FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

TobeYarabi
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la TobeYarabi » 20 mar 2017, 22:03

rasirio ga frajer i cita slovo po slovo :rol: :rol: :rol:

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 20 mar 2017, 22:04

Sta fali Aneli ? Kad moze Dobraca moze i ona. :D

Poslano sa mog SM-T211 koristeći Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 20 mar 2017, 22:05

Ne pravim ja probleme, ne pravim ja probleme... jel ovo za hayat :rol: :rol:

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 20 mar 2017, 22:05

Derdiyok je napisao/la:Sta fali Aneli ? Kad moze Dobraca moze i ona. :D

falim joj ja :mrgreen:

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 20 mar 2017, 22:07

Speirs je napisao/la:
DenchiNL je napisao/la:
Memara je napisao/la:Faktor i Klix su partneri Željkana.
i Avaz i **** ;)
I kakve to veze ima? Cak i da im na naslovnim stranama stoji, volimo Zelju, kakve to veze ima s nama, igrom na terenu, i podrskom na tribinama.
Ako neki natpis u novinama toliko poremeti ekipu da ona cijela podbaci i bude pregazena, ili da zbog njega navijaci ne dodju gledati SVOJ klub, pisam se ja na te igrace, i te navijace
percepcija je **** stvar, a marketing još više....naročito za klubove koji hoće da prošire bazu navijača i uticaj....broj članstva, recimo klub iz hercegovine napravi tribinu pokrije je sve sredi i picne a sarajevski mediji ni slova o tome....lokalne novine i klupski bilten prenesu, jer tom klubu nije stalo i nije dizana hampa oko toga....ovdje bi čovjek pomislio da su stadion napravili od 0 koliko se članaka napisalo o tome....i šta je rezultat??? najveća posjeta lige...iako je tribina koštala 3x više od drugih....izazivati sumnju prema upravi i menadžmentu prvog rivala je itekako korisna stvar, pogotovo ako su skoro imali problema s upravom....ko to ne vidi ili misli da je slučajnost onda je glup... :thumbdown:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 20 mar 2017, 22:10

Ovo je najjaca scena sa slucajeva x. Ovu ljudinu zelim da nadjem i ostavim mu sve sto imam :bow: :bow: :bow:

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Derdiyok
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Derdiyok » 20 mar 2017, 22:12

TobeYarabi je napisao/la:
Derdiyok je napisao/la:Sta fali Aneli ? Kad moze Dobraca moze i ona. :D

falim joj ja :mrgreen:
Tebi cemo srediti dobracu, imas ti dobar kapacitet za filovanje brate :rol:

® GONGASHI POWERHOUSE ®

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 20 mar 2017, 22:16

Na to sam i mislio @dencil, bravo.

Faktor.
slika

Speirs
Kontakt:

Post Postao/la Speirs » 20 mar 2017, 22:31

DenchiNL je napisao/la:
percepcija je **** stvar, a marketing još više....naročito za klubove koji hoće da prošire bazu navijača i uticaj....broj članstva, recimo klub iz hercegovine napravi tribinu pokrije je sve sredi i picne a sarajevski mediji ni slova o tome....lokalne novine i klupski bilten prenesu, jer tom klubu nije stalo i nije dizana hampa oko toga....ovdje bi čovjek pomislio da su stadion napravili od 0 koliko se članaka napisalo o tome....i šta je rezultat??? najveća posjeta lige...iako je tribina koštala 3x više od drugih....izazivati sumnju prema upravi i menadžmentu prvog rivala je itekako korisna stvar, pogotovo ako su skoro imali problema s upravom....ko to ne vidi ili misli da je slučajnost onda je glup... :thumbdown:
Njima je gradnja tribine prakticno zavisila od toga da sto vise ljudi cuju da je grade, tako da je normalno bilo ocekivati medijsku kampanju. Da im je napravio neki investitor sam, bila bi radjenja u puno manjoj pompi. A ovo za Tana i prodaju se prvo pojavilo u nekim americkim poslovnim novinama, ako se dobro sjecam, tako da...

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 20 mar 2017, 22:34

Sabinho je napisao/la:Ovo je najjaca scena sa slucajeva x. Ovu ljudinu zelim da nadjem i ostavim mu sve sto imam :bow: :bow: :bow:

i ovo je kultna scena :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 20 mar 2017, 22:40

Ma ništa ja protiv Anele nisam rekao, nego nisam upoznat sa njom od ranije...

