FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

baboatif
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la baboatif » 21 mar 2017, 10:52

zagor1987 je napisao/la:
sarajlija je napisao/la:Bolje da usto nisam nego sto sam vidio ono danas.... :roll: :roll: Majkom vam se kunem danas vidio dokaz da su plate kasnile,ostao kao pokopan.... :puke: :puke: :puke: :evil: :evil:

Koliko god da sam ljut bio onaj dan jer smo uzasno igrali i nikakva zelja kod nasih fudbalera nije postojalla da se bilo sta promjeni, pruzimo im podrsku sada kada je najteze..... Ako nista, zbog Cale jer je on to zasluzio ;) ;) .... Ostvarili su taj niz a mi moramo znati da su oni limitirana ekipa i podrska im treba kao nikad jer bas to moze biti nasa prednost ;) ;) .....Neke druge ljude koji sabotiraju i one koji su srozali klub treba baciti koju suplju, ovi su svakako na terenu pruzili vise nego sto su sposobni a sve zbog samo jednog covjeka kojeg u svemu ovome najvise zalim..... On zivi za ovo,a radi mu se iza ledja...... :puke: :puke: :puke:
Sta znqci kasnjenje jel jedqn dan il.dva il mjesec? Sta i da kasne? Fino su vam ljudi objasnili da je to laz i da su redovno isplaceni,al hajd nek se pise nesto vazda isto cim se desi poraz ide odma nema se za plata,pipa zavrnuta jer nismo doveli 10 igraca i slicne nebuloze
kunem ti se Bogom dragim da ljudima ne kasni nista.ali zar ne vidite da je samo jedan cilj da pljuju po Sarajevu da nas pokusavaju srozati i unistiti

Sent from my SM-G928F using Tapatalk
Svi u napad,jedan je HASE

skoroalen
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la skoroalen » 21 mar 2017, 11:00

bordoakapitar je napisao/la:Zna li neko o kakvim su "zajednickim projektima" pregovarali Hujic i jos neko sa celnicima zeljeznicara kod nazovi ministra Kurica? Kao "zajedno u evropu" pa me zivo zanima da slucajno nisu planirali da evrooske utakmice igramo na grbavici! Ako jesu, onda stvarno nemaju karaktera i obraza ni mrvice. Smatram da bi to bilo nevidjeno ponizenje za klub i nas navijace i u tom slucaju sigurno ne bih otisao na te utakmice... Da ne bude zabune, ovo sam sinoc procitao na sc

Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Ma mislim da od tog nema ništa, da si to izvukao iz konteksta. Pored onolikog Koševa da najvećem rivalu plaćamo korištenje stadiona. Mislim da je tema sastanka bila promocija oba kluba u Evropi, neka bolja reklama, podrška grada... jer Sarajevo prošle godine nije imalo predstavnika u Evropi što je ogroman udarac za sport u Sarajevu.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Orangina85
Kontakt:

Post Postao/la Orangina85 » 21 mar 2017, 11:01

bordoakapitar je napisao/la:Zna li neko o kakvim su "zajednickim projektima" pregovarali Hujic i jos neko sa celnicima zeljeznicara kod nazovi ministra Kurica? Kao "zajedno u evropu" pa me zivo zanima da slucajno nisu planirali da evrooske utakmice igramo na grbavici! Ako jesu, onda stvarno nemaju karaktera i obraza ni mrvice. Smatram da bi to bilo nevidjeno ponizenje za klub i nas navijace i u tom slucaju sigurno ne bih otisao na te utakmice... Da ne bude zabune, ovo sam sinoc procitao na sc

Kako dodje do ovog zakljucka svega ti?

Vjerovatno se radi o nekom ucescu kantona u troskovima organizacije tih utakmica ili nesto slicno...cuj da se igra na grbavici :D

bordoakapitar

Post Postao/la bordoakapitar » 21 mar 2017, 11:09

Orangina85 je napisao/la:

Kako dodje do ovog zakljucka svega ti?

Vjerovatno se radi o nekom ucescu kantona u troskovima organizacije tih utakmica ili nesto slicno...cuj da se igra na grbavici :D
Ne znam, ovo mi je prvo palo na pamet... Vjerovatno si u pravu, mozda Kanton sta pogura...

givera
Kontakt:

Post Postao/la givera » 21 mar 2017, 11:10

baboatif je napisao/la:
zagor1987 je napisao/la:
sarajlija je napisao/la:Bolje da usto nisam nego sto sam vidio ono danas.... :roll: :roll: Majkom vam se kunem danas vidio dokaz da su plate kasnile,ostao kao pokopan.... :puke: :puke: :puke: :evil: :evil:

Koliko god da sam ljut bio onaj dan jer smo uzasno igrali i nikakva zelja kod nasih fudbalera nije postojalla da se bilo sta promjeni, pruzimo im podrsku sada kada je najteze..... Ako nista, zbog Cale jer je on to zasluzio ;) ;) .... Ostvarili su taj niz a mi moramo znati da su oni limitirana ekipa i podrska im treba kao nikad jer bas to moze biti nasa prednost ;) ;) .....Neke druge ljude koji sabotiraju i one koji su srozali klub treba baciti koju suplju, ovi su svakako na terenu pruzili vise nego sto su sposobni a sve zbog samo jednog covjeka kojeg u svemu ovome najvise zalim..... On zivi za ovo,a radi mu se iza ledja...... :puke: :puke: :puke:
Sta znqci kasnjenje jel jedqn dan il.dva il mjesec? Sta i da kasne? Fino su vam ljudi objasnili da je to laz i da su redovno isplaceni,al hajd nek se pise nesto vazda isto cim se desi poraz ide odma nema se za plata,pipa zavrnuta jer nismo doveli 10 igraca i slicne nebuloze
kunem ti se Bogom dragim da ljudima ne kasni nista.ali zar ne vidite da je samo jedan cilj da pljuju po Sarajevu da nas pokusavaju srozati i unistiti

