Mladost ima lošiju ekipu i od jednih i od drugih, tako da su oni najbolji mogući protivnik. U Lištici bi svakako bio pritisak, kao i uvijek, kao i na Grbavici. U Doboju jedna tribinica, bez ikakvog pritiska s tribina i svakog drugog pritiska koji bi bio prisutan da igramo protiv Lištice ili komšija.Sabinho je napisao/la:Ne znam zasto bi neko bio nezadovoljan. Mladost je objektivno najslabija ekipa od ponudjenih, i bolje je sa njima i jednom od ekipa iz druqoq para se boriti za trofej neqo i sa Sirokim i sa Zeljom, jer znamo kakve su to utakmice.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bravo. Ovo je polufinale i nema slabog protivnika i svi ce uloziti maximalne napore da izbore finale kao i izlazak u europu ali kad bi vec birao izabrao bi Mladost DK.High je napisao/la:Mladost ima lošiju ekipu i od jednih i od drugih, tako da su oni najbolji mogući protivnik. U Lištici bi svakako bio pritisak, kao i uvijek, kao i na Grbavici. U Doboju jedna tribinica, bez ikakvog pritiska s tribina i svakog drugog pritiska koji bi bio prisutan da igramo protiv Lištice ili komšija.Sabinho je napisao/la:Ne znam zasto bi neko bio nezadovoljan. Mladost je objektivno najslabija ekipa od ponudjenih, i bolje je sa njima i jednom od ekipa iz druqoq para se boriti za trofej neqo i sa Sirokim i sa Zeljom, jer znamo kakve su to utakmice.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Upravo to, imat cemo skoro pa 2 domace utakmice, u Kaknju je dobar i teren, jedini minus je Husref, ali vjerujem u Calu.High je napisao/la:Mladost ima lošiju ekipu i od jednih i od drugih, tako da su oni najbolji mogući protivnik. U Lištici bi svakako bio pritisak, kao i uvijek, kao i na Grbavici. U Doboju jedna tribinica, bez ikakvog pritiska s tribina i svakog drugog pritiska koji bi bio prisutan da igramo protiv Lištice ili komšija.Sabinho je napisao/la:Ne znam zasto bi neko bio nezadovoljan. Mladost je objektivno najslabija ekipa od ponudjenih, i bolje je sa njima i jednom od ekipa iz druqoq para se boriti za trofej neqo i sa Sirokim i sa Zeljom, jer znamo kakve su to utakmice.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
-
bordobijeli
- Kontakt:
Favoriti smo ali nije mladost nista losija od sirokog . 100% zalaganje i ozbiljnost ako mislimo proci . ako bude finale Sarajevo-Zeljeznicar jedna ili dvije utakmice ??
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Dvije kao i uvijek..bordobijeli je napisao/la:Favoriti smo ali nije mladost nista losija od sirokog . 100% zalaganje i ozbiljnost ako mislimo proci . ako bude finale Sarajevo-Zeljeznicar jedna ili dvije utakmice ??
Mladost je bolja ekipa ekipa od Vase, pogledajte zadnju na grbavici.
Najlaksi protivnik je bio miskin crni, al sta je tu je. Treba se dobro spremiti da bi se proslo dalje.
Najlaksi protivnik je bio miskin crni, al sta je tu je. Treba se dobro spremiti da bi se proslo dalje.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Bgm posljednje finale izmedju Sarajeva i Zeljeznicara jedna utakmica igrana 2-1 buco osmanhodzic u 90 + zabio , 2002 mislimMortemHz je napisao/la:Dvije kao i uvijek..bordobijeli je napisao/la:Favoriti smo ali nije mladost nista losija od sirokog . 100% zalaganje i ozbiljnost ako mislimo proci . ako bude finale Sarajevo-Zeljeznicar jedna ili dvije utakmice ??
Protiv Mladosti pobjeda od 1 gola razlike i remi u gostima. Nece ici glatko, treba igrati kao da nam zivoti zavise od ovoga. Ako Sarajevski klubovi budu u finalu onda 4 kluba idu u Evropu, sto bi smanjilo pritisak na nase generalno.
Puno bi nam bilo lakse u finalu sa Listicom, pustite se vi zelja ...
Zadnja izmjena: kengur, dana/u 21 mar 2017, 13:06, ukupno mijenjano 1 put.
Kuda ćemo?joker90 je napisao/la:Loše, ali idemo dalje..
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
DaljeHigh je napisao/la:Kuda ćemo?joker90 je napisao/la:Loše, ali idemo dalje..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
kengur je napisao/la:Protiv Mladosti pobjeda od 1 gola razlike i remi u gostima. Nece ici glatko, treba igrati kao da nam zivoti zavise od ovoga. Ako Sarajevski klubovi budu u finalu onda 4 kluba idu u Evropu, sto bi smanjilo pritisak na nase generalno.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
joker90 je napisao/la:DaljeHigh je napisao/la:Kuda ćemo?joker90 je napisao/la:Loše, ali idemo dalje..