Raširio drot šal, a ono od Ultras Dynama, čita 5 minuta, ne može sebi da dođe, ne zna ni koji je jezik, a kamoli šta piše.
Sabrine mi moje!

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 20 mar 2017, 22:43

Evolution87 je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Ovo je najjaca scena sa slucajeva x. Ovu ljudinu zelim da nadjem i ostavim mu sve sto imam [emoji144] [emoji144] [emoji144]

:rol: :rol:

Sent from my LG-P880 using Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 20 mar 2017, 22:54

Speirs je napisao/la:
Njima je gradnja tribine prakticno zavisila od toga da sto vise ljudi cuju da je grade, tako da je normalno bilo ocekivati medijsku kampanju. Da im je napravio neki investitor sam, bila bi radjenja u puno manjoj pompi. A ovo za Tana i prodaju se prvo pojavilo u nekim americkim poslovnim novinama, ako se dobro sjecam, tako da...
Tan ne može prodati svoje uloge 5 godina nakon kupovine istih. to niko nije pomenuo ni u jednom tekstu a stoji u statutu....čak suprotno , konstrukcije razne ko nas kupuje....da ne spominjem da nema zakona o sportu niti bilo čega drugog....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

High

Post Postao/la High » 20 mar 2017, 22:55

Šta bi u Tuzli? Jesmo li pobijedili?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 20 mar 2017, 22:56

Je.es tribine pare sva osala pro.eravanja, igra i rezultat se postize kada se radnicka klasa(igraci) ostave srce, muda i sve ostale organe na terenu.
U protivnom je kloaka, navijaci se nerviraju ublehasi uzimaju pare po ugovoru, klub tone...
Neko treba, da uzme bic(udari po djepu...) i da objasni radnickoj klasi da nisu na budjetu.
:|

Speirs
Kontakt:

Post Postao/la Speirs » 20 mar 2017, 23:01

High je napisao/la:Šta bi u Tuzli? Jesmo li pobijedili?
Popusili, ali Dulja se nije povrijedio, pa ima nesto pozitivno :kafa:

High

Post Postao/la High » 20 mar 2017, 23:04

Speirs je napisao/la:
High je napisao/la:Šta bi u Tuzli? Jesmo li pobijedili?
Popusili, ali Dulja se nije povrijedio, pa ima nesto pozitivno :kafa:
Ibretio sam se kad sam vidio da smo izgubili, i to 3:0.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

baboatif
Kontakt:

Post Postao/la baboatif » 20 mar 2017, 23:14

Lakoste je napisao/la:Molim sve navijace Sarajeva koji citavu ovu temu da ne nasjedaju ni na kakve lazi od kojekakvih isprdaka koji pisu da neko bojkotuje Calu itd. Utakmica se izgubila, ni prva ni posljednja. Koliko smo veliki klub i koliko smo trn u ocima drugima pokazuju njihove price i lazi koje izmisljaju ne bi li uvukli nervozu u nase redove. Svi zajedno, svi uz Calu i uz igrace. :bih:
+1

Sent from my SM-G928F using Tapatalk
Svi u napad,jedan je HASE

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 20 mar 2017, 23:23

Evolution87 je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Ovo je najjaca scena sa slucajeva x. Ovu ljudinu zelim da nadjem i ostavim mu sve sto imam :bow: :bow: :bow:

ne pravim ja probleme :rol: :rol: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 20 mar 2017, 23:31

Bolje da usto nisam nego sto sam vidio ono danas.... :roll: :roll: Majkom vam se kunem danas vidio dokaz da su plate kasnile,ostao kao pokopan.... :puke: :puke: :puke: :evil: :evil:

Koliko god da sam ljut bio onaj dan jer smo uzasno igrali i nikakva zelja kod nasih fudbalera nije postojalla da se bilo sta promjeni, pruzimo im podrsku sada kada je najteze..... Ako nista, zbog Cale jer je on to zasluzio ;) ;) .... Ostvarili su taj niz a mi moramo znati da su oni limitirana ekipa i podrska im treba kao nikad jer bas to moze biti nasa prednost ;) ;) .....Neke druge ljude koji sabotiraju i one koji su srozali klub treba baciti koju suplju, ovi su svakako na terenu pruzili vise nego sto su sposobni a sve zbog samo jednog covjeka kojeg u svemu ovome najvise zalim..... On zivi za ovo,a radi mu se iza ledja...... :puke: :puke: :puke:
04.10.2009 !!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”