Kup BiH 2016/17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Kup BiH 2016/17
Zar vas jos ima koji vjerujete u to da Siroki mora osvojiti kup, tj. da se steli ?
- Zeljeznicar -
Ma ne šteli se kup, ali su uz Mladost u najboljoj poziciji za osvajanje kupa. U ligi ne moraju igrati nikako tako da za kup mogu imati odmorne igrače. Tako je isto Radnik prošle sezone osvojio jer posljednjih 7-8 kola nisu nikako igrali ligu već samo kup.Zenzo je napisao/la:Zar vas jos ima koji vjerujete u to da Siroki mora osvojiti kup, tj. da se steli ?
Kup će osvojiti onaj ko u dvije utakmice bude bolji od Slavka Petrovića.arelinho je napisao/la:Ma ne šteli se kup, ali su uz Mladost u najboljoj poziciji za osvajanje kupa. U ligi ne moraju igrati nikako tako da za kup mogu imati odmorne igrače. Tako je isto Radnik prošle sezone osvojio jer posljednjih 7-8 kola nisu nikako igrali ligu već samo kup.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nista se ne steli ali fakat mislim da cemo izvuci Zelju
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Pa nek izvucemo, svejedno izvukli ih sad ili u finalu, svakako ce izmedju nas biti odlucena titula, Siroki je tanak a i Husref nema ekipu za najviseg dometa, koliko god oni odmarali igrace ne mogu preko nas i kona da **** rak raka.MortemHz je napisao/la:Nista se ne steli ali fakat mislim da cemo izvuci Zelju
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Za vas je mnogo bolje da nas izvučete sad u polufinalu.bodi123 je napisao/la:Pa nek izvucemo, svejedno izvukli ih sad ili u finalu, svakako ce izmedju nas biti odlucena titula, Siroki je tanak a i Husref nema ekipu za najviseg dometa, koliko god oni odmarali igrace ne mogu preko nas i kona da **** rak raka.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma kup osvajaju svi jer je kroz eliminaciju. Jeste cinjenica da oni i mi imamo po 5 trofeja u kupu sto je i najvise ali sjeti se onih klubova poput Orašja, Modriče, Olimpika, Radnika, Bosne..bodi123 je napisao/la:Pa nek izvucemo, svejedno izvukli ih sad ili u finalu, svakako ce izmedju nas biti odlucena titula, Siroki je tanak a i Husref nema ekipu za najviseg dometa, koliko god oni odmarali igrace ne mogu preko nas i kona da **** rak raka.MortemHz je napisao/la:Nista se ne steli ali fakat mislim da cemo izvuci Zelju
Svako moze svakoga izbaciti u dvije utakmice, prednost Sirokog i Mladosti su odmorniji igrac, ne bore se na dva fronta za razliku od Zelje i Sarajeva.
Moja zelja je da finale bude derbi.
Moja zelja je da finale bude derbi.
- Zeljeznicar -
Apsolutno svejedno, i za nas i za vas.Virtu4l je napisao/la:Za vas je mnogo bolje da nas izvučete sad u polufinalu.bodi123 je napisao/la:Pa nek izvucemo, svejedno izvukli ih sad ili u finalu, svakako ce izmedju nas biti odlucena titula, Siroki je tanak a i Husref nema ekipu za najviseg dometa, koliko god oni odmarali igrace ne mogu preko nas i kona da **** rak raka.
Forma i atmosfera ekipa prije derbija igra najmanju ulogu u istom, znas i sam da ce to biti 2 jako tvrde i negledljive utakmice, u kojem ce izaci kao pobjednik onaj koji uspije pronaci neki trenutak inspiracije u tih 180 minuta Duljevica, Ahmetovica, Miroslava ili Lendrica, ili onaj koji doceka kiks Novakovica Kerle i ekipe, s toga nema puno razlike odigrali taj dvomec sada, za mjesec ili za dva, sigurno da nece pobjediti ni jedna ekipa leprsavom i dominantnom igrom, u 5 deka smo.
Jedina prednost za nas navijace u slucaju da to bude u polufinalu je sto bi grad potpuno poludio u te 2 sedmice kad bi se odigrala 3 derbija, i samo zbog toga navijam da se sastanemo sad odmah i da vidimo na cemu smo i mi i vi.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- Ustanik8SB8
- Kontakt:
Ne osvajaju sviMortemHz je napisao/la: Ma kup osvajaju svi jer je kroz eliminaciju. Jeste cinjenica da oni i mi imamo po 5 trofeja u kupu sto je i najvise ali sjeti se onih klubova poput Orašja, Modriče, Olimpika, Radnika, Bosne..

Nad tobom sunce najljepše sja
Naravno da je bitno za vas. Imate izuzetno kratku ekipu i bolje vam je da odmah znate na čemu ste, u aprilu ćete odigrati osam utakmica i prolazak u finale vam daje još dosta utakmica koje vaš roster ne može izdržati, tako da vam je bolje da odmah igrate sa nama i da vidite gdje ste. Ako ispadnete, fokusiraćete se samo na PL, a ako prođete Mladost ili Široki, opet možete ostati kratkih rukava.bodi123 je napisao/la:Apsolutno svejedno, i za nas i za vas.Virtu4l je napisao/la:Za vas je mnogo bolje da nas izvučete sad u polufinalu.bodi123 je napisao/la:Pa nek izvucemo, svejedno izvukli ih sad ili u finalu, svakako ce izmedju nas biti odlucena titula, Siroki je tanak a i Husref nema ekipu za najviseg dometa, koliko god oni odmarali igrace ne mogu preko nas i kona da **** rak raka.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Jel počelo?
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Prvo juniori pa zene kao i uvijek, sad ce ubrzo.KingJamesMVP je napisao/la:Jel počelo?
- Ustanik8SB8
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Mladost hahahah
Sarajevo - Mladost DK
Široki Brijeg - Željezničar
Edit: Termini utakmicu su 16:30 dnevni i večernji u 19:30.
Vjerovatno da će prvi par biti prva u 19:30, a druga sigurno 16:30 dok će drugi par obje tekme biti u 19:30.
Široki Brijeg - Željezničar
Edit: Termini utakmicu su 16:30 dnevni i večernji u 19:30.
Vjerovatno da će prvi par biti prva u 19:30, a druga sigurno 16:30 dok će drugi par obje tekme biti u 19:30.
- grbavicka1921
- Kontakt:
Husref-Cala, epska bitka

*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.