Realno većina nas bi od ponuđenih protivnika izabrala Mladost tako da bi svi trebali biti zadovoljni ali samo uz max angažman i pristup igrača možemo ostvariti naše želje. Vjerujem da ništa nećemo prepustiti slučaju i da ćemo biti apsolutno koncentrisani, posvećeni i nabrijani. Igračima i stručnom štabu želim da su svi zdravi i spremni za duele koji nas očekuju. 
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!
Dobro je!
Bolje nego da idemo u listicu ili da igramo 3 uzastopna derbija!

Bolje nego da idemo u listicu ili da igramo 3 uzastopna derbija!
HAHAHAAHjoker90 je napisao/la:Idemo pokazati Mladosti da smo mi za njih Sloboda!!!
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Kako mi ova vijest popravi dan. Pun obaveza cijelo jutro, zaboravio na izvlačenje kupa, ulazim u kuću, sjetim se da je danas bilo izvlačenje, ulazim, uzimam telefon (uzimam kesu, uzimam papir..
), gledam izvukli mladost, proslava toga ko da sam dao go na Koševu protiv kona a puna kuća
Daleko od toga da smo jednog nogom u finalu, i to svi znamo, ali budimo realni, mi smo blagi favoriti i mislim da protiv Mladosti imamo šanse 60:40 u korist nas, protiv Širokog bi imali 55:45, dok bi protiv kona omjer, po mom mišljenju bio 50:50.
Neće biti lahko, treba maximalno biti oprezan i treba maximalno ući u obje tekme, Mladost je dobra ekipa ali za nijansu slabija od lištice i kona.
Ovi koji nisu zadovoljni i koji su htjeli kone u polufinalu sa pričom da vidimo na čemu smo, pojma o fudbalu nemaju, ako do sada nisu vidjeli na čemu smo ( još ništa nismo mjenjali) onda su veliki neznalci.
Da smo izvukli njih, sve se zna. Šanse podjednake, oprezna igra na obje strane. Oni su u boljoj formi od nas i atmosfera im je u i oko kluba trenutno bolja. Mislim da imaju i veće samopuzdanje od nas jer su do sada sve pobjedili, i jer su se solidno pojačali.
Meni bi bilo strašno teško da nas izbace iz kupa, zato da se još ne sikiram, bolje s njima u finalu pa onda šta Bog da.
Daleko od toga da smo jednog nogom u finalu, i to svi znamo, ali budimo realni, mi smo blagi favoriti i mislim da protiv Mladosti imamo šanse 60:40 u korist nas, protiv Širokog bi imali 55:45, dok bi protiv kona omjer, po mom mišljenju bio 50:50.
Neće biti lahko, treba maximalno biti oprezan i treba maximalno ući u obje tekme, Mladost je dobra ekipa ali za nijansu slabija od lištice i kona.
Ovi koji nisu zadovoljni i koji su htjeli kone u polufinalu sa pričom da vidimo na čemu smo, pojma o fudbalu nemaju, ako do sada nisu vidjeli na čemu smo ( još ništa nismo mjenjali) onda su veliki neznalci.
Da smo izvukli njih, sve se zna. Šanse podjednake, oprezna igra na obje strane. Oni su u boljoj formi od nas i atmosfera im je u i oko kluba trenutno bolja. Mislim da imaju i veće samopuzdanje od nas jer su do sada sve pobjedili, i jer su se solidno pojačali.
Meni bi bilo strašno teško da nas izbace iz kupa, zato da se još ne sikiram, bolje s njima u finalu pa onda šta Bog da.
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
E svaka čast na komentaru.High je napisao/la:Verzija prva:
Mahala želi destablizirati stanje lažima kad nam dobro ide, kad su serije pobjeda, jer žele ubiti pozitivnu klimu.
Verzija druga:
Mahala destabilizira stanje u klubu odmah nakon poraza, da zagorča sve još više.
Pitarski oportunizam i teorije zavjere, a iskon im je na FKSInfo i sličnim konformističkim vonjastim brlozima.
Šta vam je ba ljudi, ovi koji lupe da kasne plate (možda i kasne, šta znam) i onda se neki nakače kako se time želi destabilizovat klub, kako to nanosi štetu, kako to kvari atmosferu i tako dalje. ŠTA VAM JE BA? PREMALEN SMO MI ONDA KLUB AKO ĆE NAS PISANJE NEKIH PORTALA O PRODAJI KLUBA TANA I NEKIH FORUMAŠA DA KASNE PLATE IGRAČIMA DESTABILIZOVAT I DA ĆE TO NARUŠIT ATMOSFERU I UTICAT NA REZULTATE.
I neki misle da se to smišljeno radi protiv nas i da se to samo nama dešava, evo konama kradu kola svake sezone, svašta se i o u drugim piše, o nekim više o nekim manje, mi smo jedni od najzanimljivijih jer smo najbrojnija navijačka skupina i od nas dobijaju najviše klikova i to nas ne treba ni doticati.
Da je to tako dragi moji, ja bi odmah napravio portal i sve negativno pisao i pljuvao po konkurentima da im na taj način utičem na rezultate da mi imamo veće šanse za naše ciljeve..
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: muhamedhulk, trunks1946 i 23 gosta.