Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
falim joj jaDerdiyok je napisao/la:Sta fali Aneli ? Kad moze Dobraca moze i ona.
Poslano sa mog SM-T211 koristeći Tapatalk
percepcija je **** stvar, a marketing još više....naročito za klubove koji hoće da prošire bazu navijača i uticaj....broj članstva, recimo klub iz hercegovine napravi tribinu pokrije je sve sredi i picne a sarajevski mediji ni slova o tome....lokalne novine i klupski bilten prenesu, jer tom klubu nije stalo i nije dizana hampa oko toga....ovdje bi čovjek pomislio da su stadion napravili od 0 koliko se članaka napisalo o tome....i šta je rezultat??? najveća posjeta lige...iako je tribina koštala 3x više od drugih....izazivati sumnju prema upravi i menadžmentu prvog rivala je itekako korisna stvar, pogotovo ako su skoro imali problema s upravom....ko to ne vidi ili misli da je slučajnost onda je glup...Speirs je napisao/la:I kakve to veze ima? Cak i da im na naslovnim stranama stoji, volimo Zelju, kakve to veze ima s nama, igrom na terenu, i podrskom na tribinama.DenchiNL je napisao/la:i Avaz i ****Memara je napisao/la:Faktor i Klix su partneri Željkana.
Ako neki natpis u novinama toliko poremeti ekipu da ona cijela podbaci i bude pregazena, ili da zbog njega navijaci ne dodju gledati SVOJ klub, pisam se ja na te igrace, i te navijace
Tebi cemo srediti dobracu, imas ti dobar kapacitet za filovanje brateTobeYarabi je napisao/la:falim joj jaDerdiyok je napisao/la:Sta fali Aneli ? Kad moze Dobraca moze i ona.
Poslano sa mog SM-T211 koristeći Tapatalk
Njima je gradnja tribine prakticno zavisila od toga da sto vise ljudi cuju da je grade, tako da je normalno bilo ocekivati medijsku kampanju. Da im je napravio neki investitor sam, bila bi radjenja u puno manjoj pompi. A ovo za Tana i prodaju se prvo pojavilo u nekim americkim poslovnim novinama, ako se dobro sjecam, tako da...DenchiNL je napisao/la:
percepcija je **** stvar, a marketing još više....naročito za klubove koji hoće da prošire bazu navijača i uticaj....broj članstva, recimo klub iz hercegovine napravi tribinu pokrije je sve sredi i picne a sarajevski mediji ni slova o tome....lokalne novine i klupski bilten prenesu, jer tom klubu nije stalo i nije dizana hampa oko toga....ovdje bi čovjek pomislio da su stadion napravili od 0 koliko se članaka napisalo o tome....i šta je rezultat??? najveća posjeta lige...iako je tribina koštala 3x više od drugih....izazivati sumnju prema upravi i menadžmentu prvog rivala je itekako korisna stvar, pogotovo ako su skoro imali problema s upravom....ko to ne vidi ili misli da je slučajnost onda je glup...
Sabinho je napisao/la:Ovo je najjaca scena sa slucajeva x. Ovu ljudinu zelim da nadjem i ostavim mu sve sto imam![]()
![]()
![]()
Evolution87 je napisao/la:Sabinho je napisao/la:Ovo je najjaca scena sa slucajeva x. Ovu ljudinu zelim da nadjem i ostavim mu sve sto imam [emoji144] [emoji144] [emoji144]
i ovo je kultna scena![]()
![]()
Tan ne može prodati svoje uloge 5 godina nakon kupovine istih. to niko nije pomenuo ni u jednom tekstu a stoji u statutu....čak suprotno , konstrukcije razne ko nas kupuje....da ne spominjem da nema zakona o sportu niti bilo čega drugog....Speirs je napisao/la:
Njima je gradnja tribine prakticno zavisila od toga da sto vise ljudi cuju da je grade, tako da je normalno bilo ocekivati medijsku kampanju. Da im je napravio neki investitor sam, bila bi radjenja u puno manjoj pompi. A ovo za Tana i prodaju se prvo pojavilo u nekim americkim poslovnim novinama, ako se dobro sjecam, tako da...
Popusili, ali Dulja se nije povrijedio, pa ima nesto pozitivnoHigh je napisao/la:Šta bi u Tuzli? Jesmo li pobijedili?
Ibretio sam se kad sam vidio da smo izgubili, i to 3:0.Speirs je napisao/la:Popusili, ali Dulja se nije povrijedio, pa ima nesto pozitivnoHigh je napisao/la:Šta bi u Tuzli? Jesmo li pobijedili?
+1Lakoste je napisao/la:Molim sve navijace Sarajeva koji citavu ovu temu da ne nasjedaju ni na kakve lazi od kojekakvih isprdaka koji pisu da neko bojkotuje Calu itd. Utakmica se izgubila, ni prva ni posljednja. Koliko smo veliki klub i koliko smo trn u ocima drugima pokazuju njihove price i lazi koje izmisljaju ne bi li uvukli nervozu u nase redove. Svi zajedno, svi uz Calu i uz igrace.
ne pravim ja problemeEvolution87 je napisao/la:Sabinho je napisao/la:Ovo je najjaca scena sa slucajeva x. Ovu ljudinu zelim da nadjem i ostavim mu sve sto imam![]()
![]()
![]()
i ovo je kultna scena![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: alacious, Beli98, Bing [Bot], boki86, Combattente87, inzomni, misstianopenaldo, N3R3D, napoleon72, OzmoodPinglewood, tajsamja, TETRAPAK i 116 gostiju.