Evo sad sa posla i kota komp .... i citam ljudi zadovoljni zrijebomSarajlijica1946 je napisao/la:Ebem ti zeno majku sta sam docekao. Mladost nas neka prizeljkuje za protivnika!

Prije smo mi podcjenjivali protivnike sad su nas poceli ...

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Evo sad sa posla i kota komp .... i citam ljudi zadovoljni zrijebomSarajlijica1946 je napisao/la:Ebem ti zeno majku sta sam docekao. Mladost nas neka prizeljkuje za protivnika!
hajd lijepo...još da nije derbi između pa bi se mogli i nadat nečemu...DBR1987 je napisao/la:Evo sad sa posla i kota komp .... i citam ljudi zadovoljni zrijebomSarajlijica1946 je napisao/la:Ebem ti zeno majku sta sam docekao. Mladost nas neka prizeljkuje za protivnika!![]()
![]()
![]()
Prije smo mi podcjenjivali protivnike sad su nas poceli ...![]()
![]()
Najgore sto derby dolazi u ruzno vrijeme a nemamo bas siroku klupubaboatif je napisao/la:nece biti opustanja.givera je napisao/la:Opustanja nesmije biti,Mladost je Slobodu uzela 3:1 stoga oprez
Sent from my SM-G928F using Tapatalk
ja vjerujem u sve nase igrace i Calu sa strucnim stabomgivera je napisao/la:Najgore sto derby dolazi u ruzno vrijeme a nemamo bas siroku klupubaboatif je napisao/la:nece biti opustanja.givera je napisao/la:Opustanja nesmije biti,Mladost je Slobodu uzela 3:1 stoga oprez
Sent from my SM-G928F using Tapatalk
sarajlija je napisao/la:Bolje da usto nisam nego sto sam vidio ono danas....![]()
Majkom vam se kunem danas vidio dokaz da su plate kasnile,ostao kao pokopan....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Koliko god da sam ljut bio onaj dan jer smo uzasno igrali i nikakva zelja kod nasih fudbalera nije postojalla da se bilo sta promjeni, pruzimo im podrsku sada kada je najteze..... Ako nista, zbog Cale jer je on to zasluzio![]()
.... Ostvarili su taj niz a mi moramo znati da su oni limitirana ekipa i podrska im treba kao nikad jer bas to moze biti nasa prednost
![]()
.....Neke druge ljude koji sabotiraju i one koji su srozali klub treba baciti koju suplju, ovi su svakako na terenu pruzili vise nego sto su sposobni a sve zbog samo jednog covjeka kojeg u svemu ovome najvise zalim..... On zivi za ovo,a radi mu se iza ledja......
![]()
![]()
Sve ove ekipe su uzele slobodu tj radnik I mladost a sloboda nas I neko se usudi reci da smo favoriti,e svastaPitarBordo je napisao/la:Oprostite, ali ja ne mogu vjerovati u igrače koji su zijanili na Hasetu protiv nakog Metallhehe i namučili se drugoligašem u Kupu. također na Hasetu. Podržati mogu, stručni štab, vjerovati u ove igrače, ma hajte molim vas.
O kakvim ba uslovima i organizaciji pričamo? Pa treba li opet da postavljam fotku od prije mjesec dana sa pet vreća smeća na sred zapdne tribine? To što nam je Turkish na Nike opremi i imamo terene za treniranje nikako ne amnestira milio stvari koje ne štimaju. A da ne pričamo o ekipi. Čuj nikad bolja organizacija, ne može se organizovati da se uljude tribine barem oni djelovi na kojima je raja uvijek... Ala se može ići ovdje iz krajnosti u krajnost.Amca007 je napisao/la:Ja ne mogu da vjerujem sta je nama. Igrat cemo finale kupa i u ravnopravnoj smo borbi za titulu, ali dzaba opet ne valja. Imamo pravog trenera, nikad bolje uslove, nikad bolju organizaciju. STA JE VIŠE KOJI QRAC...
Mozda je Mladost odustala od kupa kad su nas izvukliPitarBordo je napisao/la:O kakvim ba uslovima i organizaciji pričamo? Pa treba li opet da postavljam fotku od prije mjesec dana sa pet vreća smeća na sred zapdne tribine? To što nam je Turkish na Nike opremi i imamo terene za treniranje nikako ne amnestira milio stvari koje ne štimaju. A da ne pričamo o ekipi. Čuj nikad bolja organizacija, ne može se organizovati da se uljude tribine barem oni djelovi na kojima je raja uvijek... Ala se može ići ovdje iz krajnosti u krajnost.Amca007 je napisao/la:Ja ne mogu da vjerujem sta je nama. Igrat cemo finale kupa i u ravnopravnoj smo borbi za titulu, ali dzaba opet ne valja. Imamo pravog trenera, nikad bolje uslove, nikad bolju organizaciju. STA JE VIŠE KOJI QRAC...
Uostalom k'o to tebi garantira da ćeš igrati finale kupa? Prije dvije godine smo takođe imali pravog trenera i imali duplo bolji roster pa nas izbaci raspali Borac za koji je ova Mladost na Husrefov pogon svemirski brod. Ma hajte molim vas.