brane je napisao/la:Kolko god mi je drago sto se vratio Lede isto tako mi zao sto nije uspio u Belgiji i presao u bolji klub. Dobro dosao Lede!!!

Pogledaj te interviju Blekica posle utakmice sa Slavijom na" Sport Centar"!
Ne ne ne ... Ja sam protiv Mirze i volio bi da sad dobije otkaz, ali dosta mi je i Husrefa vise. Treba nesto novoSilkoni je napisao/la:BegA_SA je napisao/la:ma pustite i Musemica vise...Ima jos dobrih trenera
Svedno dok je mirze nidokle mi necemo..Pa mirza dok nije bio trener..taj se covjek ubijao od dosade nije znao sta ce od sebe visio po neki mjestim i dosaadzivao ljudim..sto ja znam uhvatio,se klupe sarajeva..kao da ima zanimaciu..ali eto vidjet ce mo dokle ce nas dovesti..pozdrav

SARAJEVO=Evropski Jerusalem 

BegA_SA je napisao/la:Ne ne ne ... Ja sam protiv Mirze i volio bi da sad dobije otkaz, ali dosta mi je i Husrefa vise. Treba nesto novoSilkoni je napisao/la:BegA_SA je napisao/la:ma pustite i Musemica vise...Ima jos dobrih trenera
Upravu si daj nam novi faca!!
kad sam ga vidio na tv naredao zastavica po ormaru ,soljice sa simbolima sarajeva da kamere zabiljeze i fol uvrijedilo ga sto je negdje procitao da navija za zelju ali opet to i razumijem nekako jbg valja se ulizati navijacima ali kada je u svakom drugoj recenici poceo spominjati zelju, postavljati cilj biti da budu ispred zelje ,isjeci ce se ako to ne bude nisam mogao vjerovati da takve ublehe moze pricati jedan covjek kojeg nazivaju uglednim privrednikom ili sta vec{Horde ZL@}1987 je napisao/la:BLU SKY je napisao/la:Ovaj blekic ce vas bas zaviti u black.
meni se cini da ce on vas zaviti u crno kolko ga mrzite![]()

Odkada se ovo Zivinice imaju hz*?
- Mirko Vucinic
- Kontakt:
Presudi vam dijete Sarajeva

Baklje gore za tebe, naša pesma ori se, plavo-bela boja krvi venama nam protiče...
Oko mene suzavac, Lukavica gori, uvek ćete voleti Sokolovi tvoji !
Oko mene suzavac, Lukavica gori, uvek ćete voleti Sokolovi tvoji !
hajde sto je dijete sarajeva nego momak je iz ilijasa i aktivni je navijac i pripadnik skupine horde zlaMirko Vucinic je napisao/la:Presudi vam dijete Sarajeva![]()
![]()

Zabio mali go, odmah sjede, plače mu se.... Nije htio ni da proslavi ..
Što ne promaši ...

Što ne promaši ...

Nijet veliki, zulum dušmanski. Sabur nam i inat u nama silan bosanski !
Jos je igrao rukom kod gola i isfolirao da je dobio nogu u glavu od Todorovica za njegov drugi zuti.
Al' dzaba je sada nesto pisati, kad smo jucer na terenu izgledali jadno.
- themaniaks
- Kontakt:
jao jao sokolova sto su brojnip0z je napisao/la:
Odkada se ovo Zivinice imaju hz*?
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
Sta sam rekao za Ledeta prije nekoliko dana 

GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi

Hairlija je napisao/la:Sta sam rekao za Ledeta prije nekoliko dana
Sta rece?
Družba je družba,a služba je službaMadafaka je napisao/la:Jos je igrao rukom kod gola i isfolirao da je dobio nogu u glavu od Todorovica za njegov drugi zuti.
Evo mene ime mi je Mitar,Imal neko da donese litar
Sve se nesto mislim bi li ista pisao al hajd, slavija se bila naguzila bez trenera, bez igraca pravih bez para u totalnom rasulu, drugim rijecima bili su zreli za poraz iz razloga sto su losi a vi ste imali podrsku kao da ste kuci.
ocigledno je da od silnog napuhavanja po medijima nema nista niko nije slijep a znao sam da ce poslije ovoga svi poletiti na mirzu e pa nije mirza problem ove ekipe nego igraci koji su dovedeni i doveli ste tek prvo pojacanje Ledeta postoji mogucnost da i onaj kojasevic bude pojacanje ostali su mrtvi prosjek, dok se konsolidujete proce polusezona nesto vise od sarajeva ocekujem u narednom dijelu sezone pod uslovom da dovedu bar nekog napadaca.
Nadam se da su se nekima koji su bili zaludjeni otvorile oci
ocigledno je da od silnog napuhavanja po medijima nema nista niko nije slijep a znao sam da ce poslije ovoga svi poletiti na mirzu e pa nije mirza problem ove ekipe nego igraci koji su dovedeni i doveli ste tek prvo pojacanje Ledeta postoji mogucnost da i onaj kojasevic bude pojacanje ostali su mrtvi prosjek, dok se konsolidujete proce polusezona nesto vise od sarajeva ocekujem u narednom dijelu sezone pod uslovom da dovedu bar nekog napadaca.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- ZELJO MOJA
- Kontakt:
dobili su napadaca drug Almedin Hota je potpisao za sarajevo tako je bar izjavio on na utakmici sinotpile87 je napisao/la:Sve se nesto mislim bi li ista pisao al hajd, slavija se bila naguzila bez trenera, bez igraca pravih bez para u totalnom rasulu, drugim rijecima bili su zreli za poraz iz razloga sto su losi a vi ste imali podrsku kao da ste kuci.