FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MortemHz » 20 mar 2017, 23:36

sarajlija je napisao/la:Bolje da usto nisam nego sto sam vidio ono danas.... :roll: :roll: Majkom vam se kunem danas vidio dokaz da su plate kasnile,ostao kao pokopan.... :puke: :puke: :puke: :evil: :evil:

Koliko god da sam ljut bio onaj dan jer smo uzasno igrali i nikakva zelja kod nasih fudbalera nije postojalla da se bilo sta promjeni, pruzimo im podrsku sada kada je najteze..... Ako nista, zbog Cale jer je on to zasluzio ;) ;) .... Ostvarili su taj niz a mi moramo znati da su oni limitirana ekipa i podrska im treba kao nikad jer bas to moze biti nasa prednost ;) ;) .....Neke druge ljude koji sabotiraju i one koji su srozali klub treba baciti koju suplju, ovi su svakako na terenu pruzili vise nego sto su sposobni a sve zbog samo jednog covjeka kojeg u svemu ovome najvise zalim..... On zivi za ovo,a radi mu se iza ledja...... :puke: :puke: :puke:
:think:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 20 mar 2017, 23:40

ma malo mi je i **** pružati podršku kada je najteže,skoro svake sezone po minimalno tri puta pružamo "podršku kada je najteže",da hoću spojiti samo 2 sezone u životu da ne čujem tu floskulu,samo dvije,mislim da ne tražim puno

VVVBK

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 20 mar 2017, 23:45

sarajlija je napisao/la:Bolje da usto nisam nego sto sam vidio ono danas.... :roll: :roll: Majkom vam se kunem danas vidio dokaz da su plate kasnile,ostao kao pokopan.... :puke: :puke: :puke: :evil: :evil:

Koliko god da sam ljut bio onaj dan jer smo uzasno igrali i nikakva zelja kod nasih fudbalera nije postojalla da se bilo sta promjeni, pruzimo im podrsku sada kada je najteze..... Ako nista, zbog Cale jer je on to zasluzio ;) ;) .... Ostvarili su taj niz a mi moramo znati da su oni limitirana ekipa i podrska im treba kao nikad jer bas to moze biti nasa prednost ;) ;) .....Neke druge ljude koji sabotiraju i one koji su srozali klub treba baciti koju suplju, ovi su svakako na terenu pruzili vise nego sto su sposobni a sve zbog samo jednog covjeka kojeg u svemu ovome najvise zalim..... On zivi za ovo,a radi mu se iza ledja...... :puke: :puke: :puke:
Je li Amer Bekic nekako povezan sa tim 'dokazom'?

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 20 mar 2017, 23:47

Ako su i kasnile, neka malo. Manje će konobari u Metropolisu bakšiše imat, i one curice u salonima za uljepšavanje. :kafa:
Ako pogledamo ekipu u odnosu na jesenji dio prvenstva, popravili smo Sarića i to poprilično. Dobili smo zadnjeg veznog koji nije Rustemović, i Hebibovića u odličnoj formi. S druge strane, strašno su pali Crnkić i Ahmetović, a lijevog beka faktički i nemamo. Sad su pale u vodu one priče "ekipu koja pobjeđuje ne treba mijenjat". Ja bih rado volio vidjet Liivaka u prvoj postavi, i to baš umjesto Crnkića. Lijevo, mislim da treba probat s Balićem, barem neće propuha bit. Lopta će proći ali igrač ne, sigurno. Napad škripi, mislim da ne bi bilo loše vratit Amera u prvu, ohladit malo Mersu, nevjerovatno koliko je beskoristan u ovom proljetnom dijelu, barem u toj napadačkoj fazi.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 20 mar 2017, 23:51

nukleusmember je napisao/la:ma malo mi je i **** pružati podršku kada je najteže,skoro svake sezone po minimalno tri puta pružamo "podršku kada je najteže",da hoću spojiti samo 2 sezone u životu da ne čujem tu floskulu,samo dvije,mislim da ne tražim puno

VVVBK

13/14 i 14/15 :P euforija oko investitora, pojačala, Jajalo, izbacili Želju iz kupa, uzeli kup, pa Evropa, play off, puno Koševo protiv Gladbaha, Kodro, Cimirot, Benko, dobili na Grbavici, sa -10 na prvo mjesto, haman puno Koševo na derbiju, titula. Boga mi, dvije lijepe sezone :D :P
Zadnja izmjena: skoroalen, dana/u 20 mar 2017, 23:59, ukupno mijenjano 1 put.

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 20 mar 2017, 23:58

Lelic i Livak bi trebali više šanse dobijati.
Sabrine mi moje!

