FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ako smo zreli da nas napune do vrha, o čem onda mi pričamo? O kakvim trofejima i podvizima? Daj odmah kone u polufinalu jer će relevantnije tekme bit u polufinalu nego u finalu, pa da vidimo kako stvari stoje. Mislim da u finalu ni jedni ni drugi neće odigrat kako treba i da će manje loša ekipa slavit. Ovako mislim da će bolji ić dalje.
Zašto se stalno pribojavamo da će se neko naložit i skenjat nas, jel to nemamo dovoljno meda da uzmemo ekipu koja ne skine gaće na zagrijavanju ili šta? Što se mi ne bi naložili i zgadili nekom fudbal? Manjak kvalitete, muda ili šta?
Daj ba, izać muški i potuć se.
Zašto se stalno pribojavamo da će se neko naložit i skenjat nas, jel to nemamo dovoljno meda da uzmemo ekipu koja ne skine gaće na zagrijavanju ili šta? Što se mi ne bi naložili i zgadili nekom fudbal? Manjak kvalitete, muda ili šta?
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Mislim da sa ovim igrackim kadrom I ovim pristupom mi nismo u stanju izac I muski se potuci,to sto neki mastaju o trofejima je njihova nerealnost,pa su bili najglasniji za vikend u pljuvanju ekipe,a sto se tice gadjenja fudbala ni travniku ga neogadismo a kamoli nekoj ekipi iz vrhauNbx je napisao/la:Ako smo zreli da nas napune do vrha, o čem onda mi pričamo? O kakvim trofejima i podvizima? Daj odmah kone u polufinalu jer će relevantnije tekme bit u polufinalu nego u finalu, pa da vidimo kako stvari stoje. Mislim da u finalu ni jedni ni drugi neće odigrat kako treba i da će manje loša ekipa slavit. Ovako mislim da će bolji ić dalje.
@Mortem e zamalo ti ne sasu sve u kamaru, yebo te avatar.. Mozda si me bana spasio xd
4.10.2009.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Budalokoalem je napisao/la:@Mortem e zamalo ti ne sasu sve u kamaru, yebo te avatar.. Mozda si me bana spasio xd

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ni ja nisam skontaokoalem je napisao/la:@Mortem e zamalo ti ne sasu sve u kamaru, yebo te avatar.. Mozda si me bana spasio xd

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Banovan je Majkl, bez sekirancije ljudoviSabinho je napisao/la:Ni ja nisam skontaokoalem je napisao/la:@Mortem e zamalo ti ne sasu sve u kamaru, yebo te avatar.. Mozda si me bana spasio xd

- PitarBordo
- Kontakt:
Čuj to, šta gdje kad ko? Da častim.MortemHz je napisao/la:Banovan je Majkl, bez sekirancije ljudoviSabinho je napisao/la:Ni ja nisam skontaokoalem je napisao/la:@Mortem e zamalo ti ne sasu sve u kamaru, yebo te avatar.. Mozda si me bana spasio xd

Samo Saraj'vo.
Lazes? Odo se razvalitMortemHz je napisao/la:Banovan je Majkl, bez sekirancije ljudoviSabinho je napisao/la:Ni ja nisam skontaokoalem je napisao/la:@Mortem e zamalo ti ne sasu sve u kamaru, yebo te avatar.. Mozda si me bana spasio xd
4.10.2009.
Sace tema na onom drugom forumu da oziviMortemHz je napisao/la:Banovan je Majkl, bez sekirancije ljudoviSabinho je napisao/la:Ni ja nisam skontaokoalem je napisao/la:@Mortem e zamalo ti ne sasu sve u kamaru, yebo te avatar.. Mozda si me bana spasio xd

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bi li vas drug lagao? 

- PitarBordo
- Kontakt:
- Evolution87
- Kontakt:
Ako nije karta u jednom pravcu nadam se da je makar 15 dana 

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Kako ti to znasMortemHz je napisao/la: Banovan je Majkl, bez sekirancije ljudovi

Znas li mozda ko ga je banovao i razlog

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Naravno da znam, suvisnja su pitanja.Mokes je napisao/la:Kako ti to znasMortemHz je napisao/la: Banovan je Majkl, bez sekirancije ljudovi![]()
Znas li mozda ko ga je banovao i razlog

Ma vratice se on u drugom obliku,da je pretjerivao,pretjerivao je al za jednu stvar mu skidam kapu,drzao se kursa a to malo ko moze
- PitarBordo
- Kontakt:
Kojega ba crnog kursa? Možda si mislio napisati "C" umjesto "S".givera je napisao/la:Ma vratice se on u drugom obliku,da je pretjerivao,pretjerivao je al za jednu stvar mu skidam kapu,drzao se kursa a to malo ko moze
Pa priča sa Ahmetovićem je postulat njegovog držanja kurrca. Kad je isti došao ovdje je pokrenuo mini-kampanju prozivanja i javno nazivao istog parmakom, da bi nešto kasnije počeo da ga veliča. Isto tako je bilo i sa promjenema u struci. Mjenja mišljenja kako se mjenjaju vjetrovi u i oko Uprave. Taj je promjenio više stavova nego čarapa od kako je na forumu.
Samo Saraj'vo.
Re: RE: Re: FK Sarajevo
+1uNbx je napisao/la:Ako smo zreli da nas napune do vrha, o čem onda mi pričamo? O kakvim trofejima i podvizima? Daj odmah kone u polufinalu jer će relevantnije tekme bit u polufinalu nego u finalu, pa da vidimo kako stvari stoje. Mislim da u finalu ni jedni ni drugi neće odigrat kako treba i da će manje loša ekipa slavit. Ovako mislim da će bolji ić dalje.
Sent from my SM-G928F using Tapatalk
Svi u napad,jedan je HASE
Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo
daj ih odmah pa orilo gorilo.napunot nas nece vjeruj mi.givera je napisao/la:uz duzno postovanje druze sa tribine.zeljo u poufinalu sad odmah.ili jesi ili nisi.baboatif je napisao/la:givera je napisao/la: [emoji106]
Napadao se evander I par momaka koji su samo realno gledali stanje,to sto mi kaskamo samo 2 boda me uopste netjesi kad pogledam skim moramo igrati do kraja,I daleko smo mi od price da smo obezbjedili evropu,za evropu se tek trebamo potuci,sto se kupa tice volio bi mladost nekako su najtanji,vidim pojedinci prizeljkuju zelju licno zadnja su mi opcija
Sent from my SM-G928F using svako ima svoje zelje,a,sta ako se naloze pa nas napune do vrha,ti bi imalo uticaj I na samu zavrsnicu prvenstva
Re: RE: Re: FK Sarajevo
spremi smo za njih pogotovo.givera je napisao/la:Mislim da sa ovim igrackim kadrom I ovim pristupom mi nismo u stanju izac I muski se potuci,to sto neki mastaju o trofejima je njihova nerealnost,pa su bili najglasniji za vikend u pljuvanju ekipe,a sto se tice gadjenja fudbala ni travniku ga neogadismo a kamoli nekoj ekipi iz vrhauNbx je napisao/la:Ako smo zreli da nas napune do vrha, o čem onda mi pričamo? O kakvim trofejima i podvizima? Daj odmah kone u polufinalu jer će relevantnije tekme bit u polufinalu nego u finalu, pa da vidimo kako stvari stoje. Mislim da u finalu ni jedni ni drugi neće odigrat kako treba i da će manje loša ekipa slavit. Ovako mislim da će bolji ić dalje.