Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Može li mrvu konkretnije, makar na PP, bio bih zahvalan. Potpisuje Redžepi?pile87 je napisao/la: Da ne odem u totalni off ovih dana se mogu ocekivati i jako pozitivne stvari vezano za Zelju...pogotovo ce biti zadovoljni oni koje iznimno cijene nasu djecu i igrace koji su ponikli u Zelji.
prosvjetli naspile87 je napisao/la:Omar500 je napisao/la:Može neko objasniti? Kakvi žileti ? WTF!?!pa onaj cije se ime ne spominje a nosi sofersku jaknu je rekao ako Zeljo bude ispred njih da ce se ziletom isjeci na dobrom je putu.
Nedavno me na ovom forumu pitao navijac sarajeva zasto ne svrstavam sarajevo kao ekipu koja se bori za vrh i ja mu obrazlozio da mislim da nemaju igracki kadar, nije trener nije ni onaj cije se ime ne spominje nego igraci.
Da ne odem u totalni off ovih dana se mogu ocekivati i jako pozitivne stvari vezano za Zelju...pogotovo ce biti zadovoljni oni koje iznimno cijene nasu djecu i igrace koji su ponikli u Zelji.
Bice jos igraca...al tog tipa koji dolaze na probu.Dove87 je napisao/la:novih igraca vise nece biti, zadnji put je trenirao jedan iz amerike momak, denis shehic ali su ga odbili jer nije na pripremama bio od pocetka i rekli da iduce godiine pokusa al bi ga mogli negdje preporuciti prije toga. kazu imaju dosta igraca pa kad prodaju nekog ili neko ode negdje slijedece godine bi mogli njega isto dovest. ovaj momak je dobar ambiciozan i fin igrac. igra u usa u univerzitetu i u ligi koja je 2 puta jaca neg nasa al eto.
ne reci dva putaDove87 je napisao/la:novih igraca vise nece biti
daj posalji na PP, ne volim neizvijesnost.Seyo_TM je napisao/la:ne reci dva putaDove87 je napisao/la:novih igraca vise nece biti
Uskoro ide vijest na sajtu pa...stay tuned
Čeh?themaniaks je napisao/la:M.K
Željovac je napisao/la:Čeh?themaniaks je napisao/la:M.K
Ja li misliš na themaniaksa koji je odao inicjale, a ja pogodio?partibrejker1921 je napisao/la:Nekad nije loše ni šutiti...
miroslav kloseŽeljovac je napisao/la:Čeh?themaniaks je napisao/la:M.K
On je Poljak. Doduše, ovaj "Čeh" je u Češkoj potpisao trogodišnji prije mjesec dana, prema jednom njegovom intervjuu.nick je napisao/la:miroslav kloseŽeljovac je napisao/la:Čeh?themaniaks je napisao/la:M.K
Trenutno korisnika/ca: Alipasino, bvsic, Google Adsense [Bot], Hrasno15, Paromlinac i 64 gosta.