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 21 mar 2017, 00:00

13/14 tan nas uzeo na pola sezone ja mislim,smucali se po kafančugama kada se predstavljao statut,14/15 sam završio na lexiliumima dok titulu nismo uzeli,bili su to sezone sa happy end-om ali su mi "in the meantime" rogovi izrasli,kada malo bolje razmislim svaka sezona je bila grozno stresna koliko pamtim,pa sa papetom i pajom kada smo bili najjači u istoriji je bilo extra stresno,prve titule se ne sjećam jbg a,šizofren smo klub

VVVBK

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 21 mar 2017, 00:04

skoroalen je napisao/la:
nukleusmember je napisao/la:ma malo mi je i **** pružati podršku kada je najteže,skoro svake sezone po minimalno tri puta pružamo "podršku kada je najteže",da hoću spojiti samo 2 sezone u životu da ne čujem tu floskulu,samo dvije,mislim da ne tražim puno

VVVBK

13/14 i 14/15 :P euforija oko investitora, pojačala, Jajalo, izbacili Želju iz kupa, uzeli kup, pa Evropa, play off, puno Koševo protiv Gladbaha, Kodro, Cimirot, Benko, dobili na Grbavici, sa -10 na prvo mjesto, haman puno Koševo na derbiju, titula. Boga mi, dvije lijepe sezone :D :P
Vox nabavili :D
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 21 mar 2017, 00:06

Mene ako infarkt protiv Slavije i Zrinjskog nije opalio... yebeni Stojčev je protiv Slavije upropastio svaki pokušaj napada, i onda ona frljoka... protiv Zrinje haman isto, kad nam ljudi 3 na 1 izađoše i Nikolić stativu pogodi, pa je knjaz Miloš podvali Benkari, a meni pritisak 300 sa 200.

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 21 mar 2017, 00:10

skoroalen je napisao/la:Mene ako infarkt protiv Slavije i Zrinjskog nije opalio... yebeni Stojčev je protiv Slavije upropastio svaki pokušaj napada, i onda ona frljoka... protiv Zrinje haman isto, kad nam ljudi 3 na 1 izađoše i Nikolić stativu pogodi, pa je knjaz Miloš podvali Benkari, a meni pritisak 300 sa 200.
ma najgora tekma protiv slavije, delac branio sto je mogao, oni sutali ko juninho u najboljim danima
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 21 mar 2017, 00:11

ma ja,uglavnom do sada su mi uzeli 5,6 godina života sigurno,pa onaj obućin gol isto protiv slavije,ma parkinson mi ne gine u starosti ocm

VVVBK

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 21 mar 2017, 00:40

Dobro, ta utakmica sa Slavijom se ne treba navoditi u bilo kojem slucaju kao primjer za nesta :mrgreen:

Sent from my LG-P880 using Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®

Hordas19xx
Kontakt:

Post Postao/la Hordas19xx » 21 mar 2017, 01:44

a kakv je to dokaz?
Djecak koji raste, zavolio te tad!

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 21 mar 2017, 02:46

Treba ljudima dati dokaze. Pa jel...:o
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 21 mar 2017, 08:49

Jesi ti onaj sto radi u banci pa provjerava kad je kome uplacena plata?
Hajde jos malo, kad je najgore i najvise potrebna podrska, navali ko faktor i slicni srati.
I ako je tako, kakav trebas biti da pises takve stvari ovdje....
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

High

Post Postao/la High » 21 mar 2017, 08:50

belosevic28 je napisao/la:Treba ljudima dati dokaze. Pa jel...:o
Ako nije rečeno na džumi, onda ništa od tog!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 21 mar 2017, 08:59

Evo ja greskom dobih Rustemovicev izvod iz banke, pise da mu je legla plata. :)
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 21 mar 2017, 09:38

Sta znqci kasnjenje jel jedqn dan il.dva il mjesec? Sta i da kasne? Fino su vam ljudi objasnili da je to laz i da su redovno isplaceni,al hajd nek se pise nesto vazda isto cim se desi poraz ide odma nema se za plata,pipa zavrnuta jer nismo doveli 10 igraca i slicne nebuloze

escobarpablo
Kontakt:

Post Postao/la escobarpablo » 21 mar 2017, 10:00

Ne kasni ni jedna plata- iz usta prvotimca, pustite gurbetske priče, a kunem se da smo pobijedili u Tuzli o ovom ne bi bilo ni riječi.
FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.

Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!

bordoakapitar

Post Postao/la bordoakapitar » 21 mar 2017, 10:50

Zna li neko o kakvim su "zajednickim projektima" pregovarali Hujic i jos neko sa celnicima zeljeznicara kod nazovi ministra Kurica? Kao "zajedno u evropu" pa me zivo zanima da slucajno nisu planirali da evrooske utakmice igramo na grbavici! Ako jesu, onda stvarno nemaju karaktera i obraza ni mrvice. Smatram da bi to bilo nevidjeno ponizenje za klub i nas navijace i u tom slucaju sigurno ne bih otisao na te utakmice... Da ne bude zabune, ovo sam sinoc procitao na sc

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, OzmoodPinglewood, Pena, riki46 i 33 gosta.