Sent from my SM-G928F using Tapatalk
Nevidim u cemu je problem oko plata,evo jedni tvrde da nekasne I vjerovacemo im,a sve I da kasne jel to znaci da ce oni da se setkaju I brukaju klub,evo sad kad je legla plata ko ce FKS namiriti tri boda koja su izgubljena njihovim setkanjem,treba njima par vaspitnih

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 21 mar 2017, 11:13

Ja cuo gasi se klub, rusi se kamp i Valentin pravi novu zgradu Messera, radi prosirenja proizvodnje. Plate koje su trebali igraci dobiti, preusmjerene su na kupovinu novih coppy aparata za potrebe svojih zaposlenika.

Tan je preminuo, samo mi to jos ne znamo.

Ako mene lazu, lazem i ja vas!!!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 21 mar 2017, 11:15

Jesi li ti ozbiljan hahaha
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 21 mar 2017, 11:18

Jesi glup grob te je.bo :facepalm:
1946~

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 21 mar 2017, 11:26

Zna li neko sta je sa @evanderom?

ultrasegamega
Kontakt:

Post Postao/la ultrasegamega » 21 mar 2017, 11:27

Plate ne kasne. Ne nasjedajte vise na glupe price i pokusaje destabilizavije, koji vam je qurac?!?!
Jedna losa utakmica u zadnjih 20 i odma kuknjava neka. Kakvi ste vi navijaci? Bavie se svin osim navijanjem i podrskom, alusate gurbete i vjerujete i njihove podvale. Cuj mi nemamo para, a oni imaju. Prose ljudi, duzni i Bogu i narodu, a vi nasjedate na njihove price da oni imaju, a mi da nemamo?!? Eto raspadamo se, ekseri spremni...
Ne kontam sta je s vama?!

Cuj da igramo na Grbavici evropske utakmice, majko mila ko sve ima internet.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 21 mar 2017, 11:28

:D
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 21 mar 2017, 11:28

zagorski je napisao/la:Zna li neko sta je sa @evanderom?
Nece da nam pristaje na muku.
1946~

bordoakapitar

Post Postao/la bordoakapitar » 21 mar 2017, 11:35

ThrillerHz je napisao/la:

Jesi glup grob te je.bo :facepalm:
Ne obracaj mi se tako cobane jer nisam s tobom ovce cuvao!

High

Post Postao/la High » 21 mar 2017, 11:38

Verzija prva:

Mahala želi destablizirati stanje lažima kad nam dobro ide, kad su serije pobjeda, jer žele ubiti pozitivnu klimu.

Verzija druga:

Mahala destabilizira stanje u klubu odmah nakon poraza, da zagorča sve još više.

Pitarski oportunizam i teorije zavjere, a iskon im je na FKSInfo i sličnim konformističkim vonjastim brlozima.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

ultrasegamega
Kontakt:

Post Postao/la ultrasegamega » 21 mar 2017, 11:46

Ma jok, samo treba **** majke stalno i svima, kukati, plakati, ponizavati svoje, a dizati druge, aplaudirati protivnicima, sudijama i tudjim trenerima. Prikazati kao poduhvat sve sto drugi naprave, a sve sto mi napravimo treba pogaziti i popljuvati. **** se pitari!!

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 21 mar 2017, 11:53

bordoakapitar je napisao/la: Ne obracaj mi se tako cobane jer nisam s tobom ovce cuvao!

Logicno kad ih ja nisam nikad ni cuvao <3
1946~

Speirs
Kontakt:

Post Postao/la Speirs » 21 mar 2017, 11:56

ultrasegamega je napisao/la: Jedna losa utakmica u zadnjih 20
Da je bogdo. :?

Amca007

Post Postao/la Amca007 » 21 mar 2017, 12:00

Listica. Ispadamo
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...

bordoakapitar

Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la bordoakapitar » 21 mar 2017, 12:05

ThrillerHz je napisao/la:
bordoakapitar je napisao/la: Ne obracaj mi se tako cobane jer nisam s tobom ovce cuvao!

Logicno kad ih ja nisam nikad ni cuvao <3
E pa drago mi je ako nisi. Najlakse je nekome reci da je glup a treba biti i glup i slijep pa ne vidjeti da ono napaceno Kosevo uskoro nece ispunjavati uslove ni za PLBiH. Jos kad Merlin ili Joksim zadaju koncert 3 dana prije utakmice, onda me tek tuga uhvati...

DBR1987
Kontakt:

Post Postao/la DBR1987 » 21 mar 2017, 12:07

Ne nasjedajte na gluposti oko plata :nene: .... to su kosti od onih sa druge strane Miljacke .... cilj je destabilizacija FKS...
NJIMA KASNE PLATE 2 mj da se zavrsi istok pa ce pocet prodavat desetogodisnje karte za jug po 500 km pa ce se od toga podmirit dug prema igracima .....a sve izgleda ok a nije ....
Smijesni su :guz: :guz: :guz:
Zadnja izmjena: DBR1987, dana/u 21 mar 2017, 12:13, ukupno mijenjano 1 put.
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.

Leon Benko

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 5 gostiju.