FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

DBR1987
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la DBR1987 » 21 mar 2017, 17:41

Sarajlijica1946 je napisao/la:Ebem ti zeno majku sta sam docekao. Mladost nas neka prizeljkuje za protivnika! :silent:
Evo sad sa posla i kota komp .... i citam ljudi zadovoljni zrijebom :hmmmmm: :hmmmmm: :hmmmmm:
Prije smo mi podcjenjivali protivnike sad su nas poceli ... :crazy: :crazy: :crazy:
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.

Leon Benko

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 21 mar 2017, 17:47

DBR1987 je napisao/la:
Sarajlijica1946 je napisao/la:Ebem ti zeno majku sta sam docekao. Mladost nas neka prizeljkuje za protivnika! :silent:
Evo sad sa posla i kota komp .... i citam ljudi zadovoljni zrijebom :hmmmmm: :hmmmmm: :hmmmmm:
Prije smo mi podcjenjivali protivnike sad su nas poceli ... :crazy: :crazy: :crazy:
hajd lijepo...još da nije derbi između pa bi se mogli i nadat nečemu...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

givera
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la givera » 21 mar 2017, 17:51

baboatif je napisao/la:
givera je napisao/la:Opustanja nesmije biti,Mladost je Slobodu uzela 3:1 stoga oprez
nece biti opustanja.

Sent from my SM-G928F using Tapatalk
Najgore sto derby dolazi u ruzno vrijeme a nemamo bas siroku klupu

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 21 mar 2017, 18:16

High je napisao/la:Prevaga će biti Almir Bekić!
U korist Mladosti. :kafa:
Samo Saraj'vo.

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 21 mar 2017, 18:19

Zgadit cemo jim Doboj, pa ce se zvati samo Mladost Kakanj!
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

baboatif
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la baboatif » 21 mar 2017, 18:32

givera je napisao/la:
baboatif je napisao/la:
givera je napisao/la:Opustanja nesmije biti,Mladost je Slobodu uzela 3:1 stoga oprez
nece biti opustanja.

Najgore sto derby dolazi u ruzno vrijeme a nemamo bas siroku klupu
ja vjerujem u sve nase igrace i Calu sa strucnim stabom

Svi u napad,jedan je HASE

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 21 mar 2017, 18:40

Oprostite, ali ja ne mogu vjerovati u igrače koji su zijanili na Hasetu protiv nakog Metallhehe i namučili se drugoligašem u Kupu. također na Hasetu. Podržati mogu, stručni štab, vjerovati u ove igrače, ma hajte molim vas.
Samo Saraj'vo.

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 21 mar 2017, 18:47

sarajlija je napisao/la:Bolje da usto nisam nego sto sam vidio ono danas.... :roll: :roll: Majkom vam se kunem danas vidio dokaz da su plate kasnile,ostao kao pokopan.... :puke: :puke: :puke: :evil: :evil:

Koliko god da sam ljut bio onaj dan jer smo uzasno igrali i nikakva zelja kod nasih fudbalera nije postojalla da se bilo sta promjeni, pruzimo im podrsku sada kada je najteze..... Ako nista, zbog Cale jer je on to zasluzio ;) ;) .... Ostvarili su taj niz a mi moramo znati da su oni limitirana ekipa i podrska im treba kao nikad jer bas to moze biti nasa prednost ;) ;) .....Neke druge ljude koji sabotiraju i one koji su srozali klub treba baciti koju suplju, ovi su svakako na terenu pruzili vise nego sto su sposobni a sve zbog samo jednog covjeka kojeg u svemu ovome najvise zalim..... On zivi za ovo,a radi mu se iza ledja...... :puke: :puke: :puke:

Ovo izmedju je super, svaka cast :thumbup:

Za ostatak teksta prestani gledat telenovele ociju ti...

Ako imas sta konkretno napisi, to sta je cistacica cula kad je ovaj pisao il srao zaj*bi.

Braca moj sto je najgore svatice neko to ozbiljno :mrgreen: , samo smo izgubili utakmicu a ima jos puno vaznih i vaznijih. A situacija i nije toliko losa sto se tice tabele. ;)

Pozdrav
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

Speirs
Kontakt:

Post Postao/la Speirs » 21 mar 2017, 18:49

Ma, ljudi, polufinale je. Ako imas ambiciju da uzmes Kup, moras se svakako sastati i biti bolji od dvije ekipe, od tri koje su preostale s nama. Tako da je skoro svejedno. Ono sto nas treba da zanima i brine je nasa igra. Bude li kao protiv Viteza ili ova sramota sa Tusnja, ne mozes se nadati da ces proci Turbinu iz Jablanice, a kamoli jednu solidnu ekipu kao sto je Mladost, sa jednim od najboljih trenera u ligi. Nema tu nas, njihov. Husref ce svu energiju i znanje usmjeriti ka tome da nas izbaci iz kupa. Bice zajjebaTo.

givera
Kontakt:

Post Postao/la givera » 21 mar 2017, 18:52

PitarBordo je napisao/la:Oprostite, ali ja ne mogu vjerovati u igrače koji su zijanili na Hasetu protiv nakog Metallhehe i namučili se drugoligašem u Kupu. također na Hasetu. Podržati mogu, stručni štab, vjerovati u ove igrače, ma hajte molim vas.
Sve ove ekipe su uzele slobodu tj radnik I mladost a sloboda nas I neko se usudi reci da smo favoriti,e svasta

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 21 mar 2017, 19:19

Ja sam priželjkivao Široki, Mladost je agresivna, brza i nezgodna ekipa koja daje puno golova, al isto tako i prima. Možemo proći, sve zavisi od psihičke pripremljenosti naših igrača
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

