Grizman je nova sedmica Uniteda.
Schweini otisao za platu od 70k sedmicno, a kod nas imao 200k ako se ne varam.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Tako ste slično pisali prošle godine i da je Renato Sanches vaš pa znamo šta je biloNitro je napisao/la:Zamislite kako to novinari upakuju da bi prosječan čitalac ili kupac ovog smeća od novina povjerovao u priču da bi Grizman prešao u redove najvećih rivala u ligi, a i da bi prešao u Bayern![]()
Grizman je nova sedmica Uniteda.
Schweini otisao za platu od 70k sedmicno, a kod nas imao 200k ako se ne varam.
Svakako da je Bajo pozeljniji ako gledamo "ljubav I romantiku" koje, znas I sam, da vise skoro I nema u fudbalu, nazalost iz ugla prvenstveno zaljubljenika u fudbal. Ali United finansijski sigurno moze ponuditi vise sto je izgleda fudbalerima danas bitnije. Ipak mi imamo vise prioriteta a ne samo napadaca tako da ce biti jos trakavica. A trziste je takvo da dobrih napadaca imas da biras, kao I golmana, dok United treba da se fokusira na odbranu gdje trziste bas I ne nudi isto.Saurman je napisao/la:Kad sam postavio vijest za Griezmanna nisam želio pokrenuti raspravu koji bi mu klub više odgovarao Utd ili Bayern.
Asteriks je objasnio zašto su u ovom trenutku bolje opcije za Griezmanna klubovi Real,Barcelona i Bayern mada Atletico ga ne bi pustio u Real.
Ej moj Nermine, ljepše je u Chicagu 10 putaNerminovic je napisao/la:Bastiana ne kontam nikako, kad vec ides u Ameriku kud bas u Chicago kad si mogao u Los Angeles, Miami itd![]()
The Manchester Evening News are reporting that Barcelona left-back Alba is an admirer of Jose Mourinho and would be keen on joining Manchester United in the summer. Since Barcelona switched to the 3-4-3 formation, Alba has seen his playing time decrease and this has led to the former Valencia man exploring other possibilities. It is believed Barcelona value the 28-year-old around the £25million mark and expect to bank that fee with the left-back having three years remaining on his current deal.
Manchester United are closing in on Antoine Griezmann - with **** close to the Frenchman believing a deal is on the verge of completion.
Griezmann will decide at the end of the season, any future club must have Champions' League football, according to L'Équipe.
Agent PogbaAntoine Griezmann's relationship with Paul Pogba has strengthened in recent months & gives Manchester United an advantage. (L'Équipe)
MENRooney88 je napisao/la:Izvor?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.