Amca007

Post Postao/la Amca007 » 21 mar 2017, 19:26

Ja ne mogu da vjerujem sta je nama. Igrat cemo finale kupa i u ravnopravnoj smo borbi za titulu, ali dzaba opet ne valja. Imamo pravog trenera, nikad bolje uslove, nikad bolju organizaciju. STA JE VIŠE KOJI QRAC...
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 21 mar 2017, 19:32

Od kad nisam procitao rijec pisanje po sirotinji. :lol:

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 21 mar 2017, 19:35

Amca007 je napisao/la:Ja ne mogu da vjerujem sta je nama. Igrat cemo finale kupa i u ravnopravnoj smo borbi za titulu, ali dzaba opet ne valja. Imamo pravog trenera, nikad bolje uslove, nikad bolju organizaciju. STA JE VIŠE KOJI QRAC...
O kakvim ba uslovima i organizaciji pričamo? Pa treba li opet da postavljam fotku od prije mjesec dana sa pet vreća smeća na sred zapdne tribine? To što nam je Turkish na Nike opremi i imamo terene za treniranje nikako ne amnestira milio stvari koje ne štimaju. A da ne pričamo o ekipi. Čuj nikad bolja organizacija, ne može se organizovati da se uljude tribine barem oni djelovi na kojima je raja uvijek... Ala se može ići ovdje iz krajnosti u krajnost.

Uostalom k'o to tebi garantira da ćeš igrati finale kupa? Prije dvije godine smo takođe imali pravog trenera i imali duplo bolji roster pa nas izbaci raspali Borac za koji je ova Mladost na Husrefov pogon svemirski brod. Ma hajte molim vas.
Samo Saraj'vo.

givera
Kontakt:

Post Postao/la givera » 21 mar 2017, 19:45

PitarBordo je napisao/la:
Amca007 je napisao/la:Ja ne mogu da vjerujem sta je nama. Igrat cemo finale kupa i u ravnopravnoj smo borbi za titulu, ali dzaba opet ne valja. Imamo pravog trenera, nikad bolje uslove, nikad bolju organizaciju. STA JE VIŠE KOJI QRAC...
O kakvim ba uslovima i organizaciji pričamo? Pa treba li opet da postavljam fotku od prije mjesec dana sa pet vreća smeća na sred zapdne tribine? To što nam je Turkish na Nike opremi i imamo terene za treniranje nikako ne amnestira milio stvari koje ne štimaju. A da ne pričamo o ekipi. Čuj nikad bolja organizacija, ne može se organizovati da se uljude tribine barem oni djelovi na kojima je raja uvijek... Ala se može ići ovdje iz krajnosti u krajnost.

Uostalom k'o to tebi garantira da ćeš igrati finale kupa? Prije dvije godine smo takođe imali pravog trenera i imali duplo bolji roster pa nas izbaci raspali Borac za koji je ova Mladost na Husrefov pogon svemirski brod. Ma hajte molim vas.
Mozda je Mladost odustala od kupa kad su nas izvukli :urnebes:

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 21 mar 2017, 20:00

Zadnja na Kosevu: FKS 4:3 MDK. Dovoljno da ih uzmemo za ozbiljno. Pokusavaju da igraju visoko sa odbranom, brza tranzicija prema naprijed, i ono najbitnije - igraju za gol vise, boli ih ko je na drugoj strani...
Moracemo malo vise rotirati, ali da se usput napravi ravnoteza u tome, da se ne bi pojedinci izbacili iz 'forme', kolosijeka ili kako vec da nazovemo 'to'.
Mislim da u ligi 6 treba koristiti Rustema na DM, jer nam treba neki jaci defanzivni igrac na sredini, a Bekica i Ivetica koristiti lijevo nazad..
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 21 mar 2017, 20:03

Svu snagu baciti na kup i osvajanje istog i time djelimično smiriti genetski ogromna očekivanja pitara. Trofej, evropa, pare sve u istoj kutiji zvana KUP.
SRETAN BROJ - 1725

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 21 mar 2017, 20:05

U posljednjih 11 utakmica PL BiH, u 9 ih nismo primili gol..
U preostale dvije smo primili po tricu :D

Sad da li je to pad koncentracije ili ne kvalitet, sami prosudite..
Ja mislim da imamo jako kvalitetnu zadnju liniju.
Imamo opcenito dobru ekipu, i s pravom sam optimista da mozemo uzeti jedan trofej ove godine.

Jer ako ne vjerujemo, ne mozemo ih ni uzeti.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 21 mar 2017, 20:06

Šef stručnog štaba Fudbalskog kluba Sarajevo, Mehmed Janjoš, prenio nam je svoje utiske poslije današnjeg žrijeba 1/2 finala Kupa BiH. Podsjećamo, Sarajevo će igrati protiv Mladosti iz Doboja kod Kaknja.

"Ove četiri ekipe, koje su svoje mjesto našle u žrijebu su jako kvalitetne i niti jednog trenutka ne smijemo podcinijeti niti precijeniti protivnike. Žrijeb je bio takav kakav je bio i mi smo za protivnika dobili vrlo kvalitetnu ekipu, koja je dobro vođena i koju respektujemo. Mladost igra dobro ovog proljeća, ali isto tako i mi igramo dobro. Očekuje nas istinsko sportsko nadmetanje i naravno, želim da Sarajevo prođe u finale Kupa Bosne i Hercegovine." - Mehmed Janjoš.

Prva utakmica Kupa igrati će se na Koševu 12.4. Uzvratna utakmica u Doboju kod Kaknja je na rasporedu 19. aprila.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Kyle88, PapakIzSa, Proximic i 48 gostiju.